mietus 14.05.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 WItam. Poszukuje pianki jak w temacie "fachowcy" wydrapali mi pianke pod oknem a poniewaz z jednej strony i drugiej mam parapety musze sie dostac pod oknem w to miejscecoby doszczelnic. Chyba ze jakis inny patent polecacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom-Kon 15.05.2010 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 na pistolet nałożyć koszulkę termokurczliwą używaną przez elektryków... taki wężyk... można go jeszcze potraktować ciepłem i się skurczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 15.05.2010 19:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 W komplecie z pistoletem Vorel (by Topex) są aplikatory w formie dość cienkich rurek, a jakby tego było mało, jest jeszcze rurka w formie wydłużonego stożka, ta ma koniec naprawdę cienki. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts