Niwa 05.08.2010 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Kochanyj Moj-Nasz Dzienniku! najpierwyj- he relacyja: tak było w Sobotę, jak przyjechaliśmy : od strony ogrodu Chłopcy kleili Nam daszek:D potem rozpadał się deszcz:mad: i tak prezentowały się Nasze dachowsze okna: a tak Nasza Bryzunia już po deszczyku - od fronta;) :a ło o tyla wystają łokienka z goncika:... AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bo ja Wam nie mówi-pisałam, że w tamten wtorek- co to było spotkanie z hydraulikiem i widziałam pomarańczową pajęczynkiem- B. oznajmił /proszącym głosem:)/ Jacusiowi, że chciałby mieć lane filarki przy wejściu zamiast drewnianych.? no nie pisałam.... znaczy tera ju napisałam i to oto właśnie one są- filarki w całej swojej betonowej okazałości, tadaaaaam: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 wchodziwajem do domku: ta wolna przestrzeń- przechodnik do garażyna a ja stoję we wiatrołapiepo prawej kiblon raz: i dwa:jadziem dalej- na wprost wyłania się salomon- ta ściana tu po prawej to zabudowane schodki:wyłaniający się salonom: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 dyńka w prawo i będzie gabinecik: i jeszcze w prawo(czyli z tyłu mnię ) i widać już komórkę pod schodami: i schodki:widok z wiatrołapu na górę- okno nad schodkami: salonokuchennik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 i ta łajzowata ścianka komionkowa: i dzięki niej tak sie ma Moja kuchnia: i łajzowata ścianka kominkowa od strony salonu- konkretniej to stoję przy tarasie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 w tle moje schodki:) i reszta salonomona:idziemy na górę: widok ze schodów- ścianka od pokoju płn-zach: wejścia do pokojów: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 ścianka łazienki i wejście don:iiii jesteśmy w pokoju płn-zach: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 pogląd na goncik i okienka z tegoż pokoju właśnie:) :a tak O wygląda Nasz grafitowy komin z brązowymi kratkami wentylacyjnymi:dobra, dalej NIwka..... otóż również juz doświetlona łazienka: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 a tak jeszcze wygladaja prześwity podbitkowe:to Mój pralnik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 to już pokój płd-wsch: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 i widok z okienka:prawda, że zapiera dech i wyglądamy przez okno w połaci i widać daszek przed położeniem gontu:i mocowanie okienka:i goncik "w trakcie" : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 pokój płd-zach: okienko przed położeniem gontu i obróbką:i reszta pokoju: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 i wywietrznik- ten taki jak lord wader: i tak się Nam hawirrka komponuje z ooczeniem;) : aaaaaaaaaaaa, bo podnieśli Nam ściankę w kuchni o 1 pustak pod oknem, no i żeby nie wygladało to jak idź i nie wracaj to podnieśli i pod oknem w gabinecie i teraz elewacja zachodnia wygląda oooooo tak: taaaak, wiemy, że cienkie drzwi balkonowe i kwadratowe okna wyszły...... no cóż, ekipa za szybko budowała i oooo w tym gąszczu stępli i kantówek widać nasze filarki:D :oooooooooooo, a tu Bryzunia ładnie wyjszla: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 a tu już Lucek z pańcią "projektują" kuchnię :rozrosło mi się sierściuchowate, cooooom: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 10:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 a otóż i onyj lord waderowy wywietrznik:a o tak Niwusia przetrzewiła chaszcze mirabelkowe : i już troszkie widać domek z drogi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Hehehehehhehehhehhhh:D:evil::D:D:evil: a taki Maniek parkował u Nas w niedzielę : a tu gites wygląda, nieeem :- jak prawdziwy Maniek Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurczę, wiecie co??? Kocham to miejsce, to niebo, chmury, deszcz, który tam pada, słońce, trawę, widoki na pola malowane zbiożem, brzęczące traktory, bzykające muszki i to powietrze, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach ........................................................................................... Tak, ja jestem pewna- TO JEST MOJE MIEJSCE NA ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D A to jest Mój argument: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 10:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 dobra, starczy tych ochow i achów.... we wtornik B. przywiózł styrodurek na ocieplenie fundamentów:a tak wyglądało Nasze podwóreczko jak chłopcy kładli goncik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 ocieplanie się zaczęło:trzeba zauważyć, że ustrojstwo które B.zakupił - ta mazia, ktora miała trzymać styro na ściankach- to wcisnęli mu przeterminowane i o:( stówka poszła się jebowića takiego mamy "grzybka" na kominie: też we wtornik montowany:) aaaaaaaaaaaaaaaa, wczoraj , znaczy w środę dojechało do Nas szambo, więc trza było dołek na nie wykopać i tam o z tyłu szaleje koparek- drzewko Nam pan wyciął buuuu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 05.08.2010 10:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 J. "jedzie" sprawdzić wymiary: iiiiiiii pan Czesio i Jasio ( hihihihhh:) ) wprowadzają Nasz Gówno-zbiornik;) - taaaaaaaaaaaaaaaak szambo mamy przed domem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts