konstancja30 26.04.2011 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Monia a Twoje worki w jednej gamie kolorystycznej bo na moich 10 mam ze 4 odcienie ... na omotanie dołu poszły 4 worki ... góra pochłonie kolejne 4 tylko prądu wspólczesna "Frania" pochłonie jeszcze więcej ... naiwnie liczę na spranie ... duś ten stół odebrał mi kregosłup ... od dwóch lat kicam pod nim ... nad nim i zdzieram tonę tałatajstwa z jak legenda głosi całej epoki (o gustach się nie dyskutuje ale co na jowisza kazało naszym przodkom kłaść na drewno warstwy szpachli ... szelaku ... i nie wiem czego jeszcze aby słoi nie było widać ) ... straciłam węch i mózg mi spuchł po odorze środka do zdzierania powłok .... i tak okaleczona dotarłam do półfinału ... teraz bejca ... ipregnat wybielający (bo ładnie wytraca soczystość koloru) pasta wybielająca i wosk (dylemat był wosk czy olej ... wygrał wosk bo olej nabłyszcza a mi i mat chodzi ) ... dopóki będę przy zdrowych zmysłach ... nie oddam ... tylko że zmysły zagrożone bo ten oto czeka w kolejce na reinkarnację ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.04.2011 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 alez ten jest cudnej urody bez reinkarnacji !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 26.04.2011 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Angie on tylko fotogeniczny jest ... na blacie fornir odpryskuje ... nie wiem po co ten fornir ktos położył bo pod nim lite drewno ... na dole grzybka też nie wiem po co skórą obite ... no kiedyś musi przyjść na niego czas ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 26.04.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 a nie to sie rozumie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 26.04.2011 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 26.04.2011 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 ja ich nie widziała ...ja zawierzyła koleżance forumowej,że fajne :rotfl:kupiła przez interneta i teraz czeka aż w Polsce bydzie to obaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 26.04.2011 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2011 kożelance powiadasz ... aaaaa .... to naturalnie że fajne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 06.05.2011 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Tequila ... inaczej suczka demolka ... ze smakołyków preferuje ... drewno .. z reguły z moich mebelków ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 06.05.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Ależ Ty masz zacięcie... Mleka dużo pij, tylko nie podczas tej pracy, bo wtedy bardziej ta chemia jest przyswajana, ale po wszystkim jak se wygodnie legniesz w foteliku...Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.05.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 Koni,ale u Ciebie pięknie - wspaniały kolor ścian, no i jakie poduchy, rattan, dekoracje, manekin!!!Psina wymiata:)Choć rozumiem ból z powodu jej niszczycielskiej siły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.05.2011 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Trompe jak dobrze Cię czytać ... Ania no ale kapilusz ... piękny i taki "aniowy" ... piesa ćwiczy moje mniemanie o czyśtości ... zamienia muzeum w runo leśne ... śpi na kanapie (po kryjomu ale nawet bez lupy ... znajduję kłaczki przestępcze) ... ale co tu mówic ... widział ktos kiedyś oczy psa ... a suczki ... no jak widział to rozumie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 17.05.2011 05:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A ja uwielbiam Twoją zabawę słowami, zawsze setnie się ubawię bo od razu czuję klimat sytuacji...napisz wreszcie książkę! Mniemam, że nasionka zaginęły w akcji. Jeżeli masz ochotę mogę Ci przesłać małe sadzoneczki, teraz mają idealną wielkość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 17.05.2011 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2011 A widzisz Koni ze nie tylko ja uwazam ze powinnas ksiazke napisac ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 20.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 Tak mnie dawno nie było, że aż wstyd... A tu wszystko tak pięknie urosło:rolleyes:. Bella Twój salon pięknieje z dnia na dzień, jak niegdyś wiatrołap. Gratuluję! A manekin to nie miał mieć szaty z flamingów czy też turkusowych róż...? Kuchni też się nie mogę doczekać. Poduszki rewelacja:). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.05.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 również dawno mnie u Ciebie nie było a tu takie ciepło bije z wnętrz Twego domku! niedługo urlop mówisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.05.2011 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 za pochwały i uznanie w dziedzinie składania słów ... dziękuję ... dziewczyny my i nasze zmagania to najwspanialsza książka i piszemy ją razem ja piszę blog ... i przy tym zostanę ... to ratuje krajową literaturę ... Gogulku ... a nie mówiłaś ... a o pazurkach też mówiłas i teraz robótki ręczne ... Aniu ... jesteś usprawiedliwiona ... ktoś bardzo ważny zajmuje Ci teraz cały czas ... a jeszcze domek i praca ... manekin ... tj Felicja miała być w róże i z motywami boskiego Leo ... jednak po czułym nałożeniu szpachli uzyskałam (no w sumie to uzyskał bo małż ze szczególną dbałością ową szpachlę nakładał ... zwłaszcza wiecie gdzie ) ... tak fajna fakturę że ... na Leo potrzebuję drugi manekin ... a róże ... róże to chyba w wersji eleganckiego minimum dostanie Felicja ... Aka ... urlop początek lipca ... teraz czas na taras ... w tym roku ma być śródziemnomorsko ... buźka dziewczyny ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 20.05.2011 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2011 ja dopiero sierpień ,ale ze względu na moje ciśnionko to lepiej nuż czerwiec i lipiec:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 08.06.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2011 Koni, nadrobiłam zaległosci i same zachwyty mam do powiedzenia... salon cudnie sie przemienia, podusi bardzo zazdraszczam, psiaka takze,cudnie, coraz cudniej.usciski posyłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 10.06.2011 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 Lucia miło wiedzieć że zajrzałaś ... zmienia się ale to najwolniejsza z przemian naszego stulecia ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.06.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2011 oKoni jesteś ...no rzadki z Ciebie gość na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts