bogumil 13.05.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 WitamTo pytanie zadałam już w innym dziale ale pozwolę sobie przenieść jeszcze tutaj:) Mam pytanko, bo w tym temacie jestem zielona:)Mam do wyłożenia taras wylany betonem -ok 40m. Nie dysponuję teraz finansami na płytki i zastanawiam sie czy w inny sposób dałoby sie go wykończyć.I do rzeczy: Ktoś nam mówił, że można go wykończyć żywicznym......i tu nie pamiętam czy tynkiem czy jakąś strukturą ???Błagam o pomoc Beata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
racer 14.05.2010 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Betnodur albo Betonmal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.05.2010 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts