Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Biały Krab KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ragazza ...........a tos mi pomogła ;):bash:.......nie wiem w która strone mam iść ............mam zmysł orientacyjny kury ...........na codzień nawigator w telefonie mnie ratuje ... ale tu nie da rady :cool:

potrzebuje 3 manekinów ......na turkus ..........na flamingi ........i na zegar ..........:jawdrop:

Gogulku ..........przy wyborze tylko przy wyborze imienia dla juniorki wena mnie opuściła .................bo co mogam po 20 godzinach porodu wymyslić ......Wiktoria !!!! no nie ;)

całą ciążę to miała się nazywać Amadeusz ................i jak zobaczyłam to nijak mi nie pasowało ale nie do mordki ;)

Olivia było ........i Konstancja oczywiście ale zmęczony prodem małż orzekł Wiktoria i ..........jest taka jego Wiktoria :)

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=17152&d=1279723217

IMG_7257..JPG

Edytowane przez konstancja30

twój turkus ........już dawno odnotowany .....:)

córa ........no i nie mogło być tak 2 ........od razu naturalnie ........

jedna taca .........tak ze trzy dni licze .......weekendy wolne kodeks zapewnia .........no to amatorów nie znajde ......i to tak żeby na chleb było ;) nie jakieś tam kokosy ......

śliczna Wiktoria! taka "świeża" i "nie popsuta"....sorki za określenia, ale widzę jak potrafią teraz nastolatki piękno swojej natury oszpecic...

a tacą po prosu jestem zachwycona!!! ja jestem nią oczarowana i w szoku jak można mieć taki talent, przy moim beztalenciu artystycznym....

na allegro wystawiasz coś????

Konstancjo - zajrzałam do Ciebie ... i nie wiem od czego zacząć :jawdrop:

Ogród masz cuuudny !! ... i moje ulubione sukulenty w nim ...

Córa - hmmm ... piękna istota o zielonych oczach (zawsze moje marzenie ...) ... czy to po Mamusi te oczęta i włosy blond ? W każdym razie gratuluję :)

No i teraz taca - padłam z wrażenia - Ty umiesz robić cieniowanie ! brawo :wave: a zarazem zazdraszczam ... ja nawet tego jeszcze nie próbowałam ...

ja Myszko .......jak na mnie przystało od tego zaczełam .........nigdy ..nigdy nie zaczne jak biały człowiek od początku ;) spore jeszcze braki ...a i taca jeszcze bez lakieru i wykończenia cieni własnie ale korciło mnie i wrzuciłam ...

oczęta mamusi ale w kształcie ......kolor oczu jak u tatusia od zieleni do szarości ...zależy od ubrania .......blond tatusia .........

a po wizycie u ciebie ...........rozmarzona i zaspokojona estetycznie ..........a i wbita w kompleksy bo chyba nie wspomniałam .......oddam się lekturze :)..MYcha ale dałaś dzisiaj popalić ....wow

Witam Alu :) miło mi widzieć cie u siebie :)

minełyśmy sie kiedyś u Karoli a zapamiętałam bo jak nic nie pokiełbasiłam to mieszkasz w mieście .............zlotów modelarzy a ja takiego jednego mam w domu ;) miejsca zlotów pewnie bym nie pamiętała ale jak facet jedzie kilkaset kilometrów z jednym stateczkiem ......to utkwiło

i dlatego mam piękne albumy Tczewa w domu :) .........zatem zapraszam serdecznie

pozostając w klimacie .....mam dla nich miejsce ....nie gorsze od tego w którym są :) ...i pewnie klimat ci sie spodoba ...

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=17279&d=1279818216

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=17277&d=1279818212

i z przymrużeniem l'oeil .........

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=17278&d=1279818214

a kwiaty piękne ...............ach te róże ............

green,inspiratio&#.jpg

secret garden..jpg

background,beauty.jpg