Blacky 08.10.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 No to Maciuś rodzynkiem będzie. I do tego najstarszy - szef piaskownicy, w październiku skończy 2 latka i 8 miesięcy. Będzie pilnował Zuzi i Karolci;) asiasecw cieszymy się bardzo, że w końcu udało się Waszej ekipie ruszyć. Zawsze to będzie raźniej na tym naszym polu;) Nam wczoraj zaczęli już murować ściany, ale na początku muszą wszystko dokładnie wypoziomować więc ostro ruszą dopiero od jutra. Bidon79 Dzięki za zaproszenie na kawkę Chętnie pogadalibyśmy też z Wami o pompie ciepła... Mam nadzieję, że kiedyś się uda:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 08.10.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2010 Bidon79, zapomniałabym, dzięki za czuwanie nad YTONGIEM;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiasecw 09.10.2010 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 A zbiera, zbiera. My mamy 2-letnią Karolcię A po co na kawce z termosu? my tu mamy czajnik i kubki po kulturze się spotkajmy przy stole Świetny pomysł - zwłaszcza, że zima się zbliża Miło będzie osobiście poznać przyszłych Sąsiadów! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 09.10.2010 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 No to ugadane Blacky no idziecie jak burza. Dziś na spacerku byłam koło Was i widziałam jak ekipa ściany dopieszcza - staranni są I zapraszam na pogadankę o pompie ciepła. Podzielimy się doświadczeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Duży Maciek 09.10.2010 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2010 Blacky, mam chyba uszkodzonego laptopa, bo czytam coś o murach, a NIE WIDZĘ ŻADNYCH ZDJĘĆ! Za nie uzupełnianie zdjęć w dzienniku mogą Ci odebrać pozwolenie na budowę, wklejanie aktualnych zdjęć jest bardzo ważne. Gratuluję stanu zero:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 10.10.2010 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2010 Maciek, ten laptop to niedługo i tak pewnie padnie a wtedy do dopiero będziesz mógł się na mnie powyżywać za dobre rady... Zdjęcia w końcu wklejone więc jeśli jeszcze działa to możesz popodziwiać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 13.10.2010 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Dzieje się dzieje widzę u Was na budowie A my zaktualizowaliśmy nieco dziennik zgodnie z obietnicą. Zapraszamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 13.10.2010 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 No to ugadane Blacky no idziecie jak burza. Dziś na spacerku byłam koło Was i widziałam jak ekipa ściany dopieszcza - staranni są I zapraszam na pogadankę o pompie ciepła. Podzielimy się doświadczeniem Ooooo .... chętnie na takie pogaduszki o pompie też bym wpadła Przyjelibyście takiego nieNIkielkowego gościa A tak serio to Bidon jak sprawuje Ci się pompa bo zakładam że masz - chociaż w dzienniku nie znalazłam takiej informacji. Nasza odpalona we wrześniu, więc jeszcze nie została dokładnie przetestowana. Ty juz mieszkasz więc możesz coś więcej powiedzieć, jak z kosztami w eksploatacji. Pozdrawiam Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 14.10.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 heheh Monika zapraszamy!! Apropos pompy to co do pracy możemy dyskutować do rana bo przeżyliśmy na niej mrozy zeszłozimowe. A koszt pracy to w tym roku dopiero będziemy kalkulować, bo grzała, mrozy po -20 stopni a my mieliśmy nieocieploną chałupinę i miejscami między pustakami od świata dzielił nas tynk i farba. Ale ciepło było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 14.10.2010 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 No Blacky jak grzyby po deszczu te ściany Wam rosną. Dziś cały dzień w domu spędziłam z powodu choroby i gapiłam się czasem przez okno jak postępy przyznaję się bez bicia. Ale oprócz ekipy inwestorów nie widziałam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 15.10.2010 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Blacky zostaw to liczenie bo osiwiejesz my przestaliśmy liczyć przy zamykaniu stanu surowego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 15.10.2010 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Blacky zostaw to liczenie bo osiwiejesz my przestaliśmy liczyć przy zamykaniu stanu surowego.... Wiem, wiem. Pewnie też przestanę ale na razie jeszcze liczymy. Innym się może przyda, ale i dla własnej ciekawości;) Bardzo dobrze, że lookacie przez okno na naszą budowę Pewnie dlatego,że majstry czują Wasze spojrzenie na sobie to im robota idzie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 15.10.2010 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 A spróbowałaby im robota nie iść, to byśmy tam poszli a inwestorzy kiedy się pokarzą na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 15.10.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 A byłem dzisiaj, byłem - ale tylko kilkanaście minut.... małą dostawę strzemion zrobiłem i trochę fotek ku uciesze rodzinki i znajomych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 16.10.2010 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2010 Ściany się pięknie prezentują! A nie przyuważyliśmy inwestora P.S. jak się buduje to na każdym etapie pomieszczenia (a'propos tej kuchni co się wam wydaje mała) wyglądają różne. Jak jest wykop - to, że mały dom, jak łąwy - to że wielki. Jak ściany same - to znowu mały, jak dojdzie strop - to że wielki Za oknem widzę, że ekipa się stawiła na budowie już. Ale szybko Wam idzie. (Nasi to się ślimaczyli) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agness131 28.10.2010 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Wasz domek pieknie się prezentuje...szklany wykusz zaciekawił mnie i zainspirował do poszukiwan domu z takim rowiązaniem.Chyba taki dom widziałm przy drodze na Jonkowo.. po prawej stronie drogi jadąc od Olsztyna. My czekamy na projekt rodo 5 (N)...jescze prawie 3 tyg, zanim archon sie uwinie z przygotowaniem dokumentacji projektowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Masiff 30.10.2010 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Cześć Brat... krzyczysz na innych a sam zaśmiecasz swój dziennik wizytami lekarskimi Nie byłem na budowie już jakiś czas, ale widzę postępy Oby tak dalej. A schody piękne drewniane macie widzę Trzeba będzie na żywo oblookać pobojowisko niedługo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 30.10.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 Blacky może nie mają innej fuchy tylko robią wolno. Z tego co obserwuję, to są cholernie dokładni...nasi tacy dokładni nie byli z tąd wyszło jak wyszło. Chociaż szalowanie stropu im szło szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bidon79 05.11.2010 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 ooo gratuluję stropu. Po dzisiejszych opadach już się baliśmy, że ciężko będzie ale widzę daliście radę. Brawo!! Macie "dach nad głową" P.S. o jakiej zimie stulecia mówisz? mam nadzieję o wyjątkowo ciepłej nie zgadzam się na mrozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Monika_76 06.11.2010 23:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2010 Gratuluję dachu nad głową .... A z budowlańców chyba trzeba się cieszyć ze dokładni a nie na odwal wykonują swoją robotę Macie zamiar przed zimą jeszcze dach postawić ??? My w tamtym roku nie zdążyliśmy gdyż "zaskoczyła nas zima " Bidon97 nie słyszałeś ze zima w tym roku ma być mroźniejsza od zeszłorocznej ??? Zobaczymy jak poradzą sobie nasze pompy ciepła Monika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts