Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Biała podłoga - z czego?

w_skrzypek

Recommended Posts

To jest biały lakier w wysokim połysku!

100% litego drewna.

Ja nawet nie chcę pytać o jaki efekt Tobie chodzi, bo mnie nudzi ten temat, wielokrotnie przerabiany.

Jutro jak nie zapomnę, to zrobię Ci zdjęcie bielszej podłogi, którą aktualnie kładę i własnoręcznie wybielałem,

a póki co looknij na to foty[ATTACH=CONFIG]70666[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]70667[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]70666[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]70667[/ATTACH].

• Odpowiedzi 83
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Robię w swojej stolarni. Nie pisze się "twojej" z małej litery.

Nie lubię też textów sugerujących, że można tu za poradę zdobyć wartościowego klienta.

To akurat jest manipulacja w najordynarniejszej postaci, a taką moralność należy eliminować.

Jak szukasz porad, to owszem ogólnikowe otrzymałaś.

O szczegółach i tajemnicach zawodowych wypracowanych ciężką pracą fizyczną i umysłową, na szerokim forum, czytanym także przez konkurencję, może wypowiadać się tylko osoba mająca za nic swoją pracę.

tylko czym? zwykła farba pokryje słoje skutecznie ;)

Co to znaczy zwykła? Do drewna musi być, choć i innymi też malują. Słoje pokryje.

Przykład (zobacz sobie jak właścicielka zmieniła przedpokój, w tym i drzwi, właśnie sosnowe usłojone). Chyba się nie obrazi, że wklejam jej linka :)

http://interiorspl.com/mj-dom/?currentPage=4

kornik-nie obraź się, ale tu szukamy porad. To forum jest dla nas, WY doradzacie, ostrzegacie, informujecie ( w następnej kolejności zdobywacie klientów) A ja dostaję info, że w twojej stolarni coś zrobisz...

Myślę, że żle odczytałać podaną przez Kornika1 informację na temat bielenia podłogi.

Otóż bielenie poszczególnych elementów w warsztacie daje o wiele lepsze efekty optyczne od bielenia całej powierzchni podłogi.

Zamiast złośliwego komentarza powinnać mu podziękować za poradę. Pozdrawiam.