oktawiusz 22.10.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Witam nie zgodzę się z kolegą, który mówił o trwałości domku max 3 lata....Skąd ta liczba , dlaczego tak krótko? W tym roku wybudowałem domek na drzewie dla swojego dziecka co prawda jeszcze go nie skończyłem, ale mam nadzieje, że domek wytrzyma o wiele dłużej. Domek jest drewniany zaimpregnowany z jednej strony opiera się na dębowych słupach te z kolei na fundamencie, z drugiej wisi na łańcuchach. Na dach położyłem gont bitumiczny, na przyszły rok planuje potężny taras, żeby nie być gołosłownym załączam foto stanu faktycznego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oktawiusz 22.10.2010 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 trudnosc praktycznie zadna jak i dlugotrwalosc maks 3 lata chyba ze zastosujemy solidniejsze materjalu Witam nie zgodzę się z kolegą, który mówił o trwałości domku max 3 lata....Skąd ta liczba , dlaczego tak krótko? W tym roku wybudowałem domek na drzewie dla swojego dziecka co prawda jeszcze go nie skończyłem, ale mam nadzieje, że domek wytrzyma o wiele dłużej. Domek jest drewniany zaimpregnowany z jednej strony opiera się na dębowych słupach te z kolei na fundamencie, z drugiej wisi na łańcuchach. Na dach położyłem gont bitumiczny, na przyszły rok planuje potężny taras, żeby nie być gołosłownym załączam foto stanu faktycznego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 22.10.2010 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 (edytowane) Witam nie zgodzę się z kolegą, który mówił o trwałości domku max 3 lata....Skąd ta liczba , dlaczego tak krótko? W tym roku wybudowałem domek na drzewie dla swojego dziecka co prawda jeszcze go nie skończyłem, ale mam nadzieje, że domek wytrzyma o wiele dłużej. Domek jest drewniany zaimpregnowany z jednej strony opiera się na dębowych słupach te z kolei na fundamencie, z drugiej wisi na łańcuchach. Na dach położyłem gont bitumiczny, na przyszły rok planuje potężny taras, żeby nie być gołosłownym załączam foto stanu faktycznego.... Łał, dzieciaki pewnie zachwycone! Jedno co mnie niepokoi to ta drabina i beton? pod nią. Bałbym sie o dzieci ale to chyba tymczasowo? Edytowane 22 Października 2010 przez perm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANSE72 22.10.2010 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2010 Perm spoko nie ma obawy Będa łańcuchem wiązane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szten 28.02.2011 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 solidniejsze niż co??? niż drewno?? nie bardzo rozumiem twoją wypowiedź .... Poza tym skoro trudność żadna to wrzuć plan - blondynka tak ładnie prosiła ... witam czy Pani juz posiada plan domku dla dzieci? Mam cos takiego, za free , całkowicie za darmoche Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 28.02.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 Dzięki szten - dzieci rosną - nie wiem czy latem będą jeszcze zainteresowane domkiem - teraz bardziej im się podoba wysooooka huśtawka, ale jak możesz to poproszę planik na priva - zbuduję sobie domek dla siebie Jak mnie dzieciaki wnerwią to się tam schowam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szten 28.02.2011 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 to jest plik PDF, tu chyba 5mb sie nie da, nie umie dodawac, nie znam sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 28.02.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 to ja poślę adres email na priva dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szten 28.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2011 yes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szten 02.03.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2011 Tu jest wszystko dokładnie rozrysowane http://www.rona.ca/rona/img/ATTACHMENT1213446745740.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abozym 07.05.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Witam, jestem tutaj pierwszy raz. Chciałabym córce zbudować domek z drewna, ale nie wiem tak naprawdę od czego zacząć i ile powinnam kupić drewna. Wiem, zależy od tego co bym chciała. Z tym problemu nie mam, bo podoba mi się taki http://galeria.tipy.pl/7600,0,zdjecie-domek-dla-dzieci.html ładnie jest napisane co robić, ale nie wiem jakie drewno powinnam kupić, ile i jak dokładnie to rozmieścić. A nie chciałabym żeby domek zawalił sie po dwóch latach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lysy77 03.10.2011 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2011 to jest domek ktory zrobilem w calosci z odpadow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukrecja66 03.07.2014 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2014 A czy możecie polecić jakieś gotowe domki w dobrej cenie? Niestety u mnie nikt talentu do majsterkowania nie ma. Myślałam o czymś takim http://www.alegarden.pl/index.php/plac-zabaw-dla-dzieci/domki-drewniane.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
corbeau7 04.03.2015 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2015 Witam, odświeżam temat, czy ma ktoś rysunki techniczne do wykonania domku ze zjeżdżalnią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marmur7 15.03.2015 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2015 Rysunków technicznych nie mam, bo domek stawiałem z materiałów po budowie domu i projekt powstawał "w trakcie " stawiania go Jeśli poniższe jednak zdjęcia mogą pomóc koncepcji twórczej to proszę bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts