ragazza 30.06.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 ależ, ależ, prawie przegapiłam imprezkę. Jako, że jestem teraz na etapie "misiusiów" zatem niech się spełniają Twoje marzenia, nie tylko o pięknym wnętrzu I cóż Twoje zdrowie Constance Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 impreza domowa na sobote ustalona dziękuje dziewczyny ......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 30.06.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Konstancjo - spełnienia marzeń życzę Tobie - realizacji wszystkich Twoich wspaaaaniałych pomysłów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Mycha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.06.2010 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Ragazza siostro Wyślij zdjęcie łazienki, wanny i czego tam chcesz (co Ci się podoba) na priv to coś tam sklecimy ojej, dziękuję Ci dobra kobieto jak nie wiem co, pozbieram niezbędne informacje i uśmiechnę się o Twoje inspiracje niebawem. buźka ps. Constance - sorry za prywatę w Twoim wątku - chyba w końcu założę coś swojego, żeby nie śmiecić po kątach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.06.2010 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 śmieć ...smiało ..a jak już produkt wizualny będzie to prosze mi wrzucić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Z pończochą na pojemniki !!!A gdyby się nie udało to tapeta zastępcza http://www.deborahbowness.com/utility20002.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.07.2010 19:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 moje zbiory inspiracyjne są duże ale u ciebie ..... hmmmm....jest coś czego nie masz ????? ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.07.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dziewczyny ...a jak wam się widzi mój pień (wkopany w tarasowe płytki .."żeby sieo niego przewracać " wiecie czyj to cytat ...) ...i mur wytapowany ...to moje pierwsze tapowanie w zyciu ...a tu nic ...nikt nawet nie skrytykuje ....to początek wielkiego przedsięwzięcia a z innej beczki ...małż zgodził sie na blache ...jak twierdzi to przynajmniej tanie wariactwo i latwe do odkrecenia ...czyli zgodził sie ale klimatu nie kupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 01.07.2010 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Kupi, kupi daj mu trochę czasu do namysłu. Z blachą poszło Ci łatwo ja pewnie musiałabym pisać petycję na 2011 Uprzejmie przepraszam za zignorowanie pieńka i ściany (siem zagłębiłam za bardzo w łazienkę, no wsiąkłam po prostu). Otóż pieniek jakby tam był od zawsze wkomponowany przez naturę, a ściana (i wcale tu nie cukrze) poezja - może to pomysł i do łazienki a ja dalej o jednym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 dziewczyny ...a jak wam się widzi mój pień (wkopany w tarasowe płytki .."żeby sieo niego przewracać " wiecie czyj to cytat ...) ...i mur wytapowany ...to moje pierwsze tapowanie w zyciu ...a tu nic ...nikt nawet nie skrytykuje ....to początek wielkiego przedsięwzięcia a z innej beczki ...małż zgodził sie na blache ...jak twierdzi to przynajmniej tanie wariactwo i latwe do odkrecenia ...czyli zgodził sie ale klimatu nie kupił No JAKTONIKT???!!! A ja? Nawet wpisałam się w dzienniku z tego szoku i szczękoopadnięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.07.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Rasia bardzo dziękuje ......... przyjełam w dzienniku ...nawet Lasche ja też nie moge przestać myśleć o łazience ... a tam jak narazie domowy magazynek ...musze zacząć odchwaszczać łazienke z dóbr chomikowanych i moge działac na ścianach ... nie wcześniej niż w sierpniu jednak ...dół do skończenia ..no i serwetkowe szaaleństwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.07.2010 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Aaaaa! I STO LAT!!! spóźnione... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.07.2010 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 dziękuje Rasia ...coraz bliżej ta setka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.07.2010 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jesli mogę cos podpowiedzieć o decoupage, to oczywiscie na pierwsze próby serwetki sa dobre ( ale trudne w przyklejaniu jak sie nie ma wprawy) ale o wiele lepszy efekt uzyskasz z papierowych motywów. I to wcale nie musza byc gotowe papiery, ja pracuję wylącznie na wydrukach ( laserowych ) i dzieki temu mam niepowtarzalne motywy i ogromna skalę działania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.07.2010 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) Możesz Kasiu ...będę wdzięczna za każda wskazówkę od mistrzyni ...mam już całe pudło wydruków i pare konkretnych projektów marzeń ...ale to niebawem samo naklejanie to nie problem ...stworzenie projektu ..tła ...oprawa i dopracowanie ....och to ci dopiero zadanie dziś pierwszy krok ...kamea na deseczce ....hmmm ...nawet wyszła ...teraz jeszcze lakier i może znajde jakiś aparat zastępczy bo Wiktoria zabrała nasz najlepszy na reportaż ze świata ....tak chcem końcowy efekt zobaczyć że położe dopracowanie pewnie ...ale musze mieć juz coś swojego .... pierwszy projekt to obraz do wiatrołapu ....ma tam być klimat "westchnienie nad Paryżem "... zamierzam w panoramę z Montmartrem wkleić pare drobnych wydruków tak aby jakimś cudem całość przekazała to co kocham ....nie wiem za którym razem sie uda ... Edytowane 2 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.07.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) to prototyp składanki .... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15448&d=1278068587 Edytowane 2 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 02.07.2010 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 zdjęcia super ale jesli mogę cos podpowiedzieć. ładniej moim zdaniem będzie jesli ujednolicisz kolor, ściagnij kolory z wszystkich zdjęć, nadaj im podobna temperaturę koloru i tak bedzie elegancko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.07.2010 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Jesli mogę cos podpowiedzieć o decoupage, to oczywiscie na pierwsze próby serwetki sa dobre ( ale trudne w przyklejaniu jak sie nie ma wprawy) ale o wiele lepszy efekt uzyskasz z papierowych motywów. I to wcale nie musza byc gotowe papiery, ja pracuję wylącznie na wydrukach ( laserowych ) i dzieki temu mam niepowtarzalne motywy i ogromna skalę działania Mam przy tej okazji prośbę do Ciebie Kasiu, jakbyś mogła zajrzeć tutaj: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?54859-Decoupage-wymiana-do%C5%9Bwiadcze%C5%84/page9 mam tam małe pytanko do Ciebie. Iza - super te zdjecia paryzowe, ale ja tez bym ujednolicila kolorystyke pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.07.2010 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ujednolicenie koloru .... ...to takie proste ...włącznie z ujednoliceniem wydruku plakatu bazy ...dziekuje musze do tego zaangażować małża ...ale mam zamiar szybko opanować jakiś program graficzny ...ale to wciąga ...obiadku chyba nie będzie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts