wyanna 30.08.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Konstancjo, trafiłam do Ciebie już dawno dawno poprzez wątek Monah. I mam wrażenie, że gdzieś wyczytałam, że przygarniasz wszelkie literkowe inspiracje. Przed chwilą odkryłam tę stronkę http://www.notonthehighstreet.com/home-garden/living-decorating/interior-accessories?view=all mam nadzieję, że zaciekawi cię chociaż w połowie tak, jak mnie. Na razie z zachwytów pootwierałam tyle okienek, że ogarnąć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.08.2010 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 wayanna ... witam i dziękuje za literkowy eden ... ... swoja drogą dziewczyny to bardzo budujące że pamiętamy o swoich sympatiach ...o literkach pisałam przed wakacjami...to bardzo ...bardzo miłe wayanna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 30.08.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 Ja to już tak mam. Pamiętam takie różne mniej lub bardziej zaskakujące fakty. Ale pinu albo loginu do konta w banku za żadne skarby. Miałam się od razu odezwać z prezentem, jak tylko przeczytałam o tych literkach, ale okazało się, że w międzyczasie produkt wyszedł i nie wygląda na to, że wróci. Mianowicie IKEA miała swojego czasu takie boskie białe podporki do książek z A i Z. Chciałam sobie kupić jeszcze jeden komplet i niestety nic z tego... Nawet w necie zdjęć nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 30.08.2010 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2010 a pinu czy loginu to absolutnie ...na ile stron nie dane mi się ponownie zalogować bo kreatywność przy wyborze hasła była w szczytowej formie ...i już w zwykłej za diabła nie przypomnę sobie co byłam uprzejma wówczas wymyslić ...ale że Monah dywanik z kwiatków pokazała czy falbaniaste firany to tak ...ot kobieca logika najlepsza z logik ...prawda ??????????:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 31.08.2010 07:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 jejku jak ja lubie czytac twoje wpisy, zawsze gdzies mi sie mordka usmiechnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 31.08.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Wyanna stronka fajna ale to zbiorowisko produktów różnych producentów z jakąś 30 - 40% marżą. Właśnie znalazłam moje meble salonowo - jadalniane o jakieś 20 - 30 funtów droższe na sztuce. Więc warto szukać że tak powiem u źródeł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 01.09.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 witam wrześniowo! ech jak to okropnie brzmi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 01.09.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 bedzie dobrze, napewno piekna jesien przed nami, wiecej czasu zeby posiedziec na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2010 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ja też wrześniowo dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 01.09.2010 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 no to wrześniowo dziewczyny ...wrzesień się troszke rypnął i zajął ostatnie dni sierpnia ale babie lato będzie ...jestem pewna jak nie we wrześniu to w październiku ...wiem bo brałam ślub 14 października i było pięknie ...ciepło ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 01.09.2010 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2010 Ja też październikowa... tyle, że 9-tego będę mieć rocznicę Też pięknie było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 07.09.2010 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 A ja to pamiętam co widziałam i przeczytałam - ale gdzie? W czeluściach zapomnienia pogrzebane... Twarze aktorów - pamiętam, uczucia jakie we mnie film wzbudził (jak kawałek zobaczę) - pamiętam. Ale nazwisko, tytuł? Jakiś tytuł piosenki, nazwa zespołu... Nic... PINy za to pamiętam - łącznie z mężowskim... kocia, ja w sprawie kominka. No pokazałaś taki quasi justement (patrz czego to ja nie robię dla Ciebie - nawet francuski okaleczę ) jak ja bym chciała. Bo ja górę bez tych ozdóbek, a reszta moja wymarzona. Tyle, że się raczej pewnie na prostej belce drewnianej skończy - bo kto mi takie cudo wydłubie... A taki piękny jest... Kocia, a ten pył bursztynowy to do kominka można? A poza tym znów mi się załączył tęskniacz po Twoich górskich zdjęciach... Gdzie to dokładnie (i dlaczego od mojego domu tak daleko?)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 a czemu tak bardzo sie bronisz przed otwartym ? Ja sobie innego nie wyobrazalam. Nie wyszedl idealnie bo miejsca za malo, wciaz nie skonczony ale nie zaluje ze bez wkladu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.09.2010 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Waderka ... to do wydłubania wynoramy w sztukateriach ...jak juz bliźniacze kominki zaczniemy budować ... ale owym bursztynowym pyłem to siem kochanie nie będziemy bawić ...bo to straśnie wybuchowe jest ...dokładnie jak w okolicach okresu napięcia ... te skałki to chorwacka Paklenica bo mój małż cwaniak to nawet góry znalazł nad Adriatykiem ...i wychodziliśmy na to coś prawie prosto z hotelu ...oczywiście to przypadek bo ON nie wiedział że tam zamiast morza zatoka a zamiast plaży najwyższy ichniejszy masyw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.09.2010 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 gogulku ...ja się nie bronie ....ja mam zabronione ......zgadnij przez kogo ???? ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 upss, no tak widze ze tez masz w chatce twardo stapajacego po ziemi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.09.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 yhm ... i to podobno dlatego, że ja bym nas z dymem puściła ...ja kocham ogień ...co ostatnio mocno akcentowałam ale piroman to nie jestem ...a tu za grosz zaufania we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 07.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 i znow pojde spac z usmiechem na twarzy, piszesz swietnie :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.09.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Anetko ...nie rozwalaj ...nowoczesne typy też mam ...długo stały ten i one na ringu ...jest taka reklama odkurzacza i super w niej betonowy nowoczesny kominek ...jak znajde fotke moze to wkleje :0 ...a jak ktoś kojarzy to nich przyjdzie z pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 07.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2010 Konstancjo piękne te inspiracje, jak na nie patrzę to juz bym swój nowoczesny rozwalała:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts