jutka74 15.01.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2011 Witajcie po długiej przerwie w Nowym RokuPo pierwsze życzę wszystkim pomyślności, samych dobrych fachowców, miłych urzędników i pogody ducha w 2011 rokuOstatnio zaniechałam zaglądanie na forum, ale obiecuję że .będę tutaj częściej.U nas bez zmian - działka jeszcze w zasobach miasta, ale w odpowiedzi obiecano nam wystawienie naszej działeczki w tym roku(mam nadzieję że niebawem)Aborusiu a jak u Ciebie? Stforku jak tam budowa?Meloo masz kosztorys całościowy czy taki jak aborusia?Puoteck jak wyliczyłeś koszty?(czy to koszt tylko materiałów budowlanych?) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aborusia 17.01.2011 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2011 Cześć JutkaDziękuję za życzenia i Tobie również życzę najlepszego w 2011r. Żeby udało Ci się ruszyć z budową i żeby wszystko budowie sprzyjało.U nas też bez zmian i niestety zaczynamy sie zastanawiac czy tak juz nie pozostanie.Nie zanosi sie na zmiany w najblizszym czasie i prawdę mówiąc tracimy trochę zapał.Ale tematu budowy jeszcze sobie nie odpuszczamy wiec bede zagladac i kibicowac Waszym budowom.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puoteck 18.01.2011 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2011 Puoteck jak wyliczyłeś koszty?(czy to koszt tylko materiałów budowlanych?) pozdrawiam Hej, Nie przerażaj mnie 350 tys za materiały ? 350 kPLN to koszt do wprowadzenia sie do domu. Oczywiście dom nie bedzie mega wyposazony. Podstawowe rzeczy, niezbędne do zamieszkania. Nie zamierzam wydawac kroci za robocizne:D (powod opisany w poprzednich wpisach). Wiem, ze są osoby ktore płacą za roboty budowlane/tynkarskie/malarskie krocie. Łącznie słszałem juz o kwotach rzędy 120 kPLN za same prace budowlane. (nie licząc instalacji mediów!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutka74 22.01.2011 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 WitajcieAborusiu dziękuję za kibicowanie(w przyszłym tygodniu idę do magistratu powlczyć o działkę) a Ty nie odpuszczaj (przecież już wszystko masz zaplanowane)Puoteck mam nadzieję że założysz bloga będziemy mogli skorzystać z Twoich doświadczeń i podziwiać Twój rosnący dom. Tak jak napisałeś - różnice w kosztach mogą być kolosalne -od materiałów począwszy a na robociźnie skończywszy. Robiłeś jakieś przeróbki w projekcie? Wyrównujecie ścianę przy tarasie? Roboty już ruszyły?Życzę powodzenia i pochwal się czasem zmaganiami z projektem i budową.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puoteck 28.01.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2011 Jeśli chodzi o przeróbki to w bryle budynku nie ma żadnych. Jedynie w środku, gabinet włączyliśmy do metrażu senioratki. Dzisiaj ważny dzień....uzyskaliśmy pozwolenie na budowę Wkótce założe bloog...z postępami prac. Roboty prawdopodobnie ruszą we wrześniu br. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jutka74 30.01.2011 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Puoteck gratulacjeNo i czekam na bloga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puoteck 08.07.2011 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2011 Budowa BS-12 rozpoczęta:D Fundament i ściany fundamentowe zrobione. Kilka fotek na blogu - moja budowa siechnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Puoteck 04.11.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 Co tak ucichło w temacie?? nikt nie buduje już BS-12?? U mnie obecnie etap pod hasłem "zdążyć przed zimą" - ekipa montuje dachówki na dachu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kąsek1719509028 09.11.2011 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2011 Witam Ja od wiosny z przerwami buduję ten domek..tylko w odbiciu lustrzanym.. Aktualnie czekam na okna, przykrywam dach i ocieplam....bo do kiepścianej pogody czasu coraz mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DominikM 27.02.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2012 Witam, Jestesmy zainteresowani projektem BS-12 z senioratka. Chcielibysmy zobaczyc jak wyglada w praktyce. Czy ktos moze buduej, wybudowal w poblizu Krakowa i zgodzil by sie na maly tour po lokalu? Z gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 16.07.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Pytanie do tych co budują lub wybudowali:D Ile kosztował was dom według tego projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kąsek1719509028 30.07.2012 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Jestem bardzo zainteresowana tym projektem. Pytanie do tych co budują lub wybudowali:D Ile kosztował was dom według tego projektu. Witam Ja buduje...już prawie ku końcowi się zbliża.... Przyznam szczerze że jeszcze nie liczyłem dokładnie ale postaram się to zrobić i dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 31.07.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 A możesz wysłać zdjęcia z realizacji na maila [email protected]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 02.08.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2012 Witam Ja buduje...już prawie ku końcowi się zbliża.... Przyznam szczerze że jeszcze nie liczyłem dokładnie ale postaram się to zrobić i dam znać Bardzo dziękuję Ci za zdjęcia i opis. Fajnie zobaczyć dom, który już stoi w rzeczywistości. To bardzo pomocne przy decyzji wyboru projektu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kąsek1719509028 12.08.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Bardzo dziękuję Ci za zdjęcia i opis. Fajnie zobaczyć dom, który już stoi w rzeczywistości. To bardzo pomocne przy decyzji wyboru projektu. proszę bardzo. W razie pytań nie krępuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
symbor 16.11.2012 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 Zdecydowałam się jednak na projekt indywidualny i jestem bardzo zadowolona. Mam dom z senioratką i z garażem dokładni taki jaki chciałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lukasz_77 16.06.2013 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2013 Witam My też jesteśmy zainteresowani budowa domu BS-12 z senioratką. Interesuje nas aktualny kosztorys z podziałem na część główną i senioratkę. Puoteck możesz dać namiary na swojego bloga? Kąsek możesz przesłać jakieś zdjęcia z realizacji na maila [email protected]? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts