czarna_aga 13.05.2010 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Witam zakładam osobny dziennik na komentarze, będzie mi miło jak ktoś będzie tu zaglądał i dodawał swoje wpisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna_aga 13.05.2010 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 (edytowane) test1 Edytowane 13 Maja 2010 przez czarna_aga A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ap0kalipsa 27.05.2010 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam cieszę się na Wasz dziennik budowy na pewno będę tu zaglądać, żeby wiedzieć co mnie czeka - może w tym roku jeszcze zacznie się moja budowa lotka powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna_aga 27.05.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam cieplutko Jak miło widzieć pierwszego gościa Zapraszam do zaglądania i czytania moich wypocin A jeśli wolno spytać to gdzie kolejny Lotek chce sobie wyrosnąć ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarna_aga 28.05.2010 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witam Bardzo mi miło, że widzę kolejnego gościa Zapraszam do zaglądania Dziękuje za miłe słowa nt naszego projektu. Nasz domek skromniutki w porównaniu do Waszego, który jest piękny Również życzę powodzenia w budowie i jak najszybszego zamieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ap0kalipsa 30.05.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2010 Mój lotek powstanie pod Poznaniem na razie papierologia zaawansowana ruszyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts