matlacz 10.05.2010 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2010 Witam.Na wstępnie jestem nowy i szukam pomocy przy remoncie. Otórz remontuje pierwsze piętro w domku jednorodzinnym. Mam już wszystko łącznie z osobnym wejściem zrobionym z byłego balkonu. Pozostała jedna kwestia rozebrać schody wewnątrz prowadzące na parter i zabudowanie tam podłogi dla garderoby. Po rozebraniu drewnianych schodów zostanie dziura wielkości 2m na 2m. Myślałem żeby zrobić tam podłogę z belek od spodu przykręcić płytę gipsową w środek wata a na górę deski i na to panele tylko nie wiem ja ta konstrukcja musi być zrobiona żeby wszystko było wytrzymałe. Zaznaczę jeszcze że chciał bym żeby podłoga była równa z tą co już jest. Proszę o poradę czy można to zrobić i w jaki sposób. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts