bobiczek 26.10.2010 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 też śledzę i popatrzę jak dajesz, choć jak widzę te grubaśne kije, to mnie lekko poraża. Kocham jednak mięciutko i delikatnie, kurcze..... Próbuję w calej Europie te morze opanować (efekty mizerne) , u nas nad Bałtykiem tylko w Świnoujściu w porcie ale to się chyba nie liczy - Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 27.10.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ja narazie zbieram sprzęt do połowó z plaży, ale teorię już opanowałem hehehhehee no i znalazłem kilku znajomych co już łowią i to z ładnymi wynikami.A ,że blisko nad morze mam, trzeba spróbować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
polak9 28.10.2010 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Czekamy na foto relację wędkuję z plazy ponad 5 lat i na wyniki nie narzekam . ten rok to porażka , budowa , syn sie urodził to żona ma pretekst ale dajcie znać jek tam wiosenny kalendarz imprez to sie spotkamy. Ja wędkuję w okolicach Krynicy Morskiej . teraz zaczynam sezon szczupakowy mamy łowisko Drużno pewnie słyszeliście szczupaka sporo i to dużego jak ktoś sie wybiera w te strony to dajcie znać bo moja paczka sie wykrusza . pozdrawiam arek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 30.10.2010 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2010 bobiczek zapraszam na "Piaskowego dorsza" 13 listopada do Karwii... niestety sprzęt do połowów z plaży musi być solidny. To nie jest połów federem. Częste rzuty grubo ponad 100m, ciężarkiem powyżej 150g nie należą do rzadkości. Silne prądy, falowanie, zielsko wymuszają stosowanie odpowiedniego sprzętu. Łowienie dorsza z plaży jest zupełnie odmienne chociażby od "kutrowego". Dorsz "pomuchel" z plaży atakuje przynętę naturalną (tobiasz, tubis, dobis) bardzo agresywnie. Często zdarza się wywrócenie całego zestawu a sam hol to już niesamowita walka ryby. Brak różnicy ciśnienia pozwala rybie na naturalną obronę, czego natomiast nie ma przy holu ryby z głębokości 50m. Ci co chcą poszukać więcej informacji mogą znaleźć kilka for tematycznych "surfcasting" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 13.12.2010 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2010 Sezon i po sezonie. Zainteresowanych zapraszam na stronę, gdzie można pisać o wszystkim, nie tylko Surfcastingu http://www.surfcasting.fora.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samael76 11.04.2011 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Zapraszam serdecznie do współtworzenia forum poświęconemu mało popularnej dyscyplinie wędkarskiej jaką jest wędkarstwo plażowe czyli SURFCASTING. Surfcasting łączy ludzi z pasją i nowym wyzwaniem, jakim jest połów ryb morskich i śródlądowych z brzegu naszego Bałtyku. Za granicą jest to dość popularna odmiana wędkarstwa amatorskiego i zawodniczego. Adres forum: http://www.surfcasting.fora.pl/ Arkadiusz Pasek Wrocław Mało popularne to było jakies 5 lat temu teraz juz mamy sporo zapaleńców , pozdrawiam z zachodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 11.04.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 samael76 w samym Trzebiatowie trzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz789 27.07.2011 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ja w tej dziedzinie wędkarstwa stawiam pierwsze kroki .Pierwszy raz na rybach nad morzem byłem w 1994 roku z ojcem a potem co roku do 1999 , ale nigdy nie złapaliśmy nic. Pewnie popełnialiśmy jakieś błędy, ale nie zrażaliśmy się tym w ogóle. Teraz po ponad 10 latach z chęcią bym wrócił do tego ale jakoś nie sposób wybrać się mnie nad morze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 06.08.2011 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Łukasz789 masz szansę 27 sierpnia w Darłówku Zachodnim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 06.08.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Łukasz789 masz szansę 27 sierpnia w Darłówku Zachodnim a Ty tam Helix gnasz? Bo widzę że z Wrocka - a to masz kawał drogi jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 06.08.2011 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 (edytowane) Tak i jestem dość często nad morzem. Z Wrocka nocą to tylko 5 godzin jazdy Mój kolega jeździ z Bielsko Białej Z Bytomia masz bliżej. Najlepsze połowy przed nami: październik i listopad Edytowane 6 Sierpnia 2011 przez helixwroclaw2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
samael76 21.08.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 witam witam a właśnie co tam Darłówku będzie się działo .???? jakoś w tym roku jestem dosyć do tyłu z imprezami ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 21.08.2011 18:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2011 samael dzwoń do Piotra E. Dla Ciebie miejsca nie zabraknie http://www.surfcasting.fora.pl/2011-terminarze-zawodow,77/v-ogolnopolskie-zawody-wedkarskie-darlowska-plaza-2011,163.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 07.04.2012 16:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2012 21 kwietnia startuje sezon w Lubiatowie Zapraszam pasjonatów i nie zdecydowanych źródło: http://www.surfcasting.fora.pl/zawody-2012,96/21-04-2012-lubiatowo-towarzyskie-zawody,308.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 09.04.2012 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2012 Polecam tekst Kolegów z PZW Pasłęk z pierwszego oficjalnego udziału Polskiej ekipy w Otwartych Mistrzostwach Europy w Surfcastingu.W miniony weekend tj. 2-4 marca odbyły się po raz 19 w Anglii w miejscowości Bridlington Otwarte Mistrzostwa Europy w Surfcastingu (European Open Beach Championship). Przy blisko 1000 startujących zawodników z Anglii, Danii, Belgii, Holandii, Niemiec i Francji udział wzięła również drużyna z Polski .... Źródło: http://www.pzwkolopaslek.pl/surfcasting/271-angielski-surfcasting-w-pigulce.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 25.04.2012 00:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Jak zwykle na kolegów z Pasłęka można liczyć. Pierwsze towarzyskie zawody dzięki Kolegom z Pomuchla Lębork odbyły się w miłej atmosferze http://www.pzwkolopaslek.pl/component/content/article/1-news/277-rozpoczecie-sezony-surfcastingowego.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 25.04.2012 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 podglądam i podczytuję zawsze. I pozdrawiam oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomek88 21.10.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Witam serdecznie chciał bym się z wami podzielić moim doświadczeniem odnośnie surfcastingu co prawda moje doświadczenie nie jest zbyt wielkie ale chętnie dziele się nim z Wami serdecznie zapraszam wiele ciekawostek znajdziecie na mojej stronie http://www.btk.net.pl/~gacek88/surfcasting.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
helixwroclaw2005 21.10.2012 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2012 Tomek widziałem stronę. Dużo pracy włożyłeś. Zapraszam na moje forum. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysiekj24 01.07.2015 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2015 Witam to dobrze że z okolic Trzebiatowa i okolicznych m. są zainteresowane wędkowaniem z plaży surfcastingiem zapraszam na http://www.surfcasting.com.pl i na plaże na wspólne łowienie morskich ryb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts