minkapinka 06.06.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Ratunku! Moje dziecko ma mrówki w pokoju. Jak się ich pozbyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 07.06.2010 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 U nas na parterze też się paskudztwo pojawiło - kupiliśmy taką płytkę odstraszającą - i sobie poszły. Billy z Ikea miałam w poprzednim mieszkaniu - oczywiście białe byłam z nich zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 07.06.2010 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 A gdzie się kupuje takie płytki? Nie są szkodliwe dla dziecka? Przymierzam się do regałów Billy jeszcze do starego mieszkania. Musimy zlikwidować naszą kanciapę z książkami i powiększyć Zosi pokój, książki muszę przenieść do dużego pokoju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 08.06.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Najlepiej jest je kupić w ogrodniczym - na pewno są w Obim itp. Zosia to już duża panienka i zrozumie jak jej powiesz, żeby nie dotykala płtyki - gorzej z naszym Franiem Jak mu powiem, że nie wolno to na bank zaraz weźmie do ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 08.06.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Wiem, tez przez to przeszłam Mimo wszystko to fajny wiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.06.2010 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2010 Nie pokazuje mi sie lampa z ostatniego linku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 W końcu wpadłam z rewizytą Bardzo podobają mi się Twoje lampy. O Moooi też myślałam - są świetne (cały czas chodzą mi po głowie te zwisy). Fajny pomysł z tymi lustrzanymi drzwiami, wykorzystałabym, ale w garderowie musimy mieć łamane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 16.06.2010 16:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witaj mazo Lampy i schody to chyba najtrudniejsze rzeczy w domu. Raz mi się te Moooi podobają, a za chwile juz nie, bo wydają się oklepane.... I jak tu jeszcze wszystko zgrać, żeby nie przedobrzyć? Kiedyś bardzo podobała mi się lampa Caboche, a teraz mi się opatrzyła i za nic nie chciałabym jej mieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.06.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Tak to jest. Mnie teraz wzielo na wolnostojaca kuchnie, wszelkie zabudowy przestaly mi sie podobac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 16.06.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Witaj mazo Lampy i schody to chyba najtrudniejsze rzeczy w domu. Raz mi się te Moooi podobają, a za chwile juz nie, bo wydają się oklepane.... I jak tu jeszcze wszystko zgrać, żeby nie przedobrzyć? Kiedyś bardzo podobała mi się lampa Caboche, a teraz mi się opatrzyła i za nic nie chciałabym jej mieć Widzę, że jesteś ode mnie bardziej zaawansowana w kwestii lamp, ja jeszcze nie patrzę na Moooi w ten sposób Dla mnie lampy to baaardzo trudny temat, wcale nie udaję, że wiem, jak je dobrać... A gdbym jeszcze miała się zastanawiac nad ich oklepanością.... Dlatego liczę na rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 21.06.2010 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 Wracam weekend był bardzo gorący. Zmęczona jestem Po wyborach załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew74 28.06.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Nie planujecie telewizora w salonie? Kominek to nie tylmko szyba, ale też komin, dlatego wersja ze ścianą zewnętrzną lepsza, ale ludzie lubią patrzeć na ogień z kominka a wtedy Ci z narożnika nie widzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 28.06.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Telewizor będzie pod schodami. Kominek będzie widoczny z bocznej kanapy i fotela ustawionego przodem do kominka, moim zdaniem wystarczy. Nie przepadam za kominkami i wiem, ze nie będę kominka często używać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2010 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Wracam weekend był bardzo gorący. Zmęczona jestem Po wyborach załamka Zaintrygowalas mnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 28.06.2010 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2010 Malgos, o to chodzi, żeby intrygować Organizowałam imprezę dla 50 osób, dłuuuuuuugo potem dochodziłam do siebie, a gościom tak się spodobało, ze mówią - we wrześniu powtórka Udzielałam się tez artystycznie u mojej mlodej w szkole. Jak to dobrze, ze już wakacje ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 29.06.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 (edytowane) Mi bardziej podoba się wersja z kominkiem na środku - szczególnie gdy dasz kominek z szybą obustronną - bedzie widać ogień z salonu oraz z jadalni Ale to pod warunkiem, że będziesz w nim często paliła. Ja lubię ogień, już nie mogę się doczekać własnego kominka - jeśli nie zamierzasz go często używać to nie ma sensu go eksponować i lepiej będzie wyglądał na ścianie. Jeśli będzie na ścianie przy oknie to trzeba przemysleć w jaki sposób będziesz miała zasłaniane okna - żeby było miejsce na karnisz lub inny system "zasłaniania" Do tego należy sie zastanowić jakiej mocy bedzie kominek ? - nasz Jotul emituje tyle ciepła, że w promieniu 2-3 m nic nie mozę stać obok kominka. O takich "kwiatkach" też trzeba pomysleć na etapie projektowania. Fajny etap - mi robi się słabo na myśl o malowaniu pokoju małej - 2 warstwy podkładu i z 5 warstw farby - koszmar!!! Edytowane 29 Czerwca 2010 przez glowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 29.06.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2010 Cześć Minko:) Mnie również podoba się wersja z kominkiem na środku tyle, że z szybą tylko od strony salonu. Zastanów się czy ta dodatkowa kanapa jest Ci niezbędna. Narożnik jest ogromny, usiądzie na nim dużo osób.A kanapa stoi jakoś tak samotnie i trochę za daleko od stołu. Nie wiem jak Was, ale mnie taka odległość w trakcie rozmowy rozprasza, zwłaszcza w dużych pomieszczeniach. Minko, a gdzie będzie telewizor i co jest w pomieszczeniu 11??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.06.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzięki dziewczynki za opinie Nie mialam wczoraj internetu i straszne męczarnie z tego powodu przezywałam Glowac uzmysłowiłaś mi wiele problemów - karnisze, moc kominka. Przyznam się, ze się nad tym nie zastanawiałam.Dzięki. Jak to dobrze mieć doświadczonych sąsiadów Znając lenistwo mojego malza z kominka nie będziemy często korzystać, bo kto będzie nosił drewno . Magda własnie nie wiem, czy jedna kanapa nie wystarczy, zwłaszcza, ze ta, którą narysowałam ma 3,7mx1,6. Chcę jeszcze postawić jakiś odlotowy fotel, najchętniej z odzysku Telewizor będzie pod schodami, nie chcę go jakoś specjalnie eksponować. W pomieszczeniu 11 będzie biblioteka-gabinet, drzwi chcę dwuskrzydłowe, przesuwane. W pierwszej wersji chciałam zrobić telewizor w gabinecie, ale ten pomysł nie przeszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.06.2010 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Tak wygląda dól z kominkiem na zewnętrznej ścianie.http://img517.imageshack.us/img517/3163/cccckl.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 30.06.2010 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Jak będziesz miała chwilkę wolnego czasu zajrzyj do MarcinDekor w Koniku Nowym - mają niesamowite rozwiązania do nowoczesnych wnętrz. Warto pojechać do salonu firmowego - my właśnie zostawiliśmy tam majątek No ale u nas karnisze są klasyczne- u młodej kryształki itp. Za to to co proponują do wielkich przeszkleń - fajna sprawa - nawet w Eurofiranach tego nie widziałam. Mnie męczą firanki (których nie cierpię) i zasłonki - temat tabu a tu trzeba szybko kupować i szyć paranoja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts