lasche 06.07.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 Konstancjo romantyczna z Ciebie dusza, kobiety ... no nie wiem jak okreslic ulotna atmosfere tych zdjec. Ano i wiemy, ze zarywasz noce bo wiekszosc Twoich postow jest pisana w godzinie duchow... jak moich zreszta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 08.07.2010 09:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 (edytowane) mam prawidła ....kopyta .........jakkolwiek je nazwać ....mam sporo poczekają bo mnóstwo pracy mam teraz też!!!! ......taras i kwiaty kwiaty kwiaty .........ugor pod ścianą ...teraz klimatyczną zwaną już (wczesniejsze mroczne imię zapomniane ...oto co siła fm daje ) .......garderoba i szafy ......produkcja wieszaczków ..........lifting pokoju juniorki ....(likwidacja dzieciowych atrybutów na te juz bardziej młodzieżowe ..pilne na sierpień ustalone )........uffffffff no a jeszcze mój zegar ........już kilkanaście szat ma zapomniałam ...jakies wakacje jeszcze ........ łażenie po górach .......książka ..... Edytowane 8 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 08.07.2010 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 sie witam i robótki pudełkowe podziwiam! zegar i nastroje kobiety - fajny pomysł, z ciekawością będę oczekiwała efektu końcowego... ja sama coś ostatnio opadłam z sił twórczych i wszelakich, jadę w łikend nad Bałtyk - muszę się naładować pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 09.07.2010 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 no wypadałoby w koncu cos skrobnac a nie tylko ogladac, ponadarabialam zapiski twoje to piszem co nastepuje: - scian ceglana i konar - pierwsza liga!!!!!! - pomysl z zegarem - liga mistrzowska, jak znajde czas podkradne i widze go na DUZEJ tarczy takiej 50-60 cm srednicy albo i wiekszej!!! - pudelko decou - i bylo gadac ze zielona w tym temacie, no primo po prostu............. polaczenie nutek i nozy bardzo mnie sie podoba, tak trzymaj!!!!! - no i kopyt garatuluje ....................to moge odetchnac z ulga ze juz przez moje chorowac nie bedziesz - alez sobie plan na wakacje zrobilas, to juz nie torpeda ale odrzutowiec i to z turbo doladowaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 10.07.2010 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2010 (edytowane) Lutka miło że wpadłaś ..... taras jest coraz piękniejszy ...kwiatuszki robia swoje ...ławeczka mi potrzebna bo huśtawka passe już jak dla mnie ...fotki jak aparat wróci zegar ....pomysł kradnij śmiało .......jeden zegar już mamy obie wpatruje się w każdej wolnej chwili w fotki przestawiam i też to widze w dużym formacie ........i to najlepiej się sprawdza prostokąt ...jeżeli o kształt chodzi .........fotki zamierzam lekko odbarwić pozostawiając odcienie turkusu ......tło kolorystycznie takie jak na zdjęciuz kapciami .no i te rude włosy dziewczęcia wbiegającego na schody też mają akcentować ............i 4 cyfry a 8 babek ostatecznie będzie ........byłam dziś w sklepie plastycznym i mam idealny odcień farby do tła ....tylko kurcze olejna ...musze sie poduczyć jak tym malować ....... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16219&d=1278769183 kopyta ....tu zwariowałam tak je cenie że nie wiem czy w końcu odważe się jakiś wzór na nich zastosować ... dziekuje za pochwałe prototypu ....z niecierpliwości wkleiłam przed polakierowaniem ....pierwsza ci to próba tło troche jasne ale pojemnik na farbki jest plany na wakacje oględnie mówiąc mam spore bo do wszystkich pomysłów jeszcze realizacja wypadów w Polske pod hasłem .......cudze chwalicie swego nie znacie ........tak żeby juniorka zapoznała siem z epoką ..w tym roku mamy XVI wiek sama radość wszak to czasy gdy byliśmy potęga Europy .......przestałam juz liczyć na to że szkoła mi junorke historii nauczy ....robimy to po swojemu na wariata i mam pierwsze sukcesy .......zwiedzała z kolonia Paryż ...no i pani chcąc zaoszczędzić czas pokazała im Luwr od zewnatrz..."mamo no jak Luwr od zewnątrz oglądać można " dziecko było oburzone .........a dziś się dowiedziałam że cała kolonia czekała aż ona to wewnątrz zobaczy ........dumna z dziecka jestem Edytowane 13 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 15.07.2010 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2010 (edytowane) sprawdziłam i niestety kapcie jako tło nie sprawdzają sie ..........ja o moim zegarze ciągle .... myślałam że jak upoluje zdjęcia to będzie coś .........a tu dopiero zaczęły się schody .......... czy z cyferblatem .........czy bez .........niego czy postaci tylko ........czy z tematem w który są wpisane ............i wychodzi że w zasadzie z tematem bo bez to i przekaz ginie jak z tematem to może jednakowo wyodrębnione np kolorem okienka ............jako powtarzający się element ........ i trzeba zachować porządek ...siatki żeby było czytelnie ........... małż ma ubaw .....i pyta czemu zwyczajnie nie zrobie jak biały człowiek zegara z nutka prowansalską z herubinkiem wypietym na lawende...........i ma racje ... ale co ja mam zrobić jak mnie te baby opętały ?????????? obecnie panująca wersja to okrągły cyferblat z delikatnym ornamentem w środku jasno srebrzyste tło ...może jakies słowo ale nie jestem pewna http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16710&d=1279203551 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16708&d=1279200521 na okręgu cyferblatu opisany prostokąt a na nim 12........albo 8 okienek z babkami (8 postaci i 4 elementy tematu kobiecości ..kapcie ..szyja ...nogi ....kiecka szarpana morską bryzą ) .......a to na tle metalicznego szlagmetalu ........wizja mgiełka http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16709&d=1279203546 musze to zrobić w corelu ale słabo jeszcze sie w nim poruszam ..w tym tylko tak sie dało ...oczywiście ma to być kwadrat przewrócony ...tak aby XII była na szczycie i w dół od niej ......no ale mniej więcej taki jest zamysł ........słabo tu widać zdjęcia można wrócic do wiekszych wyżej ........ jeżeli ktoś coś zauważy ...wymyśli ......usunie ........to chętnie pocztam Edytowane 15 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwa 18.07.2010 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) iza zdecydowanie antracyt, a Audrey i twoje klimaty wokól niej ---to totalny odjazd-więc działaj ,działaj (bez podpowiedzi Adama...)czekam na efekt Edytowane 18 Lipca 2010 przez leniwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.07.2010 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) iza zdecydowanie antracyt, a Audrey i twoje klimaty wokól niej ---to totalny odjazd-więc działaj ,działaj (bez podpowiedzi Adama...)czekanm na efekt Witam na fm .............w życiu na tę leniwą bym nie wpadła ............ częściowy efekt będzie jutro .......zanim porwiesz mnie mam nadzieję na ranczo najtrudniej antracyt domieszać .....obiecuje sobie gotowy z Fluggera .....obiecuje Izucha a twoje wielkomiejskie inspiracje na szarościach ..........oj zabolało:jawdrop: jejcik ........deszczyk pada ............. Edytowane 18 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwa 18.07.2010 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 zabolało,zabolało i dlatego dzielę się tym "przyjemnym' bólem z innymi to jest to co najbardziej mnie kręci---miasto,które nie śpi szarość ,plus nowoczesność--ale ty to wiesz..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 18.07.2010 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 Widzę kobieto, że Cię nosi dzisiaj.... ile to razy wymieniałaś awatarek??? Audrey w ogrodzie - czaruje! pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.07.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 mnie nosi ........a nawet roznosi bo przede mną błogie 14 dni nic nie robienia ......... a może raczej robienia co chcem .......... avatarek to sprawka juniorki ............dziecko się zeźliło i zabroniło mi być ponętna ale jednak chaałupą (cytuje .......tak nazwała mój domek marzeń ) ...ja nie chciałam być nimfetka w turkusie fruwającą ..........na Audrey ......to nie mam smiałości ...........i staneło na tej .........w kapeluszu ............będzie jeszcze jedna zmiana na moje własne oblicze ale to jak cos przerobie ...............w fotoshopie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 18.07.2010 23:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2010 (edytowane) Pasy przestrzeni górnego holu ..dla Karoli a konkretnie to przed pasami i z pasami kolor niebieski w rzeczywistości jest troche szary .........czasami to zalezy od światła do przemalowania http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16916&d=1279495741 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=16915&d=1279495144 Edytowane 19 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 19.07.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Słyszałam, a właściwie widziałam na monitorze , że Ci leje - nic się kochana nie przejmuj - od środy znowu upały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.07.2010 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 to pierwszy deszczyk powitany z radością .........maluje od rana przydasie i szafke na buty ........korzystam z pogody póki sie da Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 19.07.2010 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 czułam i to dobrze, czułam, ze trafię z Tolusinowego wątku w magiczne miejsce! i nie pomyliłam się... będe tu wpadać częściej ,aby nauczyć się odkrywać piekno, ktorego czasami nie dostrzegam w zwykłych/niezwykłych przedmiotach oraz czerpać inspiracje do swoich pomysłów:) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 19.07.2010 13:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2010 Witam aka z Ina bardzo mi miło, że nie tylko odwiedziłaś ale i znalazłaś coś co ci sie spodobało zapraszam ...a wdzieczna bede za podzielenie się kazdym pomysłem .......wiadomo co dwie głowy to nie jedna Tola jest dla mnie mistrzynią .....jej ogród ......aż trudno uwierzyć że to dzieło jednej kobiety podziwiam ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamlotek 20.07.2010 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 WItaj Konstancko:). Jestem tu od dawna,choć z ukrycia;). Mam do Ciebie prośbę,czy mogłabyś mi wytłumaczyć jeszcze raz jak Abel krowie jak zrobić schody w kolorze szarym bielonym. Mam zamiar mieć szarą klatkę schodową z fototapetę ,tylko jeszcze muszę znaleźć taką która bedzie pasowała do szarości.Jeśli znacie ,to podrzućcie link do nich:). Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.07.2010 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 Anjazzielonego ..........gratuluje córeczek ........no to masz kolorowy i wesoły autobus przy dwóch czterolatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.07.2010 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 (edytowane) Kamlotek właśnie odkryłam że posta mi wcieło .........zaraz napisze jeszce raz .........ale gdzie on sie podział .....???????? ......troszke później bo jednak obiadek trzeba zjeść Edytowane 20 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 20.07.2010 15:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2010 no to od nowa .......... WItaj Konstancko. Jestem tu od dawna,choć z ukrycia;). Mam do Ciebie prośbę,czy mogłabyś mi wytłumaczyć jeszcze raz jak Abel krowie jak zrobić schody w kolorze szarym bielonym. Mam zamiar mieć szarą klatkę schodową z fototapetę ,tylko jeszcze muszę znaleźć taką która bedzie pasowała do szarości.Jeśli znacie ,to podrzućcie link do nich. Z góry dziękuję witam lidera ...kę ........ w swoich skromnych progach nie jestem ekspertem .......jakies tam małe poczyniania w temacie jednak mam ...co wiem to ....napisze nie wiem z czego masz schody ..........najlepiej jakby dębowe były ..........najlepszy efekt .....zdaniem fachowców dąb najwdzięczniejszy do bielenia jest .......zatem........ schody nalezy oczyścić do surowego drewna ..........jak debowe wystarczy ,,,,,,,,,jak nie to zabejcować na dębowe ....... podsuszone .........niestety należy ponownie przeszlifować ........ja jestem zwolenniczką wełny lub papieru .........szczota to brutalne ustrojstwo i jak sie za mocno przyłożymy to rane zadać mozna i będzie brzydko teraz możemy użyć 1).......oleju wybielającego kilka razy ...olej po 20 minutch wycieramy szmatką .......jeżeli efekt podoba się po pierwszym razie ........kolejne olejowania proponuje zwykłym olejem ......jestem zakochana w olejach to najbardziej przyjazna drewnu substancja łato sie odnawia ......jak dla mnie super 2) bejcy wybielającej .......a na nia olej .........lub lakier .........wiemy co ja polecam (ale ten Pavarotti daje .......ci zza płotu walcza ze mną RMF ale ja mam lepsze głośniki sorki za wtrącik słuchanie mistrza do bielenia nie konieczne ) 3) na allegro natknełam sie na olejowosk poszarzający o tu ...... madrona_pl .jak znam efekty oleju i wosku to ów środek tchnie nadzieja ale sama uboga w kase jeszcze nie próbowałam ..........acha wszelkie próby najlepiej na deseczce .ważne z drewna jak schody .każde inaczej pracuje 4) duże doświadczenia i udane próby bielenia drewna i to na sporej powierzchni znalazłam http://domistyl.blogspot.com/ polecam lekture porad w odcinkach "o tym jak ruderka staje się ładnym domkiem" ........tam jest wszystko ........powiem tylko, że autorka użyła do bielenia zwykłej rozwodnionej bodaj 1:8 farby .........wersja najbardziej ekonomicznie lekka ........a zachwycająca i na koniec to co ja sama użyłam .........deseczkę świerkową na dąb rustykalny potraktowałam bejcą spirytusową .......podniosłam " włos " papierem ..........i na to impregnat wybielający do drewna ....bo to była sobota i tylko to miałam w domu ........impregnat starłam po niecałej minucie ......jak efekt nie zadowala to jescze raz to samo ale dla mnie było ok ........teraz nie jeden stolarz padnie ale na impregnat dałam 3 warstwy oleju .......bo nabrało w ten sposób szlachetności ..........dokładnie o tym troszke wyżej 5 maja pisałam ......i na wątku 25 maja yhm .........jest jeszcze to norweskie cudo którym sie u Monah zachwycałam ale ..........nie wiem czy u nas osiągalne nie wiemczy pomogłam ..........ciesze sie jeżeli tak .............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts