tosia125 11.05.2010 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam, mam problem jaki dobrać kolor schodów.. może ktoś miał już taki problem i mi pomoze.. panele są raczej naturalne (jasne) z widocznymi ciemniejszymi sękami (jak na zdjeciach), drzwi mamy jasne (bukowe) schody są zrobione tylko z drewna bukowego (bez zadnych dodatków metalowych, samo drewno) i czekają na wybarwienie.. zastanawiam się nad pozostawieniem ich w kolorze naturalnym (tylko bezbarwny lakier) lub lekko ciemniejszym kolorem.. co radzicie? proszę o zdjęcia.. pozdrawiam (zalączone zdjęcia nie są moje - to wnętrze innych użytkowników - chodziło mi tylko, aby pokazać wam panele..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosia125 14.05.2010 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 nikt nie ma paneli z sękami pod schodami? szkoda..a może zamieścicie zdjęcia wystroju z takimi panelami jak macie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts