Niwa 29.07.2010 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 to mój przyszły pralnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 i druga stronka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 und zadaszenie z koniem w tle : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 to już Nasze pikne schodki zabudowane od strony drzwi wejściowych: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 a u ścianka dzieląca gabinecik od schodków i zarazem tworząca komórkę pod schodami dla Harry'ego:) : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 i druga ścianka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 pogląd na zabudowane schodki : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 a tak wygląda teraz(czyli w e wtorek wieczorkiem) gabineciki wchodzimy do komórki pod schodami: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 a taka ładną mamy (we wtorek wieczorkiem ) pajęczynkę w salonomonie - pomarańczowa jest - dodam jakby ktoś nie zoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 a no i na koniec prezentacji widok ze schodków na skończone ścianki na poddaszu: łazienkowa: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 i wejścia do pokojów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 aaaaaaaaaaaaaaa, bo zapomniałam - okna te takie zawnetrznie orzechowe- wewnętrznie białe bedziemy mieć za 2 tygodnie , bramy trza by już zamawiać , jeśli maja być inne niż promocyjny hormann- ale raczej nie będa inne- tak więc z bramami to tylko czekamy na tynkarza, żeby ogarnął garaże- bo bramy z napędem podobno montuje się po tynkach tak więc taaaaaak tio tymczasem dzieciaki bayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 ja Wam jakoś kiedys, n iedawno- o ile mnię moja skleroza nie nawiedziła again;) .. - że cem wyśepke taka nie duuużą, 70x 1,40 ??? no to ch.uj w bombki strzelił- choinki nie będzie - bo kurna ta okropna, brzydka ścianka od kominka wjeżdża mi w kuchnię na aż 1,30m :cry: i co ja teraz zroooooooooooooooooooobięęęęęę, No K...wa go mać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! @#@##@#@#@#@!#@!#@!#@!#*($*#$* i jak tu nie być wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr nie powiem co :cry: ja hlip, ce-em hlip, wy-yh hlip, sepkę hlip, hlip już ją sobie wymyśliłam i wszystko już wiem co i jaz gdzie i z czym...a tu jedna wielka Chujnia normalnie rozczarowana jestem i przy tym smutna- bo to było jedno co zaplanowałam- a to rzadkość u mnie takie praktyczne posunięcie- i podeszłam do tego z sercem- ostatnio co prawda, ale zawsze i wiedziałam, że będzie i choćby nie wiem co miało być ................................................... i nie będzie i już się obraziłam- normalnie foch z przytupem jak nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 i nie moge nawet wkleić co bym ciała foch jak sie-masz wiktor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.07.2010 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 no nie mogę wkleić, ale chocia napiszę : ciała jaaaaaaaaaa coś w bardzo zbliżonej podobni do tego co je w filmiku pokazowo- inspiracyjnym na stronie HTH, tiaaak..... oszywiście kombinowała jaaaaaa w mooooocno tańszej wersyji. a tu masz! - głupia baba- wierzyła, że to co zaplanowała to zrealizuje-tu odpowiednie będzie "tu mi kaktus wyrośnie jak zrealizuje zaplanowane...." Niwka obudź się wreszcie - no co Ty z księżyca spadła;)?, jak coś Ci się uda to only fartem, przez czyjąś pomyłkę albo "głupotę" ..... nie ma, że boli..... i tym optymisttycznym ;)poniekąd akcentem zakończymy ten nieprzyjemny dla ciociuni Niwuni, jeżący sierść na jejże karczychu rozdział ..........wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :mad: a co tam, nie można kłaść się spać z wku.rwem, bo potem brzuszek boli takżę, na miękko Niwka, na miękko buźki i cieplutkie przytulaski:hug::hug:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.07.2010 23:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 Witaj Drogi Nasz Dzienniku ! Przyjszlam sie pożalić .... bo wiesz, daszek już Nam Chłopcy montowili i zamontować mnięli do końca w tym tygodniu, co to się tydzień temu skonczył iiiiiiii coooooooooooooooooooooo?????? i były takie upały, że siedzenie na dachu- jak na patelni:roll:- i kładzenie śmierdzącego bądź, co bądź gontu- bądźmy szczerzy zapach rozgrzanej papy to jednak Channel No5 to to to, nie jest stawało się uciążliwe i chłopaki mieli po prostu kłaść go dłużej- normalne przecież, że przerwy i inne takie, nieeeeem . I natenczas przylazły te paskudne chmurzyska, co to ich nie mogiem "przedmuchać" co by polazły w cholerę dzie inszej iiiiiiiiiiiiiiiiii kuuuuurna mać pada i pada :mad: i sie robi kiszka, boooooooooooooo no jak w deszczu kłaść dach???????????/ i okna?????????????? i hęęęęęęęęęęęęęęęee???? "mad::mad: i co, i co , i co tera >???????? i taka wieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelka liiiiiiiipaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, tylko nie spadł z niej jeszcze żaden listkiewicz .... tymże otóż przedstawionym właśnież akcyntym zakończywajem tenże tutyj odcinek serialu naszegóż bayo :bye: :bye: :bye: :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts