Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój dom - urządzanie , dekorowanie,inspiracje ..........

Recommended Posts

witam serdecznie

jesteśmy szczęśliwymi posiadaczami domu ,który najpierw był bud.gopsp a teraz jest już fajniusi domkiem niestety do dalszego wykańczania(mnie?)

Przejelismy budynek gospodarczy 10lat temu po moim tacie był to kiluletni budynek gosp. który adaptowaliśmy na cele mieszkalne. Pomieszkaliśmy tak ok 5 lat kuchnia z jadalnią , łazienka , sypialnia i hol razem 70 m + gazraż jednostanowiskowy. W ciągu tych lat powiększyła nam się rodzinka do 2+2 i stwierdziliśmy ,żeby zrobić pokoje na górze jednak tam było nisko więc zmieniliśmy dach z jedno na dwuspadowy . Dosłownie w dniu kiedy mieli przyjść murarze dowiedziałam się że jestem w ciąży.Więc j już było jasne ,ze przebudowa była konieczna .Na dziś jest do wykończenia cała góra gdzie maja powstać 3 pokoje dla dzieci, sypialnia i łazienka. Mamy zrobioną werandę z schodami i hol na górze w nowej dobudowanej części. Dołaczę zdjecia aktualnego stanu. Niestety z powodu ograniczonych funduszy góra musi poczekać jeszcze rok. Natomiast na dole odstąpiliśmy dzieciom sypialnie starszy 8 lat i dziewczynka 6 lat gdzie mają wspólny pokoik. A my z maluszkiem 1,5 na górze z holu zrobiliśmy taką niby antresolę-sypialnię z łóżkiem i łózeczkiem.Aha no i dlatego ,ze jestem maniaczką wnetrz co i rusz zmieniam coś na dole i chciałabym usłyszeć opinię, aktualnie fanka stylu eklektycznego . To tyle info. Teraz sie bedę uczyć wstawiać zdjecia. Kuchnia i łazienka zrobione 10 lat temu.