Niwa 08.06.2010 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 No z nowości to Wam powie- napiszę(bo przecież kurna piszę, nie;)), że skórka mi z nochala zlazi... ale jak to ku...rna teraz piecze SHIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEET!!! Niwusia nie lubi się tak czuć, nonooo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 16:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Nie mogłam się oprzeć DDD otóż i wpis numero 200 hihihihhhhh:) kto by pomyslał, że dobiję, cioooom Aaaaajh mniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 08.06.2010 17:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2010 Tośmy se poświęcicowali hehehehhhh B.jest właśnie na Działczynie i ogarnia "do jednego poziomu"- jakto KierBud określił ławy - nie, żeby coooś, sam(KierBud) się zaoferował, że z B. to ogarnie- heheheheh nio to chłopcy ogarniają, a ja w chałupce kwitnę... i szukam ..... ciuszków?- Neeeee, mebli?- neeeeeeee no gdzie- ja z moim gustem - .... to czego ja mogę szukać,hę?????- ano barakowozów hihih no w czymś Nasza Brygada RR musi kimać, nieeem IIIII żem znalazła całkiem fajniusi i pan całkiem przyjemniusi powiedział, że transport tak zaplanuje, że spedytor za friko prawie przywiezie hehehehe Dobry Zioooom , co;) dziś też na działę przyjechały deseczki nasze wspaniałe hihihihhh i mamy już gwoździe, jakieś mufki- cokolwiek to znaczy i jakkolwiek to się pisze..., jest jeszcze wąż- nieeee, nieeee ten w kieszeni też już sie panoszy skurczybyk jeden, noom ale ten (co to o niego mi chodzi tio) ogrodowy... hmmmm aaaaaaa i jakoś od Marca już mamy taki zbiornik na wodę- beczkę?/?? aaaaaaaaaaa i jeszcze jest takie cudo co to prunt od somsiada rozdzieli- nie znaju nazwy ustrojstwa.... Tiaaaaaaa, to chyba tyla jak dla mnie tyknie do czwartku, coooom bayooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 W środę zjeździliśmy okolice:roll: szukaliśmy gruzu na zbyciu...i kiszka... albo ni ma, albo nie dla nas kwitnie ananas;) Byliśmy też w składzie dopełnić formalności;) Był też(na działce) Pan "Betronika" określić czy wjedzie Nam na działę- powiedział, że spoko ino trza gruz właśnie albo płyty- zgodził się, że po jumbach da radę Potem był jeszcze Pan"Budokrusz" i opitolił Nas, że ściągnęliśmy darń ... i o... powiedział, że duuuuuuuuuuuużo gruzu może Nas uratować, albo płyty drogowe (200zł/szt, a my potrzebowalibyśmy 18płyt min.+ transport:eek:) dał namiary na płyty i tak się to zakończyło.... pojechali my , obejrzeli, podzwonili- no body at home:eek: i o 21 stanęło, że płyty były wczoraj(czwartek) o 7 na działce:eek:- SZACUN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Ahah i jeszcze płyty płytami- ale weź to i poukładaj- toż tony w grabie(że w sensie ręce) nie weźniesz... szukamy kopary- B.o 6.45(dodam tylko, że fartem trafił na wolną koparę) znalazł- 120/H :eek:ale co zrobić- staliśmy pod ścianą płyty ułożone, kopara tyrała 2h, bo "płytownik" stał na wjeździe sąsiada- inaczej nie dało rady hmmm.... Ekipa przewielebnego tyrała w upale bez zająknięcia:eek: i tylko z 20 min przerwą- no chłopaki, wrzućcie luz, tojż to nie wyścig,a zdrowia szkoda....- ale powiem, Panowie szacun;) o 18.miał być beton... - od 16 pompa juz czekała:eek:, 1-sza grucha była już o 17.30, 2-ga o 17.45 przyjechali, wylali, pojechali:eek: aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa- żeby nie było- Pan "gruszka nr2" bardzo pochwalił przygotowanie"o Tu widzę, jak na prawdziwej budowie hihihih : D- płyty są nawet, to wyjątkowo, bo przeważnie inwetorzy mówią"panie da się wjechać" i jak dojeżdżamy to się okazuje, że wracamy na betoniarnę- bo byśmy sie zapadli:roll:"- nie powiem połechtał Nas chłopak trochie DDD;) Edytowane 11 Czerwca 2010 przez Niwa tłumaczenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 (edytowane) Wiecie, że jak się tak fajowo zjarałam na "Czerwono- Białą Niwę" tio uszy też se przypaliłam, hmmm:roll: werid A teraz czas na tadatadatadaaaaaaam: Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa w środę, zapomniałam napisać- jeszcze w środę z tegoż składu (co to byliśmy tam wcześniej) ok.17.przyjechało zbrojenie hihihihhhhh:) co widać tu: A to już czwartkowe fundamenty: , koleżanka pompa się rozkłada: zalewanie- dopiszę, że betonem, żeby nie było http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Edytowane 11 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A tu Nasze fajowe Płyty Drogowe:- ta już spękała - z resztą nie ona jedna- co tu się dziwić 50 ton to nie przelewki- też bym pękła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 A taki Nam wyczapiszczy wiecheć chłopaki wmontowali: .... hihihihihihihih :D:D:D Reszta później, lecę na spotkanko, paaaaaaaaaaaaaaaa buxki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 11.06.2010 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2010 Niwusia bogato rzuciła, że doklei fotki, ale sierot zapomniała, że ma aż 2 i tak, tu placki-nadwyżki betoniszcza-pod mizeraka pójdzie;) A tu prosto mamy wejściowe drzwi..... takżę tego...., nooo,khm, khm........ proszę mi tu papucie wycierać! Moi mili parafianie;) oszywiście oglądamy meczyk, nieeem - no bo jak;) w końcu to MŚ- wrrrrrrrr.... ale jakoś dzisiaj mi to specjalnie nie depcze po odciskach... chłopak przez caaały tydzień tyrał na otro w kieracie i na działce i należy mu się, no nieeee:) Powiem Wam, będąc mocno szczerą- co na 3 randce rzadko mi się zdarza - czasem jest mi go tak szkoda..., że nie mogę- nie umiem mu pomóc.... i widzę jak jest mu ciężko, chociaż za cholerę się nie przyzna- uparciuch jeden, nooo ....... aaaaaajch .....buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu smętnie się zrobiło.... idę ululać Moje Kochanie Kochane, bayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Co by tu.... napisać, nie napisać?hmmm? Aaaaa tam, w końcu trzeba być fair, nieeem;) przedstawiam Wam Kochani otóż i najmłodszy- najmniejszy członek Naszej Familii hihihih:D Nasze własne ścierwiątko: Na razie nazywa się lucek(B. nadał mu to chwalebne imię) no i teeen, taaak: ma 4 tygodnie, urodziny 17 maja, kolorki jak widać, duuużo śpi, mało kupka, od wczoraj było 1 siusiu:eek:- to normalne???? był cały 1 w miocie, nie napiszę co rodzina w której się urodził chciała z nim zrobić... mamusia już nie chciała go karmić, dlatego już go zabraliśmy:) i ponieważ w sklepie wzięłam jakis pojemnik i poszłam do pani ekspedientki zapytać:" Przepraszam czy to to kuweta?? E.Tak, to kuweta. Ja: Dla 4tyg.kocurka, dobra? E. No kotek może mieć problem, żeby się wgramolić, tam obok są mniejsze, proszę sprawdzić. Ja:Ok, dziękuję. .... Ja: czy to to mleko dla kocurka? E. Tak, ale to jest lepsze i tańsze. Ja: ok, a karma dla juniora? E. Wiskas i Kitekat nie polecam, bo mają zawartości 0,coś% zawartości mięska, a te Nasze(w Kakadu byliśmy- dodam tylko) mają 40-60%. i tak to oto właśnie oto zorientowana jestem jak się zajmować tym małym gówienkiem- taaa gówienkiem....jakim gówienkiem?, jak on nawet jednego bobka nie wyprodukował- to chyba nie mormalne- myślę, nieeem??- tu prośba do kocio zorientowanych- co z tym fantem zrobić???hę? A na koniec mała prezentacja:tak poznawał kuwetkę a tak, oto też poznawał kuwetkęa otóż i Nasze ścierwiątko z B.-tkową rąką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 10:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 troszkie krzywo się zrobiło, aaale ....tak już się w kuwecie zainstalował - dodam tylko, że to chyba (po za łóżkiem-cwaniak, cooo;)) jego ulubione miejsce....nie wiedzieć czemu( na zdrowy rozum w kuwecie kotki robią...- maja toi tojka;)) a Nasze ścierwiątko lubi tam... leżeć nos comentos.... sam już papusia- to plus- tylko skurkowaniec nie zna umiaru;)a tak ooo sobie spał-http://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 nie muszę mówić, że rozpycha się jak stary... A tak oto zasypia z otwartymi oczkami- czyli i o: tak z Niwusią buszował po FM: ... a w nocy będzie maraton i popiskiwanie- no bo jak bayo:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Wierzycie w to.... ja mam kota- ja, która kocha psy i boi się kotów ... mam kota ........................................................................................................................... ja- kot-ja-kot :eek::eek:hę??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, wieczorkiem zamieszczę kolejny odcinek kosztorysu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 No i nie zamieszczę, bo ni mogu, bo gdzieś wpierdzieliły sie kolejne jego elementy-że w sensie rachunki i takie tam zapiski.... hmm:roll: ahah w sprawie popiskiwania i maratonu tio można śmiało śmiało przyjąć, że "sezon"został właśnie rozpoczęty łooooosz....- długo taki smyk będzie fikał po nocach?? bayoo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 14.06.2010 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2010 Drogi Nasz Dzienniku!! Dziś mogę napisać, że kiszka totalna.... Pan "Transport ze składu" postawił sie i nie chciał wjechać na działeczkę po Naszych pięknych płytach- Łajz jeden, noooooo wrrrrrrrrrr - powiedział, że wjedzie, ale na Naszą odpowiedzialność- a Nam się jakoś w cale nie uśmiecha płacić komuś za jego pozdzierane opony:( - no i nie wjechał... i nawet nie wstawił Naszych pięknych bloczków i cementu na działkę- wrrrrrrrrrrrrrrrrrrr i już nic nie powiem co ......... :mad: Nadmienię tylko,że jesteśmy z Luckiem sami, bo B. musiał pojechać w delegację- akurat kurna teraz! Ludzie tio jednak czasem są bez serca..... PM miał od jutra wziąć urlop,a tu dzwoni o 11, że musi jechać.... no k.urwa go mać!!! i weź tu bądź kurna uprzejma dla ludzi ..... ni jak się nie da może jutro będzie lepiej buźki, bayo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.06.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Tralalalaaaaaaaaa:D Drogi NAsz Dzienniku; ) Sie-Masz z rana Zioooom;) Dzisiaj ni mom fotek z efektów prac Naszych Jacków- bo kurna chyba na piechotę bym musiała.... chociaż-hm???jakby tak rano wyszedł... może by na 16 sie doczłapała;) to dzisiaj tio już nieee, bo bym dolazła na jaką 22:roll:, jutro nieeeee, bo testy ma Niwusia w SG( 6 godzin:o- ja wytrzymać- error:o), a o 17 Niwusia świadkuje na bierzmowaniu Zgredka(koleżanka z LO; )) nio to jutro tyż ni da rady.... ale w piątek-?? tio jjuż musowo, nieeeeem;)? ... że co ja nie am rady;? ja nie dam rady?- a z dyńki chcesz... ?....... dorba, to jużeśmy uzgodnili, że w pt bedem na placu boju, hiehiehiehhh:D a dziś jak już mam chwilę i wzięło mnie jak Karollinka i Anama mnię opipoliły, że kuchnia jest duża- tio znajlazła żem troszku fajowszych fociszczy z tego otoż obiektu jadalno-kuchennego- a jak;) no dobra, zapodajemy, khm, khm: tu fajowo jest i ooch, tylko B. sie nie zgodzi wrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.06.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 bo on chce ciemną podłogę .... to na taką tio bym się zgodziła;):- facetów trza trzymać krótko;).... Ta je fajowa: A ta mnię urzekła, że hohooooo: i tu o: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.06.2010 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ta jess fajna:- bo j lubie duuuuzie okna:D, a tu z 2str: A tu zajebiaszczy prześwitek;) a tu byłoby nice- tylko jakdla mnię za wysoko parapecik:.... i tu je fajowo tyż: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 16.06.2010 09:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 ta je fajowa- bo doświetlona slonećkiem:)tu gites zlew i parapecina w porządećku a tu jak widać beforea ta ładniusio doświetlona ta też gites Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts