Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Niwa z Bryzą- po oporach, bez brawury:)

Recommended Posts

Kochanyj Moj-Nasz Dzienniku! :D

najpierwyj- he :) relacyja:

tak było w Sobotę, jak przyjechaliśmy :

od strony ogrodu Chłopcy kleili Nam daszek:D

DSC02455..JPGpotem rozpadał się deszcz:mad: i tak prezentowały się Nasze dachowsze okna:DSC02459..JPG a tak Nasza Bryzunia już po deszczyku - od fronta;) :DSC02461..JPGa ło o tyla wystają łokienka z goncika:DSC02463..JPG...

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAaaaaaaaaaaaaaaaaaaa,bo ja Wam nie mówi-pisałam, że w tamten wtorek- co to było spotkanie z hydraulikiem i widziałam pomarańczową pajęczynkiem- B. oznajmił /proszącym głosem:)/ Jacusiowi, że chciałby mieć lane filarki przy wejściu zamiast drewnianych.? no nie pisałam.... znaczy tera ju napisałam :D

i to oto właśnie one są- filarki w całej swojej betonowej okazałości, tadaaaaam:DSC02464..JPG

• Odpowiedzi 274
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

DSC02546..JPGi wywietrznik- ten taki jak lord wader: DSC02547..JPGi tak się Nam hawirrka komponuje z ooczeniem;) : DSC02555..JPGaaaaaaaaaaaa, bo podnieśli Nam ściankę w kuchni o 1 pustak pod oknem, no i żeby nie wygladało to jak idź i nie wracaj to podnieśli i pod oknem w gabinecie i teraz elewacja zachodnia wygląda oooooo tak: taaaak, wiemy, że cienkie drzwi balkonowe i kwadratowe okna wyszły...... no cóż, ekipa za szybko budowała ;)DSC02571..JPGi oooo w tym gąszczu stępli i kantówek widać nasze filarki:D :DSC02574..JPGoooooooooooo, a tu Bryzunia ładnie wyjszla:

Hehehehehhehehhehhhh:D:evil::D:D:D:evil: a taki Maniek parkował u Nas w niedzielę :DSC02736..JPG a tu gites wygląda, nieeem ;) :- jak prawdziwy Maniek ;)DSC02737..JPG

Kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurczę, wiecie co??? Kocham to miejsce, to niebo, chmury, deszcz, który tam pada, słońce, trawę, widoki na pola malowane zbiożem, brzęczące traktory, bzykające muszki i to powietrze, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaach ...........................................................................................

Tak, ja jestem pewna- TO JEST MOJE MIEJSCE NA ZIEMI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

A to jest Mój argument:DSC02742..JPG

ocieplanie się zaczęło:trzeba zauważyć, że ustrojstwo które B.zakupił - ta mazia, ktora miała trzymać styro na ściankach- to wcisnęli mu przeterminowane i o:( stówka poszła się jebowić;)DSC02767..JPGa takiego mamy "grzybka" na kominie: też we wtornik montowany:) DSC02768..JPG aaaaaaaaaaaaaaaa, wczoraj , znaczy w środę dojechało do Nas szambo, więc trza było dołek na nie wykopać i tam o z tyłu szaleje koparek- drzewko Nam pan wyciął:( buuuu:DSC02782..jpg