konstancja30 22.07.2011 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 kiedyś palety paliłam ... oddawałam ... wczoraj opetana przez Lasche paletowe inspiracje i yokastokomodę ... wyprosiłam u sąsiadki 3 ... jak usłyszała że to na komodę DO DOMU ... prawie padła ... no cóż to ostatnia osoba na ulicy mająca mnie za choć trochę normalną ... było minęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 22.07.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2011 ha ha ...witaj w klubie świrów budowlanych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.07.2011 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 kiedyś palety paliłam ... oddawałam ... wczoraj opetana przez Lasche paletowe inspiracje i yokastokomodę ... wyprosiłam u sąsiadki 3 ... jak usłyszała że to na komodę DO DOMU ... prawie padła ... no cóż to ostatnia osoba na ulicy mająca mnie za choć trochę normalną ... było minęło A mogę prosić o linka gdzie są te inspiracje, uśmiecham się ładnie Ja na razie z wątku o szarościach mam zapisaną tylko zagłówek łóżka, ale chętnie skorzystałabym z jakiś inspiracji na stolik czy komodę (to ostanie zaintrygowało mnie bardzo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 25.07.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zapraszam do mnie BetaGreta sporo bylo o paletach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.07.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Zapraszam do mnie BetaGreta sporo bylo o paletach Dzięki, już lecę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 06.08.2011 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2011 Droga Konstancjo, piszę pełna skruchy...wiesz czego dotyczącej...gwoli wyjaśnienia, roślinki zostały poddane testowi przesyłki pocztowej symulowanej i tak jak myślałam nie przeszły tej próby. Być może nie potrafię ich tak zabezpieczyć by tę podróż przetrwały albo są tak delikatne jak doświadczyłam. Poczyniłam i tak starania byś mogła się jednak ciszyć prędzej lub później tą rośliną i znam już jej prawdziwą nazwę...wilczomlecz białobrzegi. Jeśli więc chciałabyś posiadać ją w swoim ogrodzie szukaj właśnie pod tą nazwą. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 14.08.2011 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 chyba wcześniej wyczytałam u Ciebie tę nazwę ... nawiasem mówiąc zdam się na nasionka bo najbliższe agrocentrum nie ma ... co więcej mnie ma za przybysza z innej galaktyki bo rzucony mi na blat wilczomlecz nie był tym co chciałam ... i pani swoje a swoje .. czyli normalnie ... serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 12.09.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 ziemia do konstancji, ziemia do konstancji, czy mnie słyszysz ???? wróć do nas !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 26.10.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 Hej , gdzie jesteś? No, że ja tu rzadko się odzywam to normalne jak się nie ma wiele do powiedzenia, ale gdzie Ty jesteś. Może w końcu zaczęłaś pisać tę książkę? Serdecznie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.10.2011 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 10.11.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 jestem ... zaglądam ... książki nie piszę ba nawet nie czytam ... zmieniłam miejsce pracy ... tj prawie zmieniłam ... powiedzmy przemieściłam odtąd dotąd ale zgodnie z wewnętrznym chciejstwem ... zrobiłam wreszcie ten stół ... mam szaro na dole i szaro u góry ... i tesknię za Wami .... buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 10.11.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 ...powiedziała i rozpłynęła się we mgle... stół zrobiła, szaro ma...no fajnie... a fotki dzie, ja się grzecznie pytam ? http://emoty.blox.pl/resource/baseball.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 10.11.2011 23:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2011 a fotki na zakręcie marzeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 12.11.2011 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2011 Lasche wie co mówi ... wklejanie zdjęc na forum po zmianach doprowadza mnie do stanu uniesienia pospolicie zwanym ... dobra mniejsza o to jak ... zdjęcia są na blogu ... Aricia ściskam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.11.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Idę oglądać bo juz się czułam zrobiona na szaro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 14.11.2011 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 Yokasta witam ... tym serdeczniej, że z tych kilku tysięcy Twych postów mam pierwszy u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 14.11.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2011 A ja tam byłam na blogu i nie widziałam tysiąca szarych fotek, czuję niedosyt I jeszcze chętnie bym to ztjuningowane krzesło obejrzała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 15.11.2011 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Konstancja, jak to pierwszy ? No wiesz co w lutym pisałam wiem wiem trochę dawno ale zaglądam i czytam cały czas . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 15.11.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Ragazza no są ... cały post ... dobra może pokazane tak aby wiele pozostało do dopowiedzenia ... wiem to nie forumowo tu pokazuje się fakty ... obiecuje poprawę tylko nie obiecuje kiedy ... Yokasta ... no ale gapa ze mnie ... o lutym zapomniałam ... a przecież to w tym roku :) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 16.11.2011 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Prawda ? Nie tak dawno :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts