mateuszs 14.05.2010 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Witam,Moja prośba dotyczy wymienionego w temacie zestawu.Zakupiłem element podtynkowy Kludi 33434 i myślałem, że sam powolutku będę potrafił to zamontować razem z pozostałymi elementami - nic bardziej mylnego.Nie jestem fachowcem - od razu się przyznam.Potrzebuję kontaktu z forumowiczem, który zakładał już takie coś u siebie (nie flexx.boxx).Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekaqua 14.05.2010 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 jaki masz problem ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vadiol 14.05.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2010 Nie musisz byc fachowcem aby to zamontowac . Postepuj po prostu tak jak w instrukcji montazu jest napisane . Kludi dolacza ulotke montazowa do kazdego wyrobu . Wraz z rozrysowaniem poszczegolnych elementow skladowych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jute 11.01.2016 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2016 Mam baterie firmy Kludi. Wszystko super poza tym, że drugiego dnia użytkowania odkręciła / oderwała mi się słuchawka prysznica od węża. Nie widać śladów żadnego złamania, nic też się*nie stało takiego, co mogłoby tą słuchawkę roztrzaskać. Problem w tym, że nie jestem w stanie tego przykręcić - najwidoczniej ta firma ma inny mechanizm niż inne "proste" prysznice. Jakieś podpowiedzi co mogę*z tym zrobić? Komukolwiek przytrafiło się coś podobnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts