mycha73 23.09.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 PS. Faktycznie - nasze niektóre koleżanki nie podzielają naszych pewnych pomysłów ... ciekawe dlaczego ... ??? zresztą członkowie mojej rodziny też dziwnie patrzą na niektóre moje pomysły ... no i sru ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) kobiety mają stworzyć opowieść decou na jednej planszy ..no tak od uniesienia do upadku ...i cos do nich musi dojśc ...jakiś kwiat ...albo ptaszek czy zwierzątko ale poza sową (nie wiem czemu ) nic mi narazie do głowy nie przychodzi ... maja być na czarnym tle ... co do reszty dół twórczy ... kojarzy wam sie cos z ideą drogi od uniesienia do upadku ... Edytowane 23 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ... nie wiem dlaczego - ja kruka w tej scenerii zobaczyłam ... ale trochę tej wizji się przeraziłam ... więc może bardziej lekko byłby flaming ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 pokazałam tabliczkę jeszcze jednej ... rokowała nadzieję na zrozumienie ale nic z tego ... tato za to pojął inicjatywe i poinformował sąsiadów że za stare daje nowa ...złosliwiec jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 (edytowane) Mycha nie chciałam sugerowac ale ten kruk to juz mi chodził po głowie ... coś takiego jest w tych kobietach co mi spokoju nie daje ..orzeł ...jastrząb ... one maja w sobie siłę ... nawet ta pokonana ... Edytowane 23 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 Uff ... to dobrze, że nie tylko ja ... Kruk mi wieje tajemnicą - jak i te kobitki ... wpasowuje się w klimat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 tajemnica ...to jest to czego mi brakowało ...dzięki ...i ten kruk pasuje kolorystycznie ...wokół niego taka poświata jak przy kieckach aby go wydobyc z tła ... masz u mnie buziaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 No też tak to widzę buziak - super ! ale powiedz lepiej skąd taką starą tabliczkę wytrzasnąć ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ja wytrzasnęłam ze starego domu ... na szczęście nikt jej wyrzucił ...na moim osiedlu wiele jeszcze takich ... na starych domach ... może nie tak zardzewiałych bo ta dokonała w gratach w garażu tak slicznej wersji ale tam gdzie stare domy tam wiele bedzie takich cudeniek ...może inicjatywa taty to nie najgorszy pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ... a może by tak ciemną nocą ... eee - lepiej nie ... bo za takie coś iść siedzieć ... poruta by była ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 z pończocha na numerki ...oj niegrzeczna dziewczynka ...a tak dystyngowanie spod kapilusza zerka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ale kilka nowych z castoramy i akcja we wsi ... ludzie za stary daje nowy ... pare by siem zebrało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 spoko, spoko ... truskawki na polach, i jabłka w sadzie ... i to bez pończochy w biały dzień !!! ale to było jakieś 20 lat temu ... a co do kapelusza - nie wiesz, że pod latarnią najciemniej ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.09.2010 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 wiem ..a po ja go mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 ... i wszystko jasne ! :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 23.09.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A teraz trochę poważniej ... Powaliłaś mnie swoim wpisem na blogu ... o byciu szczęśliwą ... opowieścią o dwóch dziewczynkach i ich tatusiach ... Dziękuję ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 23.09.2010 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2010 A ja dopiero teraz zajrzałam na bloga, po Waszych wpisach...czemu dopiero dzisiaj? Konstancjo ja od rana walczę z napastujacymi mnie myslami o trudach rodzicielstwa, Twoja historia o dziewczynkach jest idealną puenta moich dywagacji. Nie wiem, moze to zblizajaca się jesień ale mnie rola rodzica przeraża...wiedziałam, że to łatwe nie jest ale nie sadziłam że może być tak trudne... Druga część wpisu o Szczęsliwości to rewelka, po przeczytaniu tych słó nie mozna myslec inaczej o życiu jak o tym , że jest piękne...mimo wszystko:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.09.2010 05:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) Anetko nawet tylko czytając ... ze słów wypływa tyle miłości którą dajesz Okruszkowi ... nie masz się czym martwić ... macierzyństwo to nasza najtrudniejsza z ról ale najpiekniejsza ...i tak cokolowiek by w tej kwestii nie powiedzieć to jak frazes zabrzmi a jest tym czym jest ... a życie jest piękne ... dziekuje za miłe słowa Myszka ... nie ma za co ... najgorsze że tak jest ... w tej opowieści o dziewczynkach chodziło nie tylko o rodziców ... lwią częsć złej pracy wykonali dziadkowie ... i to jak z reporażem Badera ...jest a wydaje się niemożliwe.. Edytowane 24 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 24.09.2010 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 (edytowane) ...dostałam własnie serwetki ... ale radocha ... głónie z powodu tych ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24628&d=1285326824 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24627&d=1285326812 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24629&d=1285326842 wiem sama serwetka wiosny nie czyni ale jest ...tak po obejrzeniu to no cóż ... Kasiorku miałaś rację wydruk serwetek pozostawia wiele do życzenia ...lepiej komponować z laserówek no ale Viki będzie miała w szkole decou na zajęciach artystycznych to ma gwarantowany ciekawy wzór a ja mam ściągę na kompozycje Edytowane 24 Września 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolaartur 24.09.2010 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2010 Cześć Izuniu! a, była ja u Ciebie i poczytała ja twe piżamowe przemyślenia i zastanawiam się teraz, skąd Ty, kobieto czerpiesz siły i w dodatku, masz dar obdarzania energią czytających ? Odpowiadaj , bo ja też chcę poczuć się szczęśliwą... tylko, że ostatnio stanęłam przed obliczem smutnej rzeczywistości, która niczym potężna tama, blokuje mnie przed dopływem świeżego powietrza , i nie mogę się wyzwolić spod jej ciężaru, i myślę i myślę.... "co z nami będzie, nie wie nikt", ale to inna historia, natomiast jeśli chodzi o alternatywę, czy wstać szczęśliwym czy smutnym, dobry przykład, od dzisiaj postaram zmienić się na plus, bo i tak, najprawdopodobniej, co ma być , to będzie , a jeśli ode mnie zależy , czy dzień będzie radosny, nie tylko dla mnie, ale i dla moich pociech, to ja jestem na Tak żeby nie było, że to wątek psychologiczny, to ja bym tę komodę malnęła na biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts