Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zaczynam hodowlę kiełków

Recommended Posts

Najlepiej rosnące kiełki postawic pod piramidką same kontury , to wyrosną większe .

Roslina pokarze czy działa . .

Pozdr.

Hi hi hi. Nawet jeśli by tak było (niestety to bzdury wyssane z palca) to większe kiełki mają mniejszą wartość :p

A tak w temacie. U nas dziś otwarcie sezonu. Zajadałam się kanapkami z twarożkiem i kiełkami rzodkiewki. Mniam. A do kiełkownicy poszła lucerna. Będzie gotowa akurat jak mi się rzodkiewka skończy. Jutro sprawdzę, czy mojej córce posmakuje.

Najlepiej rosnące kiełki postawic pod piramidką same kontury , to wyrosną większe .

Roslina pokarze czy działa . .

Pozdr.

Hi hi hi. Nawet jeśli by tak było (niestety to bzdury wyssane z palca) to większe kiełki mają mniejszą wartość :p

A tak w temacie. U nas dziś otwarcie sezonu. Zajadałam się kanapkami z twarożkiem i kiełkami rzodkiewki. Mniam. A do kiełkownicy poszła lucerna. Będzie gotowa akurat jak mi się rzodkiewka skończy. Jutro sprawdzę, czy mojej córce posmakuje.

• 3 years później...
Polecam wszystkim hodującym, którzy borykają się z problemami ze wzrostem kiełków fantastyczną kiełkownicę Green (http://terapiasokami.pl/kielkownica-automatyczna-green). Sama jestem gamoniem, jesli chodzi o sadzenie i wyhodowanie czegoś, a z tym idzie mi super. Kiełkownica jest niedroga, a znakomita. Polecam więc wszystkim amatorom kiełkowania :)

• 1 year później...
  • 3 months później...
  • 2 years później...