Niwa 29.01.2011 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 a tu już widać poprawione łączenie dachu ze scianą z bliska tak to wygląda a tak Pan Darek ogarniał kominy- i jak ładniusio dobrał papę pod kolor :D:D i z bliska , git, coom;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 zdaje się, że nie pokazywałam jeszcze otóż i nasza kotłownia, a raczej syfownia przez duuuże" S" ce't piec, po prawej skrzynka dowodząca;) i przewspaniały bojler wiszący tuż nad okienkami(...) widać też jak nam piknie pan hydraulik orurował to ogromne pomieszczeniei jeszcze tu przeze mnie zwane śmigiełkoa to były nasze zapasy "ekogroszku" ... taki on jest eko jak ja baletnica.....na dzień dzisiejszy jego plusem jest tylko to, że to co się nie spali(ja to wyjmam i na wjazd pokładam, coby Mój Bartuś mógł przez nasze bajorko wjechać) reszta to gównie;) jedna wielka lippa...........z tym groszkiem, o:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Jadziem dalsze;) troskie mnie sie boczkiem zrobiło, wybaczcie. toż i nasz przedpokój temi rencami malowany, jakżem już wspomniała:D i drabina w klopieNasze cudowne drzwi wejściowe, z których nie korzystamy, bo niby po co, nieem;) nieobrobione jeszcze, ale i one doczekają się obróbki. Obok gustowna rura odpływowa- pomysł naszego hydraulika- po co ją podtynk, jak szafe sie postawi, nieeem......... i jeszcze kawałek praleczki widać-ale już tydzień czasu stoi na docelowym miejscu i sobie działa :D:Djest cooooool;)B. montuje lampę alladyna;) tuż po zamontowaniu, było tak karnisze po montażu i przystrojeniu wyglądały taki ubrana lampa w towarzystwie karniszy ma się tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 16:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 a tu już zaczyna się dziać, podłoga w kuchni hihihihihihi i się dzieje( ostrość zdjęć jest daleka od ideału, ale to z wrażenia tak ) tak o jest w kuchni tak prezentuje się kącik kominkowy a tu już radosna twórczość naścienna kolegi na temat"wariacja o księciuniu " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 oooooooooootóż i o tu będzie grzejnik wiatrołapowy:D o właśnie ten grzxejnika tak się ma pierwidolnik pod schodami o a tak sobie śpi nasza pikna czarna kotecka bez ogonka i tak o puszcza oko-przez sen http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 Dobra, wróćmy do domu: taka będzie podłoga w przedpokoju i wiatrołapie- tu widać próg gabinetu)a tak się będzie miało łączenie płytki kuchenne- płytki przedpokojowe i panele salonowe w tym ząbku a teraz ścianka w kiblonie i jak widać świeżo przerobione dopływy pod natrysk- bo za szeroko było:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 17:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 jedźmy dalej:) taki fragment podłogi w przedpokoju mamytaką lampę( po dłuuuuuuugich negocjacjach) w tymże samym przedpokojuczyli takąa tak o wujek B. pilnował pralki podczas pierwszego prania- czy aba gdzie sama nie pójdzie tu się robiła nasza 1-sza ściana łazienkowa, taka była prosta, że na górze trza było skuć 3cm z grubości:mad: tak wyszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 17:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 w rogu widac taśmę, którą zamalowalismy podwójną warstwą folii w płynie zamiast dekorów(144zł/kpl) będziemy mieć taką mozaikę a tujuż na całej ściance płyteczki tu pogląd od strony kibelka na wejście(tam gdzie są białe płytki wisi grzejnik) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 17:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 domurowana ścianka dostała płytę k-gpodwieszamy sufiti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 i się pajęczynka rozpełzła- pod ledowe światełka:) pierwsze swiatełka już na miejscu a tak o sufit po obniżeniu się mao takie drzwi prysznicowe będzie miała ciocia niwusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 uwaga, uwaga najważniejszy temat- KUCHNIA: otóż i co wyszło po zm ieszaniu naszych potrzeb, gustów i rad fachmena z salonu :dodam skromnie żeeee, nieeee iż, niestety nie udało mi się zmienić kolorów frontów(dlategoż jezdem troszkie złaaa....... i juz mi się kuchnia nie podoba, a jak przyjedzie to w ogóle chyba sie popłaczę....na prawdę to nie był dobry wybór....!!!!!!!) z kuchennych wieści- w poniedziałek przywiozą nam oną a we wtorek będzie montaż, takżę tego .... wyczekaliśmy się i wreszcie bedzie , tylko czemu taka brzydka??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 jeszcze tylko część nieprzyjemna- ocieplenie poddasza.... mam tylko zdjęcia końcowe, tj. po zamontowaniu płyt i częściowemu zagipsowaniu - pan po prostu dał dyla.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 no kutwa, kutwa, kutwa...mało, że drażliwy temat k-g to jeszcze net się rwie wrrrrrrrrrrrrr tak wyglądają nasze okna dachowe, tj ich obróbka... jak Kubeł to zobaczył to ....szkoda słów- no płyty trzymają się nie wiadomo na czym tzn. od strony okna są nieprzymocowane.... i jeszczze 1 fotka okna a to już komin w pokoju na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 to łączenie skosu ze ścianką kolankową.... ogólnie wszystkie łączenia niesfazowane popękały.... nie dam rady wkleić więcej fotek bo mnie szlag jasny trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 29.01.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2011 wróćmy do przyjemniejszych tematów:łazienka:D ścianka prysznicowa w płytkachi geberit też trza było przesunąć żeby się nie dopieprzać w łokieć przy siadaniu i nie da się więcej fotek wkleić nie wiedzieć o co caman... w każdym razie stan na wczoraj- mamy jeszcze płytki położone na ściance po lewej patrząc od geberita i na przedłużeniu ściany z geberitem, tj.pod prysznicem:). to tyla. bużki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 01.02.2011 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Chciałam powiedzieć, żeeeeeeeeeeeeee tudzież mamy już kuchnię zamontowaną i w ogóle stoi, nie trzeba jej niczym podpierać ....ale jutro B. będzie rozmawiał z Sz.P. od mebli, bo kutwa:evil: nie za takie pieniądze do Chu....a wafla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -po pierwsze primo:jedna szafka jest za wąska... -po drugie primo: jeden blat przyjechał uszkodzony i źle przycięty -po trzecie primo ultimo: wsie szafki miały być z blumotion, a nie są!( tu mi dymi para z uszu.....) -po czwarte kutwa mać : uchwyty są krzywooooo..... -po piąte :........ wykonanie, lakier na frontach .....piiiiiiiiiiiiiiiiiii-NO KUUUU.TWA GO MAĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:mad: koniec na dziś .... jutro będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.02.2011 15:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 sie mnię trochu dziennik obsuuunął ależ jużci naprawiam:) otóż i fotooda do lazienki tadaaaaaaaaaam::: otóż i precyzyjna robota która z daleka ma się tak:i po umyciu, z bliska mw tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.02.2011 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 nasza seryjna lazienkowa podłoga:p.s. spodobało mi się mycie płytków przy pomocy tego otóż wiedra i B. się podśmiechujkuje, że mi taki ekupi - pałkers tak o wygląda pogląd na całość płaszczyzny płaskiej przy gebericiku- i jegoż obudowa i pod prysznicem a to widać jak wsadzimy łepetynę za (jeszcze chwilowo) wirtualne drzwi :D:D: http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.02.2011 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 jeszcze tylko i show U bliskie spotkanie płytek przedpokojowych z łazienkowymi- te w przedpokoju już mają fugę i :i tu już wpełzły do wiatrołapu:D hihihihih:Dahah to taamto sierściowe pod drzwiami to wiadomo kto- Fred. ahah, jeszcze tylko dopowie-dopiszę, żeeeeeeeeee jutro wstawiamy(ja i Kubeł, no bo ja kobieta pracująca jezdem...) drzwi prysznicowe i K. zafuguje część łazienki i podokleja mozaikę , we wtornik dofuguje resztę i może zrobimy próbną kąpiel, kto wie, kto wieeeee........................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 13.02.2011 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2011 khę, żem się rozmażyła tym pierwszym prysznicem, łojjojojojjjj:) wróć na ziemię Niwka- jeszcze min.3 dni romantycznej kąpieli w miseczce dobra, koniec smentów : nadejszla wiekopomna chwila: widok z salonomona: to czarne pokractwo na suficie to będzie za jakieś (może) 2 tygodnie normalny okap:)a tu po lewej od szafki będzie stała koleżanka lodówka, ale jeszcze się zejdzie( tak jak z moim korzystaniem z kuchni ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts