aguisa 09.05.2010 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 WitamZastanawiam się jak w sposób estetyczny i nie masakrycznie drogi wykończyć dość duży taras. Czy ktoś ma rozeznanie jak sprawują się na tarasie panele z tworzywa sztucznego oraz jaki jest ich koszt ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grabnianin 09.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 Witam,cen nie znam ale wiem ze w Holandii gdzie mieszkam duzo tego montuja spisuje sie dobrze tylko wiem rowniez ze musi byc z gornej polki a to pewnie juz tanio nie bedzie.Pomoc nie pomoglem ale sam sie przymierzalem i tyle wiem..Ja wylalem taras w bloczkach betonowych lanym betonem i bede czyms okladal...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kozubek1 10.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Zobacz na tej stronie.http://www.panelepcv.pl/index.php?cat_id=82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aguisa 10.05.2010 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Ja też mam wylany beton, Wcześniej myślałam o drewnie egzotycznym ,ale jak policzyłam koszt samego materiału to mi się słabo zrobilo...poza tym wydaje mi się ze pod drewno musi być inna konstrukcja niż beton, jakiś system odprowadzający wilgoć i wodę, a to pewnie też dodatkowe koszty. Jako alternatywę znalazłam dość ciekawie wyglądający wzór płytek http://megalazienki.pl/plytka-ceramiczna/ceramika-paradyz-plytka-podlogowa-polpoler-39-5-x-39-5-cm,12793sI teraz nie wiem co lepsze płytki czy te panele z tworzywa.... grabnianin- orientujesz się może jakie parametry powinny mieć panele, żeby były dobre? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts