Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Minkipinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 301
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Hej Minko:-)

Ja też kupiłam tego Muratora i próbowałam coś tym programem tworzyć, ale to nie na moje nerwy. Wolę stetch-upa, a najlepiej to 3d max by mi się przydał:p. Tylko chyba na kurs musiałabym się wybrać bo program bardzo rozbudowany, a ja nie mam już cierpliwości.:no::no:

Fajnie do Ciebie Minkapinka zajrzeć i pooglądać te piękne różności. Już jakiś czas temu zakochałam się w lampie moooi widzianej u Ciebie i chyba zacznę na nie odkładać kasę bo szukam i szukam i nic fajniejszego nie znalazłam, a salon mam dość wymagający jeśli chodzi o oświetlenie...

PS: Skąd czerpiesz czas na wyszukiwanie takich inspiracji???

Cześć Dziewczyny :)

Jak postępy w nauce sketch-up'a? Bardzo wciągająca to zabawka, ale niełatwa. Bawiłam się wczoraj kilka godzin i za wiele nie wymyśliłam.

Analiena, inspiracji szukam godzinami w necie. Obecnie nie pracuję, więc czas mam.

Lampa Moooi u mnie tez jest cały czas numerem 1. Boję się tylko, ze u mnie moze byc na te lampy za nisko, prawdopodobnie będę miała wysokość 3m, a chcę 2 lampy 80 i 50. Boję się, ze to przytłoczy salon, ale Ty możesz z lampami poszaleć :D

A druga lampa, na którą choruję, to Flos Skygarden :) Tylko dlaczego te fajne lamy takie drogie :(

Magdo, ja tez zastawiam się nad jakimś kursem. Mam ambitne plany, ze większość w domu zaprojektuje sama :). Z pomocy architekta wnętrz skorzystam ewentualnie przy łazienkach i oświetleniu.

cześć Minko,

trzymam kciuki za przyjemną edukację.

Ja to bym chciała się nauczyć tego 3DMaxa i języka włoskiego. Włoskiego to chyba nawet bardziej:rolleyes:, bo wizualizację mogę ostatecznie na życzenie inwestora zamówić w profesjonalnej pracowni projektowej, która zrobi takie cudo, że dech zapiera;)

A tak z ciekawości jak będziesz miała chwilkę to zajrzyj do tego wątku http://forum.muratordom.pl/showthread.php?167623-Aran%C5%BCacja-mieszkania-55-metr%C3%B3w-prosz%C4%99-o-pomoci powiedz, co sądzisz:rolleyes:

No właśnie, ja dzielę czas między pracę, budowę i małą córkę i jest go mało... Mam nadzieję, ze jak się przeprowadzimy to będzie go więcej :D.

Też chciałabym moooi 80 i 50 :D. Tylko do tego to by się jakaś spora premia przydała a firma raczej skora do takich kroków nie jest...

Podobno we Włoszech mozna taniej lampy kupić

wzięłam pierwszy lepszy sklep w Polsce - 4524,40 zł za 50 i 80 http://deco24.pl/Lampa_Random_Light_80cm_biala-324.html

i sklep w Holandii z wysyłka do Polski 1052,66 euro czyli 4114zł http://www.questodesign.com/shop/proddetail.php?prod=Random_light_white_moooi&cat=