konstancja30 21.09.2010 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) http://www.etsy.com/shop/royalbebeshoppe adres do kopalni poduch ... motywów ... o takich ... [/url] http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24366&d=1285080416 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24368&d=1285080424 Edytowane 21 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.09.2010 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Konstancjo ja bym komódkę malnęła na biało;) ewentualnie z przecierką ale ja to obiektywna nie jestem bo ostatnio wszystko smaruję na biało;) Tym linkiem to chyba Chcesz mnie zabić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 21.09.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ślicznie wyszła ta komódka Konstancjo, a czym malowałaś, że został takie ładne słoje? No właśnie, słoje. Ja ogólnie jestem ich wielką miłośniczką, ale nie wiem, czy akurat w tym wypadku nie byłaby też ładna cała biała? I tak i tak chyba będzie dobrze Ale jak mam oddać głoś to oddaję za białą Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.09.2010 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 (edytowane) biały wygrywa i ja labilna w tym względzie za białym stanę ...choć trochę to tych słoi mi szkoda ...może pacne takim mocno rozrzedzonym akrylem na początek ... ... Neli po odczyszczeniu komody z hebanu pozostał dość mocny rysunek słoi ...pociągnełam je woskiem jak pędzelkiem i potem przeciorałam drucianą małą szczoteczką ... zwykła przecierka trochę inaczej Anetko ... link dla mnie też był ciosem ... jakby na pocieszenie dodam, że większość wzorów posiadam w swoich zbiorach graficznych ale od wzoru do produktu daleka droga ... Edytowane 21 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 21.09.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Ojjj wieki caaałe mnie nie było ... ... ja bym machnęła komódkę na biało ... ale Ty wiesz, że ja wszystko na biało ... zresztą przy całej twojej koncepcji - będzie suuuuper !! nawet w obecnym wydaniu ... Pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.09.2010 15:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 tu 4 ... na blogu 3 ...wszystko na biel ... za pędzel chwyce jutro ale ... tyle kobiet nie może się chyba mylić ... za słojami jest za to bardzo mocno ...małż ...ki licho nigdy ...ale to nigdy się nie wtrancał ... a teraz masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 21.09.2010 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 głosuję tu bo wygodniej - biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leniwa 21.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Izaucha a ja sądze tak sobie patrząć na nią(czytaj komódkę)ustawioną przy scianie ,że zostawiłabym ze słojami ale- YOUR CHOICE,tak jak juz ktos machnał wyzej i tak i tak będzie ładnie-nieprawdaż?!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 21.09.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 mam mętlik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 21.09.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 Jeżeli ona(czyt.komódka) ma stać tak jak stoi na zdjęciu to przemalowałabym na biało ,jeżeli można zmienić jej (czyt,komódki) ustawienie,gdzie tłem była by jednolita ściana -zostaw tak jak jest ...j A teraz idę już aa...miałam ciężki dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 21.09.2010 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2010 A ja się wyłamię i głosuję za słojami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 22.09.2010 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 rasia brawo ... poczułam że wiem ............................że nic nie wiem .... maluje na biało .... jak zatęsknię za słojami to zdrapię znów i będą .... dzieki dziewczyny :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.09.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2010 A ja się wyłamię i głosuję za słojami... ja również!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 23.09.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Ja na biało. Bo ja wszystko na biało i za przecierkami nie przepadam jak już na blogu opisałam.... Kocia, czy aby na pewno potrzebne tu Tobie dwa osobne watki? Bo w typowych dziennikach to ja nawet czuje o co z ideą oddzielenia dziennika od komentarzy chodziło - ale w wątkach takich jak ten, pogaduszkowych mocno, to mi chyba wygodniej jak wszystko razem. To tak na marginesie, bo jeszcze się odniosę do dziennika, a konkretnie do kobiet tam prezentowanych (cudny fotograf!). Bo ja bym zrobiła tak - suknie bym pożyczyła od Kicikici, albo z teatru jakąś suknię klimatyczną, XVII wiek Francja czy cuś i się (się do mojej sypialni, czyli do twojej odpowiednio Cię) w onej kreacji dała komuś sfotografować. Takie czarne tło jak na prezentowanych zdjęciach każde studio stacjonarne posiada, lampy również. Co Ty na to piękna i dobra kobieto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 co do fotografii ...pozwole tobie bo mówiłas ze cuda można w tym foto ...cos tam a mnie aby na sciane rzucić to cud potrzebny jak diabli zatem to mamy do załatwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) a teraz czy mi 2 wątki i blog potrzebne ....niby myslałam już kiedyś że nie ...ale ostatnia decyzja tak ... bo "wnętrzarskie..." zgodnie z nazwą mają mi pomóc dojśc do ładu samej z sobą i ogromem inspiracji ...chodziło mi o to żeby wrzucić ...potem móc " kontempluować " i mając poukładane coś z tego wyrzucic ...cos zostawić a juz ja sama i moje ganianie za kocim ogonem z rzepem jest dośc skomplikowane dlatego nie chciałam tam komentarzy ... potrzebne mi to choc ostatnio przysnęło ale odrodzi sie jak feniks z popiołów ... mały krab ma być miejscem komentarzy ...i teraz wiem że na tym pierwszym będę sobie układała świat inspiracji i projektów ...tu dam realizacje i dywagacje ... i dobry ten murator z jego możliwościami blog jednak nie zastąpi ... no za mała mozliwośc prania mysli na goraco ... znowu za ogonem poleciałam ...dla jasnosci "wnętrzarskie" dla mnie ...tu dla nas i tak tu zdubluje najważniejsze ale tam muszę sobie poukładać ... zresztą u mnie jakos komentatorsko nie wrze ... sama czasami się dziwię że jestem na innych wątkach rozpoznawana ale starsznie fajnie że ten murator z forum jest ... dziś pokazałam koleżance uratowaną tabliczkę i uwierz mi wiem że wyszła ode mnie z przekonaniem że jestem naćpana ...zresztą zapytała wprost "serio tę zardzewiałą blachę powiesisz na scianie " ... no serio ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24573&d=1285265168 Edytowane 23 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 zaczynam sie zastanawiac czy kiedyś ogarnieta pasją pseudo twórczą nie doczekam rozwodu ... od kiedy obejrzałam Coco ... nie mogę zapomnieć niesamowitych klimatów tego filmu ... te niesamowite zestawienia koloru a raczej bez koloru w tonacji niemal print room ... i dziś coś mnie napadło żeby na tacy cos zrobić ...w zasadzie poza poukładaniem pewnego zarysu nie zrobiąłm nic ... na obiadek tez nic nie zrobiłam sytuację ratowały wczorajsze pierogi i barszczyk z torebki ale z prawdziwymi buraczkami ...dla zmylenia przeciwnika ... a oto efekt ...potrzebuje jeszcze jakies kapelusza Coco i modelu samochodu z tamtych lat ... ale musiałam bazowac na posiadanych wydrukach bo drukarka padła ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24575&d=1285265723 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24574&d=1285265719 i nie żebym miała jasność ...ciągle się zastanawiam czy te róże zostawić ...czy zostawic tylko te na dole ...czy może odbić na ksero albo zeskanować i odbarwić ....i tak ciągle ...zaczynam mieć awersję do słów "nie wiem " ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wadera 23.09.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Kociu, ja ani tła ani lamp nie posiadam - a szkoda, bo bym Ci z chęcią portret zrobiła. No chyba, że chcesz coś w stylu (stylu, bo o poziomie mistrzowskim to ja pomarzyć mogę) Vermeera. Okno mam, w tle Stat lub surowe ściany poddasza...Cudów Ci nie trzeba, na blogu widziałam, wiem co piszę... Numer cudny.Na moje pomysły koleżanki też dziwnie reagują. I co z tego? Kocham mój dom nie-z-katalogu. I już. Na tacy bym dała jedną róże w takim kolorze. I koniecznie bym tym kremowym z tła obleciała dookoła tej rameczki na górze, jak w print roomie robią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 tę komodę zamierzam wyciąć ale to będzie wymagało cierpliwości i nożyka ... a pan małż gdzieś w swoim świecie pochował ...próbowałam skalpelem ale to porażka ... a to kremowe z tła to spray ...nie dam rady ...myslałam o zrobieniu cieniowania jak przy koniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Tak - zgadzam się z Waderką- niebieską róże zostawić koniecznie !!! W ogóle super ta kompozycja ... zjawiskowa Tabliczka z numerem - boska ... A kobiety w sypialni - hmmm ... cudne zdjęcia ... nie wiem czy zazdrosna bym nie była ... Żartuję Wieszaj - są świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts