KotFyś 11.05.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam, mam trzy pytanka odnośnie tarasów drewnianych. 1. Jaką polecacie firmę wykonującą tarasy drewniane w okolicach Lublina? 2. Orientuje się ktoś może ile kosztuje robocizna za m2? Chodzi tylko o położenie desek 3. Czy twarde drewno egzotyczne da radę przeciąć przeciętną ukośnicą? Z góry dziękuję za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sabartek 02.06.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2010 Witam, mam trzy pytanka odnośnie tarasów drewnianych. 1. Jaką polecacie firmę wykonującą tarasy drewniane w okolicach Lublina? 2. Orientuje się ktoś może ile kosztuje robocizna za m2? Chodzi tylko o położenie desek 3. Czy twarde drewno egzotyczne da radę przeciąć przeciętną ukośnicą? Z góry dziękuję za pomoc Dopiero sie rozkręcają ale polecam z czystym sumieniem. Konkretny gość z imponującym zestawem narzędzi (szafy wnękowe mi takimi robili) waldeki.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KotFyś 10.06.2010 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2010 Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EcoTeak 13.06.2010 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Proszę o informację jakiej wielkości taras Pana interesuje.Nasza firma zajmuje się budową tarasów w całej polsce.Tarasy budujemy z Kompozytu Drewna, na który dajemy 25-letnią gwarancję. Pozdrawiam! Ł.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel56 15.06.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2010 Witam, mam trzy pytanka odnośnie tarasów drewnianych. 1. Jaką polecacie firmę wykonującą tarasy drewniane w okolicach Lublina? 2. Orientuje się ktoś może ile kosztuje robocizna za m2? Chodzi tylko o położenie desek 3. Czy twarde drewno egzotyczne da radę przeciąć przeciętną ukośnicą? Z góry dziękuję za pomoc Witam Polecam Ci firmę floorform zrobili mi wszystkie podłogi w domu nawet nie miałem do czego się przyczepić ( a lubię się czepiać) profesjonalna firma która się ceni ale warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
verd 18.06.2010 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2010 Zastanawia mnie trwałość- drewno w porównaniu do kompozytu drewna.Ma ktoś doświadczenia w tej dziedzinie? No i efekt końcowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xwujass 19.06.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2010 [email protected] zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tarasy.of.pl 21.06.2010 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2010 zapraszam na www.tarasy.of.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts