3echo 09.05.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2010 przy łaczeniu ściany z sufitem nie ma kąta prostego tylko półokrągłe.Jak i czym najlepiej w tym miejscu nałożyć gładź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zorrk 10.05.2010 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 U mnie gość właśnie robił to butelką z wczesniej wpitego piwa. Ale szczegółów nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
3echo 20.02.2022 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2022 Ja nakładałem pędzlem.Spróbuj małym wałkiem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
E-Rzecznik Śnieżka 28.02.2022 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2022 Szanowni Państwo,W pierwszej kolejności warto zagruntować podłoże, aby zmniejszyć jego chłonność oraz zwiększyć przyczepność. Można do tego wykorzystać grunt polimerowy Śnieżka Acryl-Putz® GU 40. Gładź na tego typu ściany można nałożyć przy pomocy niewielkiej szpachelki, małej pacy stalowej lub też rozprowadzając gładź wałkiem. W takich warunkach dobrze sprawdzi się gładź Śnieżka Acryl-Putz® ST10 Start. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siggialka 29.03.2022 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2022 a nie możesz tego skuć i zrobić jak człowiek? Przecież to jest kiepkie wizualnie, chyba, że chcesz to zostawić bo taki jest styl mieszkania. Szpachlujesz normalnie szpachelką docierasz papierem naożonym na coś co promieniem przypomina Twoje "narożniki". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts