Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mały Biały Krab KOMENTARZE

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

kobiety mają stworzyć opowieść decou na jednej planszy ..no tak od uniesienia do upadku ...i cos do nich musi dojśc ...jakiś kwiat ...albo ptaszek czy zwierzątko ale poza sową (nie wiem czemu ) nic mi narazie do głowy nie przychodzi ... maja być na czarnym tle ... co do reszty dół twórczy ...

kojarzy wam sie cos z ideą drogi od uniesienia do upadku ...

Edytowane przez konstancja30

ja wytrzasnęłam ze starego domu ... na szczęście nikt jej wyrzucił ...na moim osiedlu wiele jeszcze takich ... na starych domach ... może nie tak zardzewiałych bo ta dokonała w gratach w garażu tak slicznej wersji ale tam gdzie stare domy tam wiele bedzie takich cudeniek ...może inicjatywa taty to nie najgorszy pomysł :)

A ja dopiero teraz zajrzałam na bloga, po Waszych wpisach...czemu dopiero dzisiaj?:rolleyes: Konstancjo ja od rana walczę z napastujacymi mnie myslami o trudach rodzicielstwa, Twoja historia o dziewczynkach jest idealną puenta moich dywagacji. Nie wiem, moze to zblizajaca się jesień ale mnie rola rodzica przeraża...wiedziałam, że to łatwe nie jest ale nie sadziłam że może być tak trudne...:rolleyes:

Druga część wpisu o Szczęsliwości to rewelka, po przeczytaniu tych słó nie mozna myslec inaczej o życiu jak o tym , że jest piękne...mimo wszystko:wiggle:

Anetko nawet tylko czytając ... ze słów wypływa tyle miłości którą dajesz Okruszkowi ... nie masz się czym martwić :) ... macierzyństwo to nasza najtrudniejsza z ról ale najpiekniejsza ...i tak cokolowiek by w tej kwestii nie powiedzieć to jak frazes zabrzmi a jest tym czym jest :) ... a życie jest piękne :) ... dziekuje za miłe słowa

Myszka ... nie ma za co ... najgorsze że tak jest ... w tej opowieści o dziewczynkach chodziło nie tylko o rodziców ... lwią częsć złej pracy wykonali dziadkowie ... i to jak z reporażem Badera ...jest a wydaje się niemożliwe.. :confused:

...dostałam własnie serwetki ... ale radocha ... głónie z powodu tych ...

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24628&d=1285326824

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24627&d=1285326812

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=24629&d=1285326842

wiem sama serwetka wiosny nie czyni ale jest ...tak po obejrzeniu to no cóż ... Kasiorku miałaś rację wydruk serwetek pozostawia wiele do życzenia ...lepiej komponować z laserówek no ale Viki będzie miała w szkole decou na zajęciach artystycznych to ma gwarantowany ciekawy wzór :) a ja mam ściągę na kompozycje :)

londyn..jpg

la violet2..jpg

nowy york..jpg

Cześć Izuniu!

a, była ja u Ciebie i poczytała ja twe piżamowe przemyślenia i zastanawiam się teraz, skąd Ty, kobieto czerpiesz siły i w dodatku, masz dar obdarzania energią czytających ? Odpowiadaj , bo ja też chcę poczuć się szczęśliwą... tylko, że ostatnio stanęłam przed obliczem smutnej rzeczywistości, która niczym potężna tama, blokuje mnie przed dopływem świeżego powietrza , i nie mogę się wyzwolić spod jej ciężaru, i myślę i myślę.... "co z nami będzie, nie wie nikt", ale to inna historia, natomiast jeśli chodzi o alternatywę, czy wstać szczęśliwym czy smutnym, dobry przykład, od dzisiaj postaram zmienić się na plus, bo i tak, najprawdopodobniej, co ma być , to będzie , a jeśli ode mnie zależy , czy dzień będzie radosny, nie tylko dla mnie, ale i dla moich pociech, to ja jestem na Tak :)

żeby nie było, że to wątek psychologiczny, to ja bym tę komodę malnęła na biało :D