anula05 29.07.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 U znajomych wiszą dwa skygardeny... boskie są, ale niestety nie na moją kieszeń Arco mi pasuje i można znaleźć dobrą "podróbkę" - może tak się skończy, bo strasznie mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 29.07.2010 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Czy możecie mi pomóc w kwestii technicznej - czy da się jakoś ustawić powiadomienia na e-mail, kiedy w jakimś wątku pojawia się nowy wpis? Widzę w "liście subskrypcji" okienka "powiadomienia", klikam, ale to się nie zapisuje. Dzięki z góry za wskazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.07.2010 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 anula my jeszcze nie zaczęliśmy budowy, więc na razie wierzę, ze będzie stać mnie na fajne lampy. Wiem, ze czas zweryfikuje moje plany Glowac czasami sprowadza mnie na ziemię informując ile coś kosztowało. I dzięki jej za to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 30.07.2010 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Ostatnio zajmuję sie tylko jednym odwożę i przywoże moje dziecko z półkolonii w Choszczówce. Stojąc w korku dziękuję bogu, ze nie udało nam się kupić działki na Białołęce Zdecydowanie wolę Międzylesie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.07.2010 16:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 anula my jeszcze nie zaczęliśmy budowy, więc na razie wierzę, ze będzie stać mnie na fajne lampy. Wiem, ze czas zweryfikuje moje plany Glowac czasami sprowadza mnie na ziemię informując ile coś kosztowało. I dzięki jej za to Kupuj teraz, poki masz kase. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.08.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Kupuj teraz, poki masz kase. Jasne, kupię lampy zamiast cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 02.08.2010 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 kup, możesz u mnie przechować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 02.08.2010 13:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Glowac to którą mam przechować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.08.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 kup, możesz u mnie przechować Najlepiej w formie wiszącej, żeby się nie zakurzyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 03.08.2010 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 u mnie będą same żarówki - przechowam Ci wszystko Choć przy moich bąkach najbezpieczniejsze będą lampy wiszące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 03.08.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 żarówki fajna sprawa http://img508.imageshack.us/img508/1406/364391.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.08.2010 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 Fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.08.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Hej Magda Sto lat Cię nie było.. Jak na wakacjach? Wypoczęta? Hej Minka. Moje wakacje skończyły się już w maju, także mam naładowane akumulatory na jakiś czas. Zaglądam do Ciebie często, poczytam, a czasami to nawet skradnę jakieś zdjęcie:p:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 05.08.2010 14:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Zaglądam do Ciebie często, poczytam, a czasami to nawet skradnę jakieś zdjęcie:p:oops: Wiedziałam, ze Ty niedobra jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 05.08.2010 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 wpadłam z rewizytą też miałam ochotę budować dom z płaskim dachem, ale niestety moje zapędy ostudził plan zagospodarowania przestrzennego mojej miejscowości . Dobrze, że przynajmniej mój dach z nachyleniem 21 stopni się zmieścił w wymaganych widełkach Będziemy dość niedalekimi sąsiadkami, tylko ja bardziej w stronę Mińska Mazowieckiego. będę zaglądać i śledzić postępy w papierologii i następnie w budowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 05.08.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Wiedziałam, ze Ty niedobra jesteś Ja niedobra:eek: .... No może? Troszeczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 05:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Minka kupuj te lampy, przechowaj i naprawdę się przydadzą.... Najwyżej kup tańszą cegłę... cegłę zatynkujesz, i nie będzie widać, a lampy zostaną.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 06.08.2010 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 cegła musi być najlepsza, chyba, że nie przerażają Was rachunki za ogrzewanie U nas wyszedł dom 7 litrowy - a przelew za gaz, który za chwilkę będę robiła przyprawia mnie o zawrót głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 06.08.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Głowac ... ja kupowałam porotherm... i wiesz dzisiaj kupiłabym tańszą nieco cegłę od lokalnego producenta... Ale też dobrej jakości...A ile macie styropianu czy wełny na zewnątrz, i ile w podłodze...?My dawaliśmy jeszcze 3 szybowe okna, klejone na taśmy, oraz 15cm styro w podłogę. Więcej się nie zmieściło. Na ścianę damy albo 15cm styro grafitowego, albo 20cm... Zobaczymy która opcja wyjdzie dla nas najlepiej....W dachu w salonie mam 30cm wełny i to część o lambda 0.33 Nad resztą domu jest styro w suficie 5 cm oraz damy w krokwie 22-30cm wełenki... ale to jesienią, jak będziemy ocieplać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 06.08.2010 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 Lidszu u nas z dachem było odwrotnie - zrobilismy projekt indywidualny z takim dachem jak w Topazie, okazało się, ze dom się nie zmieści, zaczęłam mysleć o Topazie. Później stwierdziałam, ze zachowuję sie zbyt zachowawczo i jak szaleć to szaleć . Nie będę robiła drugiego podobnego projektu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts