asiasecw 16.09.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 Witam!, tam w oddali widzę nasz wykop! Nasi fachowcy się obijają, ale jutro może już zaczną... Widzę, że będziemy szli " łeb w łeb" z budową - mam nadzieję , że kiedyś się spotkamy Planujecie iść pod dach w tym roku? Czy sam fundament? Bo my się właśnie zastanawiamy... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 16.09.2010 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2010 asiasecwplan jest taki, że chcielibyśmy do końca roku mieć SSZ, ale czy pogoda pozwoli to się okaże... Zrobimy ile się da:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lilan 18.09.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2010 Blacky fajnie, że masz sąsiada forumowego:) Opóźnienie trzydniowe, to żadne opóźnienie. Gdyby moja ekipa tylko takie opóźnienia miała. Powodzenia na nowej drodze życia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiasecw 19.09.2010 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Blacky- my mamy podobne założenia, z tym że do zimy chcemy zakończyć SSO . Zmieniliśmy ekipę i wchodzi podobno jutro.. Musimy razem trzymać kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 19.09.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 asiasecw Będziemy się ścigać.... Mam nadzieję że nie podkupiliście naszej obecnej ekipy - nam wcześniej też jedna obiecywała że lada moment ruszamy i wszystko miało być cacy i niedrogo aż się okazało że nas zwodzili ile się dało a tak naprawdę to trzymali sobie w rezerwie Obecna za to wydaje się bardzo ok, zresztą budowali moim dwóm kumplom z pracy, którzy byli zadowoleni. Wczoraj po naszych wykopkach zajechałem zajrzeć na Waszą budowę - tą drogę dojazdową zaczernialiście sami czy ktoś inny ją urządzał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiasecw 19.09.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Mam nadzieję, że nie podkupiliśmy Wam ekipy Nasza wcześniejsza ekipa tez nas tak zwodziła i zwodziła, aż w końcu z nich zrezygnowaliśmy - wczoraj, po podpisaniu umowy z obecnym budowlańcem, zerwaliśmy umowę z tamtymi - na co chyba czekali :/ No i co się okazało mają inną budowę Może to Ci sami - nasz miał na imię Mariusz Jeśli chodzi o drogę, to jest ona naszą prywatną drogą, więc sami musimy się o nią martwić Ale na szczęście dostaliśmy info o rozbiórce boiska w jednej ze szkół i Panowie za symboliczną kwotę przywieźli nam żużel na drogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 19.09.2010 23:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2010 Nasz straszny "ściemniacz" to akurat był pewien Kamil S. - jego obiecanki ukradły nam kilka tygodni, w których pewnie stan 0 byłby dawno skończony... Aktualny wykonawca i mamy nadzieję ostatni - przynajmniej do końca SSO - to Marek L., jutro mają przygotowywać wykop pod ławy i być może robić szalunki. Zbrojenie ław zaplanowane jest od wtorku a dalej zobaczymy co pogoda nam podaruje... Zazdrościmy Wam tego żużlu - sami musimy poszukać jakiegoś materiału na utwardzenie przynajmniej kilku miejsc tej drogi, która biegnie obok naszej działki bo już teraz w kilku miejscach jest kiepsko z przejazdem a gdy zaczną dojeżdżać ciężkie transporty to obawiam się ogromnych problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Maciek 23.09.2010 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Blacky, masz napęd na 4 koła, przejedziesz;) Najważniejsze że dom będzie stał niedaleko gospody, więc nie będzie problemu z powrotem, jeśli przesadzimy z pepsi;)Rozmach wstępnych prac robi wrażenie, wrzucaj dalej zdjęcia, fajnie się ogląda, zwłaszcza na moim super laptopie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 26.09.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2010 Witam sąsiadkę.Pięknie się zaczęło powodzenia życzę.do zobaczenia na nowej asfaltowej drodze do Nikielkowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 28.09.2010 11:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2010 Witam Nikielback,no, droga robi się coraz bardziej europejska;) mam nadzieję, że z kierownikiem z Waszego polecenia budować się będzie dobrze. Bo jak nie to reklamacje na Wasze ręce złożymy;) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 03.10.2010 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Witam sąsiada a my obserwujemy Waszą budowę, z okien I to my na tym szczerym polu byliśmy pierwsi hahaha Zapraszamy na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Archi100 03.10.2010 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Witaj, właśnie zapoznałem się z Waszym dziennikiem Mam pytanko, jak wysokie są Wasze fundamenty? Jak idzie z bankiem? Polecam Fortis PARIBAS, ja wziąłem tam kredyt (50% w PLN i 50% w EURO) zapraszam do mojego dziennika, jesteście na podobnym etapie w budowie czym będziecie kryć dach i do kiedy planujecie budynek przykryć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 03.10.2010 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2010 Czytamy wasz dziennik i kilka spraw wyjaśnimy: to szambo to temat rzeka. Aż wyroku WSA trzeba było, żebyśmy się mogli wszyscy tu budować, paranoja. Co do przejmowania działek - fakt, specustawa, bo to droga powiatowa - ta Wójtowo-Nikielkowo. Tyle, że nie ze zbrojeniem to chyba na eksperyment kosmitów będziemy czekać ale sołtysa mamy prężnie działającego, poradzi coś na to! oooo czytam dalej i co? pierwsze zdjęcie i nasza chałpina stoi P.S. a z garażu nic nie ukradli, bo mało złodziei śmiga terenówkami, co by to bagno pokonali hahah żartujemy, tu sami porządni ludzie! a my zapraszamy do naszego zapuszczonego dziennika. Musimy go uzupełnić, przecież w domu już w środku wszystko zrobione i mieszka się super Powodzenia i massssssyyyy cierpliwości!! Bidony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cwaniaq_23 04.10.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2010 Witam.Mam nadzieje, że za rok na lipiec, gdy będzie rocznica bitwy domek będziecie mieć już gotowy i znajdzie się troszkę miejsca gdzieś w ogrodzie na namiocik:)Trzymam kciuki będę śledził postępy. Służę pomocą w sprawach finansowych.Pozdrawiam mIcHaŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nikielback 05.10.2010 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 no cóż reklamację przyjmę z pokorą. Mam nadzieję że to nie u was były potrzebne kotwy chemiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 05.10.2010 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 (edytowane) Witam sąsiada a my obserwujemy Waszą budowę, z okien I to my na tym szczerym polu byliśmy pierwsi hahaha Zapraszamy na kawkę Witamy:welcome: Wy na szczerym polu, hmm. Niemalże przy głównej ulicy w Nikielkowie mieszkacie;) Szczere i łyse pole to wokół nas się roztacza. Ciekawe co to będzie zimą Miłego sąsiada o wyciąganie z zaspy prosić będziemy;) A dzięki temu, że Wy pierwsi byliście na tym polu mogliśmy być następni:rolleyes: Dzięki;) A co do Waszego dzienniczka to oczywiście czytałam i to już dawno, ale w pewnym momencie zapis się urwał... i czekam na ciąg dalszy;) Edytowane 5 Października 2010 przez Blacky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 05.10.2010 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2010 Witam. Mam nadzieje, że za rok na lipiec, gdy będzie rocznica bitwy domek będziecie mieć już gotowy i znajdzie się troszkę miejsca gdzieś w ogrodzie na namiocik:) Trzymam kciuki będę śledził postępy. Służę pomocą w sprawach finansowych. Pozdrawiam mIcHaŁ Witaj, no to się spóźniłeś ździebko, bo okrągła rocznica była w tym roku:P A w tej chwili mieszkamy 4 km od Grunwaldu więc śmiało trzeba było przyjeżdżać A w Nikielkowie już zarezerwujemy miejsce na namiot dla Ciebie na 601 rocznicę Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 06.10.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2010 Idziecie widzę jak burza!! I też pompa ciepła? witajcie w klubie A my z okna pilnujemy tego ytonga także śpijcie spokojnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiasecw 07.10.2010 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2010 Witam przyszłych sąsiadów Byliśmy wczoraj na naszym wspólnym "szczerym polu" Ale z drogi jakoś nie mogłam dojrzeć co tam u Was się dzieje Wydawało nam się jakbyście zasypywali fundament. Zgadliśmy? My w przyszłym tyg może "wyjdziemy z gleby". Nasz majster - pan Krzysztof - kazał na następny pt przywozić Silkę więc chyba mury będą szły do góry! woohooo!!! Pozdrawiamy serdecznie - może kiedyś uda nam się spotkać na wspólnej kawce z termosu w środku szczerego pola PS Jak mały jest Wasz Maciuś? My mamy 16 miesięczną Zuzkę, więc chyba zbiera się powoli ekipa "piaskownicowa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 08.10.2010 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 A zbiera, zbiera. My mamy 2-letnią Karolcię A po co na kawce z termosu? my tu mamy czajnik i kubki po kulturze się spotkajmy przy stole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts