aka z Ina 29.07.2010 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2010 co do róż Leonardo nie dziwię się, że poddałaś się jej urokowi...samo ją niedawno kupiłam...jak tylko weszłam i ją zobaczyłam to wiedziałam, że muszę ją mieć! garaż? super ściana, dodatkowe pomieszczenie ...ma coś w sobie! a za blog podziwiam! ja niestety nie umiem tak dosłownie, pięknie ubierać swych słów....będę podczytywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ragazza 30.07.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2010 kurcze, super ta Twoja ściana garażowa! I widzę, że sprawa z manekinem się powoli posuwa do przodu... Jak wrócę z urlopu to już może będzie finał Powodzenia zatem życzę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 31.07.2010 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 cześć Koni Witam się serdecznie w ten słoneczny poranek ... Podziwiam Twoje dzieła i gratuluję serdecznie , bo to co tworzysz jest piękne... nie mogę się doczekać efektu końcowego wyglądu manekina, a tymczasem zapraszam Cię do mnie słowami w Twoim stylu...zobacz co robiłam dzięki Tobie u siebie z dedykacją dla Ciebie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 31.07.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 (edytowane) Karolka ..byłam ...półeczki są śliczne ....bardzo klimatycznie to wygląda ... dziekuje za gratulacje i uznanie tym milsze że szczere i od osoby która tworzy tak spójne stylistyczne i klimatyczne wnętrza ...użyć inspiracji tak aby zaistniały własnym życiem w swoim pomieszczeniu trzeba ...umieć ...umiesz i podziwiam ten niezwykły dar Aka Leonardo w ogrodzie to musi być radość ...a do podczytywania i nie tylko zapraszam ... wierze że jak juz zabiore sie za swoje rosarium to będę miała w tobie nauczycielkę i wsparcie Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 31.07.2010 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Wiesz, mi się ten garaż podoba. Grube na pół metra ściany to dla mnie zaleta - wchodziłaś tam jak temperatury w kraju zwariowały i mieliśmy po 40oC w cieniu? Założę się że tam był chłodek przyjemny. Lifting ściany na 5, piękna szarość i piękne białe kwiaty. Walczysz jeszcze o ścianę co wygląda jak bardzo stara, zagrzybiona? Bo tak sobie o Tobie myślałam i mi się przypomniało coś co z pamięci wyrzuciłam (złe rzeczy to zawsze człek wyrzuca, czy to szafa czy pamięć). W starym domu był grzyb. I tegoż grzyba zwalczaliśmy różnymi preparatami grzybobójczymi, z których każdy działała tylko powierzchniowo i krótko i każdy capił jak domestos. I farba w miejscu stosowania tych preparatów łuszczyła się, zmieniała kolor, zupełnie nieregularnie. Nas to dobijało - Ty chyba takiego efektu pragniesz. Może spróbuj przetrzeć miejscami tę próbną ściankę z kartongipsu domestosem czy innym preparatem z chlorem? Te na grzyba są z reguły w sprayu, psikasz, czekasz i zmywasz ciepłą wodą. Może by domestos dał podobny efekt. Jak się Felicja miewa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 31.07.2010 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 (edytowane) Felicja schnie po drugim gipsowaniu ...niestety fakt że lata młodoci spędziła w salonie sunii ślubnych wpłynął na niekorzyść jej powierzchni ...a do decou musi te powierzchnię miec gładką ...pomimo sterania ..mam nadzieję ostatni bo cierpliwość nie jest moją mocna stroną ...a resztki straciłam przekopując papiery w poszukiwaniu odpowiedniego kwiatu ......zgroza ... zagrzybiała ściana ........tu poprzestane na tym co udało mi sie uzyskać tj taki trójkolorowy tynk ...do tego dam werniks ...tylko kolory lekko zaostrze tzn szary dojść ma do antracytu ...to jednak odległa przyszłość ...łazienka kąpielowa poczeka ...osiągneliśmy zenit wściekłości w tzw garderobie ...małż własnie siedzi i projektuje zabudowe ...oby złość nie przeszła ..bo stare szafy zupełnie tam nie pasują ...dużo mebli małlo miejsca ...a ma być odwrotnie ... Edytowane 31 Lipca 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 31.07.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2010 Konstancjo - gratuluję stworzenia bloga ... byłam, widziałam ... Felicja już mi się podoba bardzo (na zdjęciu z mężem ) mimo, że nie ma żadnych wzorów to na tym zdjęciu - boooosko to wygląda ! Widziałam też Twoją małą fotkę - fajna kobitka z Ciebie !!! :yes::yes: Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.08.2010 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) jak spojrzałam na szaro-gipsową Felicje ...przyznam gdzieś przeszło mi przez myśl ...oby to najlepsze z jej wcieleń nie było .... za komplementa dziękuje ....chciałam się zawstydzić ale buźki odpowiedniej nie ma ...??? ....a była ...pewnie bez kawy nie wiedze ...no to zawstydzam siem .. dziś słoneczko od rana ...coś trzeba z tym zrobić ...oby to nie wróciło szybko http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=18296&d=1280647540 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=18297&d=1280647542 Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 01.08.2010 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Jaki masz suuuper fotel biały..................! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.08.2010 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Rasia słoneczko ..witam ...wulkan pozytywnej energii ...w tym wodospadzie fotel dojrzałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 01.08.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 (edytowane) Taca mnie powaliła a ukwiecona ściana garażowa dokończyła dzieła... Rozwijasz się w zastraszającym tempie Izo... naprawdę wspaniale. :cool:Dziękuję za ofertę współlokatorki, napewno nie nadwyrężę Twojej uprzejmości . Ja dziś znów na krótko, ponieważ jestem w trakcie malowania kuchni a do netu wpadłam na chwilę spełnić zachciankę ogrodniczą i zakupić 12 sadzonek róży czarodziejki...no nie mogłam się oprzeć. Do decou wrócę jesienią jak w ogrodzie będzie mniej pracy. A tak obrasta mój rdeścik pergolkę przy bramce http://www.fototube.pl/pix/img2/org/d41d8aefe913552d0bd86cad18f7aed2.jpg już niedługo ten murek będzie obłożony szaro-grafitowym kamieniem... Edytowane 1 Sierpnia 2010 przez Trompe l'oeil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwa 02.08.2010 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 hejadeszczowe foty nie do podrobienia ,zauważyłam ,że manekinowa gwiazda poszła na salony....of course czekam na efekt w necie albo jak sę uda w real-u...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 02.08.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Trompe i'oeil ciesze się z twoich nowych różyczek ... i z wizyty a rdeścik ...no nabiera listków ...a zobaczysz jak wybije w przyszłym roku jak korzenie będą mocniejsze ...mój winobluszcz w tym roku już ok 2 metrów strzelił ...ale niestety hortensja pn,aca nie zniosła dobrze pory deszczowej...poczekam ...może odbije wiosna ..z roslinkami nigdy nic nie wiadomo:)...czekam na kolejne wizyty Leniwa ...rozumiem, że wróciłaś ..no to kochanie w realu poprosze ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 02.08.2010 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Sielsko-anielsko... Szkodnik ma dobry gust, powinnaś się cieszyć - o czym Ci już pisałam I jeszcze za decou się łapie w dobie wirtualnych randem i plotek za na GG zamiast na ławce pod blokiem. Skarb - dziewczyna! To apropos sekretarzyka A jakie ogóry piękne! Niech mąż działa, mojego to zawsze trudno zagonić do takich rzeczy. Hm, dobrze że Felci gips starcza a nie wymaga beczki botoxu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 03.08.2010 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2010 szkodnik ...na wirtualne nie ma szans ...bo mamcik kompa przejeła ...tak sie blogowaniem bawi ....ojciec teleinformatyk ...no patologia w domu na trzepak też bo ja psychoterapie trzepakową od 2 roku życia jej prowadze ...i z pełnym sukcesem ...ale bez randek to sądząc po tym młodym człowieku co to był skłonny mi dziś zełgać ze po zeszyt przyszedł ....tak go zaskoczyło że ja drzwi otworzyłam ...to pewnie nie da rady ...i tu mam znów zaszczytne drugie miejsce ...tatuś ma pierwsze ...nie radzi sobie z tym ... Felicja gips spija ...a botox to najwyższa pora na mnie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.08.2010 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 No nie było mnie tylko 3 tygodnie a tu produkcja własnej roboty wre... i to jak. Ja z pytaniem gdzieś ty wyszukała ten cudowny loft post 13.07 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 05.08.2010 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 witaj lasche loft wynorany ...no jak to gdzie ulubiony francuski magazyn Art Decoration...(dokładnie mam w podpisie zdjęcia na blogu ) ...a jakie tam chatki są ...ta z ekscentrycznym kolega do szklanki mleka też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.08.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 Ja dopiero nadrabiam pourlopowe zaległości więc idę zakopać się w Twoim blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 05.08.2010 21:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2010 no szaleństwa nie będzie ...pare postów ...ale jakie plany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 06.08.2010 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2010 (edytowane) żeby nie było, że tylko siedze z głową w chmurach i ogórki wcinam ....to prosze ...reinkarnacja sekretarzyka ...prawie mojego http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=18929&d=1281093792 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=18927&d=1281093779 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=18925&d=1281093774 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=18926&d=1281093777 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=18928&d=1281093782 jeszcze napis będzie "My secret live" ...ale to sekrety juniorki będzie przechowywać ...znalazłam stary chlebak ...chlebaka nie będzie chciała ...nie ????? Edytowane 6 Sierpnia 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts