MiL999 12.05.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 WitamPotrzebuję porady. Zrobiłem remont pokoju, gładź, podłoga, malowanie itp, ale problem jest z sufitem. Gdy w pokoju było mocne oświetlenie, wydawał się równy, ale po pomalowaniu i odpowiednim oświetleniu widać wszystkie niedoskonałości. Ogólnie sufit jest równy ale dużo ma drobnych nierówności, których wcześniej nie widziałem. Widziałem raz sufit pomalowany jakimś grubszym wałkiem tak że została na nim wyraźna faktura farby. Czy nie dało by się tego zastosować do optycznego wyrównania tego sufitu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 12.05.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2010 IMHO nic to nie da. Nawet gruby baranek nie wybacza nierownosci. Albo zmien oswietlenie, albo popraw sufit (tylko podswietl halogenem przed ponownym pomalowaniem) albo... sie przyzwyczaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts