konstancja30 02.07.2010 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 (edytowane) mam efekt ..mierny bo szybki ...... wziełam kawałek deseczki odpadu z półki w wiatrołapie ......serwetka kamea ......akryl ....i jestem szczęśliwa bo nie miałam z nią problemu ...bez bąbli ..bez rolowania przykleiła sie idealnie (nierównośc to defekt deski ..jeżeli bedzie widać na zdjęciu:) ) było dobrze ...niestety wpadła mi do ręki złota farba i miała być wokół cienka rameczka ...nie poszło z bandem kreseczka się rozmazała i jest drut kolczasty http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15490&d=1278082052 jakość zdjęcia ...no coż to tylko telefon jeszcze bez złotej atrakcji obrazek idealnie pasował do klimatu wiatrołapu ..a awet bez czarnek koronki ...no i kwadrat tło za mały koronka zachodzi na deseczke ...to skucha ...do naprawienia ............zrobie nowy na bejcowanej deseczce z wieszaczkiem na klucz udało mi się ujednolicić kolor obrazków w jakimś programie w którym uczyła mnie pierwszych kroków czternastoletnia córka ..... ale z temperaturą i tak dalej to jeszcze .... Edytowane 3 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 02.07.2010 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 Ja w sprawie serwetek jeżeli naprawdę przeszło Ci przez myśl, ze mogłabyś oddać jakąś serwetkę w obce ręce, to japa mi się cieszy i zdecydowanie chętnie jakiś zegareczek odkupie. W zamian przynoszę: http://www.allegro.pl/item1094343523_manekin_krawiecki_damski_r_38_podstawa_drewno.html A tak na marginesie to muszę Ci się przyznać, że właśnie chyba dojrzałam do założenia swojego wątku, bo już mam rozdwojenie jaźni, remont puka do drzwi, a ja jestem niezdecydowana jak dziecko. Może jakaś życzliwa duszyczka mi pomoże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 04.07.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ooooo...ta babeczka na dwóch pierwszych zdjęciach to aktorka z mojego ulubionego filmu o Coco Chanel!! Wszystkie zdjęcia są wspaniałe... no i na końcu te ogromne ...wrota? Cudne! Lecę do dziennika bo zaczęłam od komentarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Trompe l'oeil - jakiego masz slicznego nicka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 04.07.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Konstancjo! Nawet nie wiesz ile ostatnio dajesz mi "pałeru" , sciana wyszła cudownie!!! Ja czasem mam tak szalone wizje a jak przychodzi do realizacji to... się boję że to co mi się chce nie jest w kręgach popularne i będzie powodem do gwizdów. Przez to mam cykora, że z tej maniakalnej bojaźni nie wyjdzie tak jak chciałam i wtedy dopiero będzie śmiech na sali. Dajesz mi siłę by tę część mojej osobowości wyprzeć z mojego marnego bytu:stirthepot:. Skąd żeś wzięła ten pomysł z pniem! Jest rewelacyjny! Ha i wiem co miałaś na myśli z tym okienkiem....baaardzo trafne , tak właśnie to sobie wyobraziłam. Czy zamiarujesz puścić po tym murze jakieś szwędacze pnącze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 04.07.2010 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Witaj Małgoś , dziękuję za komplement...baaaardzo się starałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Ale robisz czy podziwiasz? Czekamy na dziennik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.07.2010 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) pomysł na pień ...oczywiście inspiracja ..........przerobiona na swój użytek ( nie powiem tego głośno w domu ..ale zrobiłam za blisko ściany i przy podlewaniu kwiatów które jak uprzejmie dorsą to będą zwisać nad ścianą ....potknełam sie ...i co potknełam się i żyje ) http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15671&d=1276343074 chciałam tak początkowo ale ten konar kasztana mi sie poniewierał ...czarował pięknem ...wię trzeba go było użyć ...myśle że powinien być bardziej wkopany ale to da sie zrobić po ścianie ma pełznąć niewinnie bluszcz ........i jakieś róże sa mi potrzebne ..jedna bugenwilia wszystkiego sama nie zrobi ....... jakiekolwiek foto .....za 2 tygodnie ......jak juniorka aparat odda Edytowane 4 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 04.07.2010 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 (edytowane) Małgoś ja wolny strzelec jestem. Konstancjo, muszę przyznać zdolniacha jesteś jak nic, bo Tobie to lepiej wyszło niż na tej inspiracji. Ja bym go wcale bardziej nie wkopywała, teraz wygląda super. Jak przybędą roślinki to przynajmniej pod nimi nie zniknie. Edytowane 4 Lipca 2010 przez Trompe l'oeil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 04.07.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Konstancjo, nie wiem czy tak może być? http://www.fototube.pl/pix/img6/org/d41d8a7fd2cdd601f366763f6a16a862.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.07.2010 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Małgoś ja wolny strzelec jestem. To fajnie. A gdzie ten dziennik, he? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 04.07.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 Małgoś, dziennika nie ma. Po co mam przywiązywać się do miejsc. Podróżowanie, choćby wirtualne... jest może bardziej pasjonujące. A tu bardziej posklejane. Pierwszy raz w życiu to robię, więc detale nie są dograne - narazie. http://www.fototube.pl/pix/img10/org/d41d83083d457328bc98806bf9124142.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.07.