darek2009 08.05.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2010 Chcę umieścić w sypialni łóżko pod oknem, pod którym jest kaloryfer. Pod oknem będzie wezgłowie łóżka. Mam pytanie, czy to nie zaburzy ogrzewania pokoju i nie pogorszy jakości snu (z powodu kaloryfera przy głowie)? Macie jakieś doświadczenia w tej sytuacji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joaz 10.05.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam.Kiedyś miałam łóżko ustawione wzdłuż kaloryfera pod oknem.Kaloryfer był obudowany listwami z drewna.Na noc trzeba bylo praktycznie zakręcać grzejnik bo inaczej nie mozna było spać z powodu ciepla.No i ta wieczna suchość powietrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Laschlo 10.05.2010 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Jakoś nie wyobrażam sobie spania z głowa przy kaloryferze.Napewno będziesz odczuwał dyskonfort.Cyrkulacja powietrza ,zależec będzie od wezgłowia łóżka,a ściślej od tego w jakim stopniu będzie zasłaniać grzejnik,jak daleko będzie odstawione od niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts