Niwa 25.06.2010 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) Lucek poznaje Domek hiehiehiehhhha tu dobrze wiemy, że to akurat miejsce wyjatkowo mu podpasowało/szkoda tylko, że kibelek to nie w tym miejscu będzie hmmmmm:evil: Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 25.06.2010 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2010 (edytowane) i jeście to fajne:) ahah ja mam całe tyle z ogniskowego wieczorku zapoznawczego psielasiam.... więcej ma B. tylko kurna trza go sposobem, Niwusia, sposobem;), nieeeem;) Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) nioooo, to jadziem Po weekendzie- który żeśmy spędzili na działeczce, khęęęęm;) a jakżę.... otóż i jakie żem ujęcia Naszej Hawirry upolowiła:D: i Taaaak tu widok od Północy- znaczy się frontem;)tu od południa- od ogrodu czyli(ale mamy fajną kupę piasku na środku nieeem;)tu od wschodu- czyli patrzymy na gospodarczynę i właz do domciua tu widok północno- zachodni- czyli gabinet i kuchnia Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) dalsze:) wejście do domku - w rogu, w którym stoi rusztowanie będzie łaziennik Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 10:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) tu mamy widok z hallu na gabinet i szalunki schodków Nam się wkradły w kadr Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) z lewej mamy jeszcze jedno okno gabinetu- ale foto nie chce się wgrać a tu Moje zarąbisto- zajebjaszcze schodky- noo zakochałam się w nich od pirszego zoczenia;) Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa bo chciałam zmienić rozmiar zdjęcia, ale mnie się nie dało- bo zaczęło "latać"- jakkolwiek to brzmi :evil: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) i tu stempelki w wiatrołapo- hallo- łazience a tu już "las" w kuchni Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) a teraz las w salomononie Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) a otóż "patyczki" w garażynie Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 10:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) iiii widok z garażyny na domek gospodarczy Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) i "komórka pod schodami- na razie bez Harry'ego;)) no i moje zajebowiszcze schodky:D a taki mamy pierwidolnik przed Domkiem Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 11:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) a reszta potem Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 13:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 (edytowane) czyli teraz to widok z "włazu" tarasowego na schodky moje kochaniutkie- kuuuurna nooo- jak można się tak w schodach zabujać, ha??? no kurna, pięęęękne są, ciooom :a tuuuuu gabinecika tu "właz" do domku- ten taki rozpromieniony;)- a obok przełaz do garażui obok przełazu garażowego bendzie kiblon;)- na fotce kawałek przełazu do salomono- kuchennikahttp://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png Edytowane 30 Czerwca 2010 przez Niwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 a tutaj panienka sfociła garażowe okienka;) i przełaz do domku gospodarściego a tu wyłaz garażowy- potocznie zwany bramą - od środka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 13:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 a taką mamy dziurę przy przełazie garażowo- gosporarnym- i cholera wie do czego ten otwór ziemny ma służyća taki pierwidolnik widać z salonomona............... i jeszcze schodećki Moje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 13:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 no i nie będzie schodków, bo kompik albo jakie inne ustrojstwo nie domaga... p.s. zrobiło mi się, zaje.biście przykro.... bo właśnie odebrałam list z tych "bardzo dziękujemy za udział w rekrutacji do Naszej firmy, ale niestety..... bla, bla, blaaa" załam ć się nie załamię, ale już nie wiem co robić od siedzenia w domu dostaję*&%%%&$*##*@#@!#@!#@!#@!!@@@@##### eeeech, nie ważne:( przykro mi i już , pa:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 a miałam jeszcze pokazać nadproża okienne w salonomonie i ujęcie schodków z perspektywy gabinetu i przyszły niedoszły balkonik i drabinkę, po której żem się wdrapywała co by se świat z poddasza połoglondać, nieem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 a tyle było widać jak już się wdrapałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 i tyle z 2 mani a tu jakżem już złaziła - nadproże okienka gabinetowego iiii zaglądamy balkonikowi pod spudniczkę i moja nóżka;)- widać jaki wysiłek mnię spotkał, wliźć tak wysoko musiałam- widok z góry na dół Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niwa 30.06.2010 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 a tera powróćmy do tematu- czyli hawirrcia os strony ogrodu a tu już wczoraj- czyli wtornik- chłopaki jadą ze zbrojeniem stropu Najszej Bryzuni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts