Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do dziennika Minkipinki

Recommended Posts

• Odpowiedzi 301
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

witam chcialam sie przywitac i pogratulowac wspanialych pomyslow, szykuje sie super domek i ja oczywiscie chetnie i czesto bede tu do ciebie zagladac :-)

super inspiracje i pomysly- a te ogromne drzwi do domu najpiekniejsze . gdzie w ogole mozna takie zamowic?, ja tez sie na nie napalilam, choc jestem na etapie projektu( tez indywidualny) :-)

pozdrawiam i zycze dalszysz sukcesow

Kurcze może uda nam się przeprowadzić w drugiej połowie sierpnia ? - jeśli nie będzie Ci przeszkadzał brak krzeseł i inne "przeprowadzkowe standardy" - zapraszam na kawusię - może wypróbuję mój magiczny piekarnik i zrobię jakieś ciasto ;) - oczywiście rechot dzieciaków gwarantowany ;)

Wreszcie zobaczysz kuchnię - właśnie negocjuję ceny blatu ;)

Matalim witam i dziękuję za dobre słowo :) Te drzwi, gdzie jest ściana z szarego klinkieru zostały zrobione przez http://www.hostal.pl/ i kosztowały 25 tyś. :( Drzwi są bardzo duze, z tego co pamiętam mają 2,4m wysokości, dlatego taka cena. Robili tez podobne mniejsze za 13 tys. Wiele inspiracji znalazłam tez na stronie http://www.urbanfront.co.uk. Mam nadzieję, ze znajdę tańszego wykonawcę, bo innych drzwi nie chcę.

Glowac kawa w Twoim towarzystwie i pięknej kuchni zawsze :) Szkoda, ze tak długo muszę czekać, zwłaszcza, ze na myśl o pysznym cieście już leci mi ślinka ;)

A starsze dzieci rechoczą jeszcze donośniej, coś na ten temat wiem :).