Gość ml 03.02.2004 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Bardzo proszę, by napisano w gazecie, dlaczego Murator nie szanuje swoich forumowiczów, czytelników i klientów , nie interesuje się ich problemami, nawet wtedy, gdy zwracają się z prośbą czy problemem bezpośrednio na adres e-mail lub za pośrednictwem forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
laureaci 04.02.2004 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 ja mam ten sam problem!Może te ich adresy to zmyłka dla takich, co to walczą o uczciwość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość novy 04.02.2004 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 a to mi nie nowość- w pisemku też nie puszczają krytyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 13.02.2004 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2004 eeeeeee, tam! Marudzicie jak stare panny !!!!!!!!!!!!! Kavalec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts