AnetaS 03.02.2004 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2004 Witam wszystkich, poszukuję namiaru na cieśli z woj. podkarpackiego. Zaczymam budowę domu w Zwięczycy k/Rzeszowa i nikt ze znajomych nie chce mi polecić wykonawców do wykonania konstrukcji dachowej. Czy ktoś z Was zna kogoś dobrego w tym fachu?? Proszę o pomoc, bo chyba grozim mi dom bez dachu. Dziękuję za wszystkie podpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.02.2004 03:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Witam ! Mam do dyspozycji brygadę z Nockowej k. Iwierzyc. Właśnie skończyli dach w Orzeszu k. Katowic. Proszę o ew. kontakt pryw. A ja przed laty zbudowałem Przedszkole w Iwierzycach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krispodkarpacie 04.02.2004 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 Pan Paweł Skrzypek nr tel. 606330219 ostatnio wykonywal konstrukcje zabytkowego kościola w brzeznicy firma pochodzi z okolic debicy swietni fachowcy w tej branzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tatanka26 04.02.2004 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2004 p. Rzym polecany przez Dachsystem, podobno ma terminy na 09.2004, a więc musi byc niezły.Ja jednak wybrałam, a raczej mąż, fachowca z niezłymi rekomendacjami z Lutczy.Jak chcesz, pisz na privPozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AnetaS 06.02.2004 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Dziękuję Wszystkim za pomoc. Chyba znalazłam fachowca i będę mieć dach. Dziękuję, dziękuję ...Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sławek Winiarski 06.02.2004 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2004 Jeżeli znalazłaś to OK.Też mam pewną ekipę do polecenia, ale nie wiem czy mają wolne terminy.Poza tym oni pokryli co trzeci dach tam gdzie będziesz budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts