Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

meble vox opinie

amacio

Recommended Posts

biorę pod uwagę meble vox young lub besta Ikea (takie szafki wiszące). Fakt jest taki że na stronach mebelki voxa wyglądają super, w realu jak oglądałam już mniej. Zdaję sobie sprawę że wystawka jest bardziej może narażona na dotykanie obijanie itp. ale te mebelki mają służyć parę lat.

zrobiłam sobie nawet projekt - jeśli synowi by się spodobał to może byśmy się zdecydowali. Jeżeli chodzi o voxa to podobają nam się także (bardziej dziecku-choć ma dopiero 6 lat) metalic. nie widziałam ich jednak w realu, więc nie mam porównania.

Na plus przemawia za vox: szerokość mebli, więcej możliwości kombinacji. za Ikeą natomiast: cena i wydaje się podobna jakość wykonania (choć mąż uważa że "na oko" nawet lepsza).

Reasumując mam dylemat i wciąż kusi mnie vox:bash: jeśli łyknęłabym cenę to co z jakością?

Wysłałem swój numer tel. na priv. - w miarę możliwości proszę o kontakt - naprawdę szczerze doradzę ...

• Odpowiedzi 70
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...

Byłam w salonie vox wkońcu i zobaczyłam w realu mebelki. Teraz sen z oczu spedzają mi evolve, bo wyglądały w rzeczywistości super, i na oko porządnie wykonane. szafki ciekawie ścięte ze skosu nie wiem czy to nie problem w użytkowaniu-czy nie przeszkadza. nikt nie wypowiadał się o tej serii, może jest jakiś użytkownik który podzieli się doświadczeniem w tym temacie.

Tak na marginesie to czekam na promocję może taką jak mi uciekła czyli co piąty mebel za O zł

• 2 weeks później...
  • 5 months później...
  • 1 year później...