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 yhm ....bardzo może być buźka Trope o'eil czekam na róże moje też były w trzech wersjach ...ale bez jednolitej barwy ....a tu prosze i jak was ne kochać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 04.07.2010 23:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2010 dziś wpadlam na pomysł żeby zrobić zegar .........w decoupage naturalnie ... każdą godzine mialaby wyznaczac kobieta w innym stanie emocjonalnym ...radość ......złość ....smutek .......rozmarzenie .......cierpienie .....spokój....siła .......zagubienie wiem takich stanów jest wiele ........a zdjęć wyraźnie je obrazujących ..... zatem dziewczyny jak wam jakieś ciekawe wpadnie w ręce ...wklejajcie ....... jak ktoś zna fotografika który podjął ten temat pośrednio czy bezposrednio podrzućcie ....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 05.07.2010 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 dziś wpadlam na pomysł żeby zrobić zegar .........w decoupage naturalnie ... każdą godzine mialaby wyznaczac kobieta w innym stanie emocjonalnym ...radość ......złość ....smutek .......rozmarzenie .......cierpienie .....spokój....siła .......zagubienie wiem takich stanów jest wiele ........a zdjęć wyraźnie je obrazujących ..... zatem dziewczyny jak wam jakieś ciekawe wpadnie w ręce ...wklejajcie ....... jak ktoś zna fotografika który podjął ten temat pośrednio czy bezposrednio podrzućcie ....... Niezmiernie trudne postawiłaś sobie zadanie. Znalezienie tylu zdjęć, podobnych do siebie stylistycznie będzie trudne, chyba że natrafisz na jakąś sesję fotograficzną. I pamietaj że masz malo miejsca, bo rozumiem że kobiety te będa oznaczaly godziny. Spróbuj najpierw wziąść 12 różnych zdjęć postaci, zrób z nich kompozycję i zobacz czy zgrają się , czy sa czytelne z daleka. I może wtedy zacznikj poszukiwania Powodzenia w każdym razie życzę ja również mam projekty nad którymi pracuję od dawna, ze wzg właśnie na brak materiału Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 05.07.2010 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Konstancjo się witam Gdzieś Ty się taka zdolna uchowała i gdzie na to wszystko znajdujesz czas??????? Jestem pod mega wrażeniem Twojej ściany na tarasie - gratuluje pomysłu i wykonania - też by mi się przydał taki zdolniacha do mojej elewacji:cool: Bez obaw, że na kawę jeszcze nie wpadłam - wiernie podglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.07.2010 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Tylko takie siostro i bez smutnych min i trochę monotematycznie wesoło i tylko na 9 godzin http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/xFX7HFUwd71on2um5N0NYel5_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 05.07.2010 19:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 (edytowane) .....Znalezienie tylu zdjęć, podobnych do siebie stylistycznie będzie trudne, ......... ...przypomniałam sobie jakiś oglądany program właśnie o sesji modelek ...każda miała oddać na zdjęciu smutek ....były sztuczne łzy itd ale tylko pare zdjęć miało to czego oczekiwano ........a szukając czegoś w swoich laserówkach bo już takie mam rozłozyłam na okrągłym stoliku zdjęcia kobiet ....i stąd pomysł .... to mi się rozsypało w pomysł .. http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15766&d=1278363786 wiem że to nie łatwe ...kilka światełek ....1) film i jego postaci ..jak juz skojarze role kobiecą która utkwiła we mnie konkretnym odczuciem ..może uda dotrzec sie do konkretnego zdjęcia ... .....inne kobiety które pamiętamy.........albumy ... .....Spróbuj najpierw wziąść 12 różnych zdjęć postaci, zrób z nich kompozycję i zobacz czy zgrają się , czy sa czytelne z daleka. I może wtedy zacznikj poszukiwania Powodzenia w każdym razie życzę ja również mam projekty nad którymi pracuję od dawna, ze wzg właśnie na brak materiału Kasiu ...nawet nie próbuje porównywać ...moje zapędy to przygoda ...ty masz to coś talentem nazywane [/url] http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15838&d=1278429625 to zestaaiwnie to pierwszy zbiór który powstał ........odbiega troche od zamysłu temat kkobieta zostaje http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15837&d=1278429613 tu przerobione na stare zdjęcie http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15839&d=1278429634 tu ze zdjętym kolorem ....... czyli wirzchołek góry lodowej .......jakiś jest Edytowane 6 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 05.07.2010 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 (edytowane) a te kobiety coś w sobie maja na tych zdjęciach ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=15770&d=1278368480 energia i niegrzeczna niewinność kobieta u progu macierzyństwa ...i matka pędząca kobieta tajemnicza kobieta zamyślona i kobiety szczęśliwa kobieta która mówi i kobieta która słucha subtelność baletnicy i wdzięk zmęczenia wyrafinowana dama i kobietka szykowna wszystkie siedzą grzecznie na tablicy i czekają Edytowane 6 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 06.07.2010 07:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Kicikici witam .......podglądaczko ... mojej elewacji też jeszcze nie ma ......a wiem bardzo konkretnie jak ma wyglądać .i podejrzewam że gdybym ją sama zrobiła byłoby mega nieprofesjonalna ale taka jak chcem .......tak bowiem powstała ściana przy tarasie (a już ten diament jako ostatnia warstwa dobił mi tate i małża a oni są jednak przyzwyczajeni do moich pomysłów......) podobno stanowie zagrożenie dla zdrowia psychicznego każdego potencjalnego murarza ....... czas .......nie mam go .....zarywam noce i ......weekendy ........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts