Pargettynk 13.05.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Zszargane nerwy? Zmarnowany czas i pieniądze? Nie z nami !!! Budowa i wykończenie domu, w końcu mogą stać się przyjemnością. Pomagamy spełniać marzenia o pięknych, stylowych czterech kątach.Z firmą PARGET każda, nawet nietypowa budowa, odbywa się szybko, sprawnie i zgodnie z planem. Specjalizujemy się w wykonywaniu tynków maszynowych gipsowych i cementowo wapiennych oraz w wylewkach maszynowych. Galerię zdjęć i dokładny opis naszej oferty, znajdą Państwo na naszej stronie internetowej, serdecznie zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2010 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Fuj!A cóż to tutaj za breweryje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 13.05.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Zszargane nerwy? Zmarnowany czas i pieniądze? Nie z nami !!! Budowa i wykończenie domu, w końcu mogą stać się przyjemnością. Pomagamy spełniać marzenia o pięknych, stylowych czterech kątach.Z firmą PARGET każda, nawet nietypowa budowa, odbywa się szybko, sprawnie i zgodnie z planem. Specjalizujemy się w wykonywaniu tynków maszynowych gipsowych i cementowo wapiennych oraz w wylewkach maszynowych. Galerię zdjęć i dokładny opis naszej oferty, znajdą Państwo na naszej stronie internetowej, serdecznie zapraszamy Ja miałam robione akurat przez tą firmę tynki i wylewki .Powiem tak tynki wyszły fajnie,równo,chociaż teraz przy zabudowie sufitów widać że jeden sufit jest ciut krzywo wytynkowany.ALe da się przeżyć ,jestem zadowolona.Panowie dokładnie robili,posprzatali,byli ok.natomiast chciałam mieć poprawiony murek w wykuszu bo różni się od drugiego a powinny być takie same,no i niestety od lutego czekam,czekam i się nie doczekam chyba.Także sprawdzać przed płaceniem każdy kąt nawet )). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 13.05.2010 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 temat muratora chyba się pomylił z tym "polecamy wykonawców" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pargettynk 17.05.2010 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Ja miałam robione akurat przez tą firmę tynki i wylewki .Powiem tak tynki wyszły fajnie,równo,chociaż teraz przy zabudowie sufitów widać że jeden sufit jest ciut krzywo wytynkowany.ALe da się przeżyć ,jestem zadowolona.Panowie dokładnie robili,posprzatali,byli ok.natomiast chciałam mieć poprawiony murek w wykuszu bo różni się od drugiego a powinny być takie same,no i niestety od lutego czekam,czekam i się nie doczekam chyba.Także sprawdzać przed płaceniem każdy kąt nawet )). Jeżeli była Pani niezadowolona z wykonanych prac, trzeba było zwrócić uwagę wcześniej. Jeżeli chodzi o murek był on zbyt krzywy (źle wymurowany) aby go wyprostować. Jeśli chodzi o sufity, nie można ich wyprostować do łaty, gdy są krzywe nie można narzucić dużej ilości tynku, gdyż istnieje możliwość jego odpadnięcia. Wszystkie prace wykonujemy według określonych technologii i norm. Zawsze przed rozpoczęciem usługi zapraszamy do obejrzenia naszych prac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barto307cc 17.05.2010 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Panie Michale ja nie mówię,że byłam niezadowolona......Rozmawiałam z Panem na temat murku powiedział Pan że podjedzie z którymś z chłopaków to zobaczyć.Czyż tak nie było?????a jakoś do teraz nikogo nie było.Murek mam już poprawiony przez kogoś innego .....także jak widać szło to zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts