Gustaw Fijak 20.05.2010 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Dokladnie jak wyrżniesz dziure zalejesz woda i zamrozisz Ale wątpię aby firma nie przeprowadzała takich eksperymentów-testów przed wypuszczeniem produktu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pblochu 20.05.2010 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2010 Stoą bloczki z uchwytem pionowo na dworze 2 zimęW uchwycie na przemian woda, lud, woda, lud, zielony mech, woda, lud i stoją a uchwyty nie odpadły CUD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 21.05.2010 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2010 i jest potwierdzenie ze sie nic nie dziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 24.05.2010 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2010 Stoą bloczki z uchwytem pionowo na dworze 2 zimę W uchwycie na przemian woda, lud, woda, lud, zielony mech, woda, lud i stoją a uchwyty nie odpadły CUD Hehe, no muszę przyznać, że rozbawiło mnie to ale taka prawda. Można zarzucać BK, że szybko wchłania wodę, ale z drugiej strony oddaje ją równie szybko, a jeśli np taka ceramika porządnie zamoknie to amen w pacieżu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 25.05.2010 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 amen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 30.05.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 To jak to jest z tymi bloczkami. Czy budując np. z bloczków 20-24 na kleju mogę sobie podarować tynk, i nie będzie ryzyka że za kilka lat coś mi się z tymi ścianami porobi ? Podsumowując: Nie ma ryzyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fido2001 30.05.2010 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Dziekuję. Decyzja podjęta Jeszcze nie mam pojęcia jaki sobie dach zrobić. Czy betonowy (monolityczny), czy podarować sobie strop i od razu blachę na deski a od dołu piankę pur, albo wełnę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 31.05.2010 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2010 Dziekuję. Decyzja podjęta Jeszcze nie mam pojęcia jaki sobie dach zrobić. Czy betonowy (monolityczny), czy podarować sobie strop i od razu blachę na deski a od dołu piankę pur, albo wełnę... a po co Ci strop betonowy? chyba ze chcesz zrobic tam pomieszczenie uzytkowe, ale to nawet na drewnianym mozna. Zrob sama konstrukcje pod dach oblóż go czym tam chcesz i nie zwiększaj kosztów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kuba Dąb 06.06.2010 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2010 Moim zadaniem najlepiej nie robić stropu jeśli nie jest on potrzebny, a jeśli ma być coś użytkowego na górze to do domku jednorodzinnego najlepiej pojechać terivę i tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 20.12.2010 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2010 Teriva, po tym czasie sie naczytalem ze jednija chwala drudzy gania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gustaw Fijak 28.12.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2010 Panowie a co dac na posadzke, zalac styropian czy jakis inny materiał aby odizolowac troche ten garaz od gruntu?mam w planach dostawienie garazu do budynku jednorodzinnego i sie zastanawiam jak rozwiazac ten dylemat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NOTO 30.12.2010 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2010 Będziesz tam instalował ogrzewanie ?Jeśli nie to lepiej nie dawaj styropianu - ciepło z gruntu będzie "dogrzewać" garaż. Jak chcesz uniknąć wilgoci z dziur w dachu w garażu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts