usckia 10.05.2010 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 (edytowane) Witam!Jest taka sytuacja jak na zdjęciu.http://images39.fotosik.pl/288/0b3184d63a28dee1med.jpgCzy da radę zrobić go narożnym ?Kominek bez płaszcza wodnego. Edytowane 10 Maja 2010 przez usckia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
an-bud 10.05.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 jak się odpowiednio podejdzie to możliwe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 10.05.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Biorąc pod uwagę układ myślę, że dobrym pomysłem jest zastosowanie wkładu kominkowego z szybą boczną. Dobrze byłoby w narożniku umiejscowić jakąś fajnie zaaranżowaną wnękę (może częściowo na drewno), a w konsekwencji przesunąć wkład kominkowy bliżej komina. Proszę spojrzeć na przykładowe rozwiązania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usckia 10.05.2010 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Przyczyną przesunięcia kominka jest chęć wykorzystania tej ściany na montaż plazmy. Tylko na tej ścianie można zamontować TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 10.05.2010 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Czy chce Pani powiesić telewizor po lewej, czy po prawej stronie kominka (patrząc na kominek z przodu)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
usckia 10.05.2010 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Chce kominek przesunąc w róg ściany z oknem a TV umieściś po lewej stronie patrząc na kominek z przodu. Strzałką zaznaczyłem gdzie chciałbym kominek umieścić.Kominek może być z boczną szybą lub centralnie ustawiony w rogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bohusz 11.05.2010 04:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Ja myślę, że w tej konkretnej sytuacji jest wiele możliwych rozwiązań. Przeglądając internet można znaleść dziesiątki tysięcy, albo więcej różnych kominków które w tej sytuacji można zbudować.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kominki.fm 11.05.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Bezwzględnie potrzebna jest wizja lokalna na Pani budowie, by zaprojektować bezpieczny i ładny kominek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts