AndrzejAga 11.05.2010 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam, W zeszłym roku zamontowałem 3 okna Fakro FPP Preselect. Są to okna uchylno obrotowe. W ostatnią sobotę przy próbie zmiany trybu z obrotowego na uchylny okno się zablokowało. Nie mam możliwości otwarcia go. Przez co nie mam dostępu do przełącznika. Co powinieniem zrobić w tej sytuacji. Pozdrawiam,Andrzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekspert FAKRO 12.05.2010 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 Witam, Opisana sytuacja może być skutkiem złego ustawienia przełącznika, przy wybieraniu funcji otwierania okna.Można próbować delikatnie dociągnąć skrzydło w celu naprowadzenia do odpowiedniego ułożenia mechanizmu, jednak najlepszym wyjściem z tej sytuacji będzie kontakt z Działem Serwisu firmy FAKRO pod numerem telefonu:0-18 444-0-471 lub 0-18 444-0-472 Z poważaniemKonsultant FAKRO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts