JoShi 29.10.2010 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Najlepiej rosnące kiełki postawic pod piramidką same kontury , to wyrosną większe . Roslina pokarze czy działa . . Pozdr. Hi hi hi. Nawet jeśli by tak było (niestety to bzdury wyssane z palca) to większe kiełki mają mniejszą wartość A tak w temacie. U nas dziś otwarcie sezonu. Zajadałam się kanapkami z twarożkiem i kiełkami rzodkiewki. Mniam. A do kiełkownicy poszła lucerna. Będzie gotowa akurat jak mi się rzodkiewka skończy. Jutro sprawdzę, czy mojej córce posmakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 29.10.2010 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Najlepiej rosnące kiełki postawic pod piramidką same kontury , to wyrosną większe . Roslina pokarze czy działa . . Pozdr. Hi hi hi. Nawet jeśli by tak było (niestety to bzdury wyssane z palca) to większe kiełki mają mniejszą wartość A tak w temacie. U nas dziś otwarcie sezonu. Zajadałam się kanapkami z twarożkiem i kiełkami rzodkiewki. Mniam. A do kiełkownicy poszła lucerna. Będzie gotowa akurat jak mi się rzodkiewka skończy. Jutro sprawdzę, czy mojej córce posmakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 31.10.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2010 Niedawno byłem osobiście w piramidzie i... nic mi nie urosło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.11.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2010 Niedawno byłem osobiście w piramidzie i... nic mi nie urosło Pewnie zapomniałeś podlać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Denderys 20.05.2014 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2014 Polecam wszystkim hodującym, którzy borykają się z problemami ze wzrostem kiełków fantastyczną kiełkownicę Green (http://terapiasokami.pl/kielkownica-automatyczna-green). Sama jestem gamoniem, jesli chodzi o sadzenie i wyhodowanie czegoś, a z tym idzie mi super. Kiełkownica jest niedroga, a znakomita. Polecam więc wszystkim amatorom kiełkowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Włodek W. 01.04.2016 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2016 Kiełki zaprogramowac w/g Anastazji 1 (pierwszy tom)jest przepis- nasionko lekarz.jak działa to widac kazdy moze sam/a spróbowac.https://www.youtube.com/watch?v=jh9CCg9kSnsNic tylko powielić pracy nie wiele ale warto spróbowć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariusz_wark 27.07.2016 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2016 U mnie rośnie rzeżucha i fasola mung (polecam, pycha). Mnie do hodowania zachęciły względy zdrowotne. Jak już sam sobie coś przygotujesz to o wiele lepiej smakuje, aż chce się jeść! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariusz334 31.01.2019 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2019 Ja tam używam kiełkownicy słoikowej i daje bardzo ciekawe efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts