mkn 09.05.2010 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 WitamJestem tu nowa. Nie wiem za bardzo jak się tu poruszać, ale z czasem dam radę. Jestem w trakcie wykańczania domu moich marzeń. Wybrałam projekt TYMOTEUSZ pracowni Archeton. Chciałabym wymienić się doświadczeniami, spostrzeżeniami, znaleźć inspiracje, ale niestety nie spotkałam na tym forum jeszcze nikogo kto by budował ten domek. Być może za słabo szukałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bzar 06.06.2010 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Witam, ja dopiero zaczynam stawiać fundamenty Tymoteusza... Podrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ataeba 01.07.2010 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Witam nieliczne grono budujących Tymoteusza. Chętnie podzielę się swoimi doświadczeniami . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkn 08.08.2010 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2010 WitamNasz Tymoteusz już na ukończeniu. W chwili obecnej malują ściany, wstawiają drzwi wewnętrzne i zakładają podłogi. Jak się nauczę to wkleję kilka zdjęć. Czy ktoś z Was coś zmieniał w projekcie? Bo my zrezygnowaliśmy ze ścianki pomiędzy kuchnią a salonem i przy okazji z kominka. Mamy w ten sposób otwartą kuchnie z salonem. W salonie zrobiliśmy sobie wykusz od frontu. Wygląda to fajnie i z zewnątrz i wewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ka2myk 12.08.2010 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Witam, jeśli by ktoś nie miał linku lub nie chciało by mu się szukać Projekt domu Tymoteusz E−515 wersja katalogowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts