Beauty 21.01.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Koni ,gdzie jesteś ?smutno bez Cię.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 21.01.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 No właśnie ... Co u Ciebie ??? Jak zmiany ??? Wraaaaaaaaaaaaacaj !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.01.2011 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 jestem ... u mnie cisza przed burzą ... bo plan jest ale prace w polu ... pamiętacie mój wypieszczony wiatrołap ... piesa zajeła sie intensywnie zegarowymi uchwytami ... tak intensywnie że nie został ani jeden ... zrobilam nowe ale czekam az piesa dojrzeje ... zreszta pokażę same ocenicie ... nadrobię wieczorem bo teraz jestem w pracy ... ale ciii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 24.01.2011 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 hurrrrrra ! WRÓCIŁAŚ !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.01.2011 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 No to czekamy :yes:a to piesa...lobuz:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 25.01.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 pojawiasz się i znikasz i znikasz.... mów Kochana co tam wymyśliłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 26.01.2011 22:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 nie znikam ... jestem tylko w innym wymiarze ... od jutra odzyskam troche czasu dla siebie a od 1-ego jakąś przyzwoitą prędkość netu buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 30.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2011 Tequila, buda! Bo jak wpadnę tam i Cię wezmę na tresurę, to zaraz zobaczysz gdzie Twoje miejsce i jak łagodnych masz właścicieli! No żeby takie uchwyty zeżreć... Świnia.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 31.01.2011 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 (edytowane) Tequila i jej kropka nad "i" ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=40869&d=1296465405 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=40868&d=1296465355 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=40867&d=1296465321 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=40866&d=1296465291 i dlatego uchwyty zrobiłam nowe ... ... komódka do szpachlowania i malowania ... no i drzwi ... tu mnie trzasnęło bo żeby machoń tak potraktować ale cóż nikt nie mówił że będzie bez ofiar :) ... znajome posiadaczki piesów mówią że to i tak nie duzo jak na mozliwości szczeniaczka ... Edytowane 31 Stycznia 2011 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 31.01.2011 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ło matko...Konstancjo?!?! przykro mi:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 31.01.2011 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 o ja Cię!!!!! czyli pokrewną duszę znalazłaś też ma coś do powiedzenia w sprawach wnętrzarskich..... teraz szafeczka wygląda na bardziej vintage!!! piękna "przecierka " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 31.01.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 yhm ... prawdziwa z niej dekoratorka :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.01.2011 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 przerazily mnie lekko wyczyny dekoratorskie Twojej psiny, jako ze i my przymierzamy sie do takiego szczescia po przeprowadzce ...to co radzisz nie planowa na razie okolic korytarza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 31.01.2011 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 :jawdrop: Ło Bosche ... zdolna bestyjka ... ... ale patrząc w jej rozwalające ślipka to chyba nie można się gniewać .... Jest śliczna ! A Ty gdzie byłaś , jak Cię nie było, hę.... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 31.01.2011 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 właśnie tak jak Mycha pisze ... czy te oczy mogą kłamac ??? ... rozwalają i oczeta i ta wierność i oddanie ... i radość nieokiełznana ... Kila chyba ma "parcie na szkło":lol2: bo po dzisiejszej publikacji ... postanowiła nam pokazać że umie lepiej ... małż zostawił ją w wiatrołapie ale niedomknął drzwi i piesa miała pełne zęby roboty ... pracowała w gabinecie ... doszczętnie przeczytała 2 zeszyty format A4 w grubej oprawie (czemu ja się dziwię toż mahoniowe drzwi rozgryzła ) ... pudło kartonowe ... i przeciągnęła do legowiska pudło z karmą ... na szczęście dla siebie nie zdołała go otworzyć bo przecież by pękła ... armagedon był totalny:mad: ale w sumie szkody do łykniecia ... Lasche ... nie planować nic poza industrialnym obiciem ścian blachą w pomieszczeniu w którym będzie miało szczęście przebywać gdy was nie ma ... a już zdecydowanie nie planować listw podłogowych ... nie wiem czemu są lepsze od psich ciasteczek a i ... przegryzki (zamiast przecierek:) ) gwarantowane ... no chyba , że ktos będzie w domku ... jak jesteśmy Kila nawet sama (bo my na górze np) jest psim uosobieniem cnót ... kreatywność ćwiczy w samotnści ... gdzie byłam jak mnie nie było ... pomówienia byłam i jestem ... tylko mniej aktywnie bo deficyt czasu ... i wnętrzarsko cisza ... są plany na kuchnie i kolory ale czekają na czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.01.2011 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Koni ...na industrial blachę możesz u mnie liczyć ...a psinkę będę podrzucać dziadkom na dół co by się babcia nie nudziła bo już się martwi co ona zrobi jak dzieci pójdą do przedszkola - szkoły a poważnie to nie zostawialiście jej w ogrodzie na ten przykład (tak pytam bo nigdy psa nie miałam i myślę, że w takim ogródku to psina miałaby gdzie pohasać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 31.01.2011 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 no to nieźle poszalała... doradzam szkolenie - pomaga. Nasza labradorka, też trochę kanapę obgryzła i słownikiem włosko-polskim się poczęstowała (wie co dobre...) i nieposłuchana była strasznie, ale po podstawowym szkoleniu z posłuszeństwa już reaguje na komendy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 31.01.2011 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 ;o wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.02.2011 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Koni aj dzis ''kucharsko''. Powiedz mi kochana jak robisz chleb (na zakwasie, na drozdzach?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 01.02.2011 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2011 Ja się tylko wtrącę, że na drożdżach nigdy nie wyjdzie tak pyszniutki jak na zakwasie... wiem z doświadczenia.. z doświadczenia mojego małża oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts