pafcion 13.05.2010 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam, Na etapie izolacji fundamentów stosowałem Dysperbit firmy IZOLBET. Gęsta czarna masa, ładnie się tym pracowało, powstawała gumowa powłoka na fundamencie. W pewnym momencie zabrakło w hurtowni Dysperbitu ale był Dysperbit-K. Niby to samo tyle że kolorowe. Po otwarciu opakowania okazało się że środek ten jest zupełnie rzadki jak woda. Zastanawiam się czy w hurtowni czegoś nie kombinowali i ktoś sobie nie dolał wody a ja kupiłem rozcieńczony dysperbit-k Czy ktoś z Was stosował Dysperbit-K i może potwierdzić jaką ma konsystencję? Gęsty czy woda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 13.05.2010 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam, Zastanawiam się czy w hurtowni czegoś nie kombinowali i ktoś sobie nie dolał wody a ja kupiłem rozcieńczony dysperbit-k sam na to wpadłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raas 07.06.2010 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2010 Na pewno ni może być to woda ! instrukcja mówi o nakładaniu szpachlą!!! lub szczotką http://www.tanisklad.pl/index.php?page=shop.product_details&flypage=flypage.tpl&product_id=149&category_id=6&option=com_virtuemart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts