ary_zet 16.11.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2012 biorę pod uwagę meble vox young lub besta Ikea (takie szafki wiszące). Fakt jest taki że na stronach mebelki voxa wyglądają super, w realu jak oglądałam już mniej. Zdaję sobie sprawę że wystawka jest bardziej może narażona na dotykanie obijanie itp. ale te mebelki mają służyć parę lat. zrobiłam sobie nawet projekt - jeśli synowi by się spodobał to może byśmy się zdecydowali. Jeżeli chodzi o voxa to podobają nam się także (bardziej dziecku-choć ma dopiero 6 lat) metalic. nie widziałam ich jednak w realu, więc nie mam porównania. Na plus przemawia za vox: szerokość mebli, więcej możliwości kombinacji. za Ikeą natomiast: cena i wydaje się podobna jakość wykonania (choć mąż uważa że "na oko" nawet lepsza). Reasumując mam dylemat i wciąż kusi mnie vox:bash: jeśli łyknęłabym cenę to co z jakością? Wysłałem swój numer tel. na priv. - w miarę możliwości proszę o kontakt - naprawdę szczerze doradzę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 17.11.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2012 Potwierdzam ja i moi znajomi, że vox jest lepszy od BRW. mamy w pokoju meble tej firmy i ja różnicy nie widzę. może to wina skręcenia, bo takie nam dostarczyli z salonu firmowego, ale dla mnie vox nie różni sie niczym od BRW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 03.12.2012 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Byłam w salonie vox wkońcu i zobaczyłam w realu mebelki. Teraz sen z oczu spedzają mi evolve, bo wyglądały w rzeczywistości super, i na oko porządnie wykonane. szafki ciekawie ścięte ze skosu nie wiem czy to nie problem w użytkowaniu-czy nie przeszkadza. nikt nie wypowiadał się o tej serii, może jest jakiś użytkownik który podzieli się doświadczeniem w tym temacie.Tak na marginesie to czekam na promocję może taką jak mi uciekła czyli co piąty mebel za O zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mymyk_KSK 03.12.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 Od 5 lat użytkujemy łożko z kolekcji Amarone VOXa - jakość jest w porządku, są normalne oznaki użytkowania (jakieś obicia, rysy etc.), choć drewniane lamelki w zagłówku odpadły po pół roku, trzeba było kleić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 04.12.2012 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2012 a ma ktoś konkretnie model evolve? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 14.12.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 a ma ktoś konkretnie model evolve? ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzów 21.12.2012 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 a ma ktoś konkretnie model evolve? ja ma u syna w pokoju evolve sprawują się dobrze, stabilne, porządnie wykonane, mimo, że szuflady mega obciążone samochodzikami nic im się nie dzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 22.12.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 ja ma u syna w pokoju evolve sprawują się dobrze, stabilne, porządnie wykonane, mimo, że szuflady mega obciążone samochodzikami nic im się nie dzieje błagam o jakieś fotki;) a ile synek ma lat> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tamara1 22.12.2012 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 beata.i wejdź na dziennik Zakrzów...na pierwszej stronie jest pokazany pokój , który Ciebie interesuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beata.i 14.06.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2013 zakupy poczynione vox evolve, mogę stwierdzić że fajne i wyglądają ładnie w pokoju chłopca. jedynie to pojemność nie są zbyt pakowne ale od czego są pawlacze:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mel_K 10.10.2014 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2014 Ojej ;o Nie wierze... co, co ja wyczaiłam ;o Najlepiej zapoznacie się z tymi wpisami które dotyczą Mebli Vox, ehhh nie kupujcie kota w worku.Proszę TU ARTYKUŁ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts