Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Niwa z Bryzą- po oporach, bez brawury:)

Recommended Posts

• Odpowiedzi 274
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nioooo, to jadziem ;)

Po weekendzie- który żeśmy spędzili na działeczce, khęęęęm;) a jakżę....;) otóż i jakie żem ujęcia Naszej Hawirry upolowiła:D:

i Taaaak tu widok od Północy- znaczy się frontem;)DSC01196..jpgtu od południa- od ogrodu czyli(ale mamy fajną kupę piasku na środku nieeem;)DSC01234..jpgtu od wschodu- czyli patrzymy na gospodarczynę i właz do domciuDSC01238..jpga tu widok północno- zachodni- czyli gabinet i kuchniaDSC01239..jpg

Edytowane przez Niwa

z lewej mamy jeszcze jedno okno gabinetu- ale foto nie chce się wgrać :evil: a tu Moje zarąbisto- zajebjaszcze schodky- noo zakochałam się w nich od pirszego zoczenia;)DSC01204..jpg Edytowane przez Niwa
bo chciałam zmienić rozmiar zdjęcia, ale mnie się nie dało- bo zaczęło "latać"- jakkolwiek to brzmi :evil:

czyli teraz :p

to widok z "włazu" tarasowego na schodky moje kochaniutkie- kuuuurna nooo- jak można się tak w schodach zabujać, ha??? ;)DSC01288..jpg no kurna, pięęęękne są, ciooom :DSC01291..jpga tuuuuu gabinecikDSC01292..jpga tu "właz" do domku- ten taki rozpromieniony;)- a obok przełaz do garażuDSC01293..jpgi obok przełazu garażowego bendzie kiblon;)- na fotce kawałek przełazu do salomono- kuchennikaDSC01294..jpghttp://forum.muratordom.pl/images/misc/pencil.png

Edytowane przez Niwa

no i nie będzie schodków, bo kompik albo jakie inne ustrojstwo nie domaga...

p.s. zrobiło mi się, zaje.biście przykro.... bo właśnie odebrałam list z tych "bardzo dziękujemy za udział w rekrutacji do Naszej firmy, ale niestety..... bla, bla, blaaa" :( załam ć się nie załamię, ale już nie wiem co robić:mad: :( od siedzenia w domu dostaję*&%%%&$*##*@#@!#@!#@!#@!!@@@@##### eeeech, nie ważne:( przykro mi i już , pa:(