konstancja30 23.10.2010 12:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 ja cię proszę ty znajdź ... potem pomyslimy jak to opanować finansowo ... bo lekko to pewnie nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.10.2010 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 a nie jest tragicznie nie wiem czy te same bo kurcze przejrzałam wszystko i nie znalazłam ... ale ja uparta jestem i mam to ... http://www.signals.com/signals/Shop-By-Theme_5AA/Exotic-Lands_5AE/Item_Paris-Clocks-Ceramic-Knob_HJ8534_ps_ctf-5AA.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.10.2010 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 te ... bardzo te ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 23.10.2010 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 "o maj gad"!!!!! ...te konie są...to nieprawdopodobne... nie wiem co powiedzieć....odjazd:jawdrop:. Konie uwielbiam ja miałam z nimi także mały epizodzik, który trwał 2,5 roku, chciałabym do tego wrócić, nic tak dobrze nie robi jak przejażdżka konno po lesie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 23.10.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Konstancjo , wysłałam Ci nasionka, wyjmij je z tej foliowej torebki i w samej kopercie odłóż w ciemne i suche miejsce. W marcu wysiej do doniczek, a jak nabiorą już rozmiaru przynajmniej 10-13 cm to wtedy na stałe miejsce do gruntu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.10.2010 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Trompe l'oeil konie zachwycają ... co tez w człowieku nie siedzi ... i talent i pomysł ... no wiem to juz pod Troja było ale w innej formie dzis nazwalibyśmy makro a za nasinka bardzo dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 23.10.2010 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 a ja jakos do tych z galezi mam mieszane uczucia. Tak dziwnie mi sie kojarza, jakby byly bez skory, same kosci... Jakas inna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 23.10.2010 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2010 Angie ... bo trzeba przyznać, że to tak troche wygląda ... i to właśnie dla mnie o kunszcie mistrza świadczy ... z korzeni stworzył tak idealnego konia niczym Leonardo oddając ciezkim i mało plastycznym materiałem niemal mieśnie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 24.10.2010 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 Konie są wykonane po mistrzowsku ale mnie tez jakąs dziwna trwoga napawaja, wygladaja troche przerazajaco - w kazdym razie ja bym ich w swoim ogrodzie niechetnie widziala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 24.10.2010 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 tak mi się z konikami skojarzyłohttp://www.impressionen.de/shop/produkt/Kerzenhalter-/4346841 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 24.10.2010 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2010 W takim razie to ja dziwna jestem bo ja tych kości nie widzę, tylko grę mięśni i ścięgni... dla mnie są powalająco piękne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 25.10.2010 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 (edytowane) Kłaniam się podglądam, chłonę, a teraz ( dopiero) się witam. koniki pod względem art. przepiękne, jednak mimo wszystko nasuwają mi się skojarzenia z " wystawami" Gunthera von Hagensa....choć z pewnością przesadzam wiatrołap ma cudny klimat... wpadłam, bo u monah zostawiła znalezione uchwyty-kurki:D te zegarkowe, przepiękne, ale nie wiem czy cała kuchnia w nich to nie za dużo szczęścia na raz? nie zmienia to faktu,że są cudne! może przy jakimś szczególnym mebelku? a to, może do ogrodu? http://www.minggu.pl/Sofa_wykonana_z_korzenia_drzewa_tekowego-83.html Edytowane 25 Października 2010 przez aricia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 25.10.2010 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2010 witam aricia no dopiero ... dopiero a tyle sie razy gdzies mijamy ... uchwyty te zegarkowe to planuje właśnie do tej szafki w wiatrołapie ... początkowo myślałam o tych z zara home ... z motywami retro teraz przeszło na zegareczki ... zobaczymy jak wyjdą bo plan jest taki aby przy pomocy decou uatrakcyjnić mdłe życie zwykłego uchwytu drewnianego ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 26.10.2010 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Konstancjo, ależ prześliczny masz wiatrołap!!!uchwyty-zegarki cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 26.10.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Gałki są bombastyczne Lasche a wysyłają do nas ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 26.10.2010 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Z kilkudniowym opóźnieniem Tak wygląda biurko na tej ścianie: <a href=http://farm2.static.flickr.com/1439/5118997972_6711053809.jpg' alt='5118997972_6711053809.jpg'> Chciałaś w tym kąciku, czy we wnęce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 26.10.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 no pięknie to wygląda!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 27.10.2010 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Konstancjo śpieszę Ci donieść, iz monahowe podusie dzis zostaly nadane... piszę, cobys listonosza od jutra wygladala:), bo ja juz trzy dni czekam i pypcia dostaję, wiec drynknelam do kobity i co sie dowiedzialam, to Ci niniejszym przekazuje:) powinnam zacząc od powitania oficjalnego, bo podgladaczem-czytaczem-inspirowaczem to jestem stalym , zatem WITAM CIĘ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 27.10.2010 14:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 (edytowane) Trompe l'oeil ścięgna ...mięśnie i ta sylwetka czyli widzimy to samo od południa i od północy ... monah ... no baza jest ok (zwłaszcza w zestawieniu z prototypem w majtkowym różu i czasem wykonania ) ... reszta tj to co mojemu M jest zupełnie niepotrzebne a mnie niezbędne na finiszu i sporo do kupienia a to klitka taka ... co będzie jak za salon się wezmę ... Rokoko yes ...yes...yes ... dokładnie tu miało być i dokładnie tak ...poza beżem ma to wyglądać ... no drzwi trzeba unieść nad nieistniejącą listwę ... może czymś je otoczyć ale nie tworząc wrażenia ramki obrazka ... na nich chcem tę półkę z kulami czarowniczymi i ewentualną ramką na grafikę a na biurku może taki sekretarzyk (ten z galerii Brocante).... albo w drugą stronę takie glamour jak u Mychy na parapecie z szufladkami ... i to paranoja że ma człowiek na wyposażeniu w mieszkaniu teleinformatyka a TAKIE ważne wizualizacje musi sobie z Irlandii ściągać ... jesteś cudowna i zaprawdę powiadam zajmij się tym http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=28457&d=1288188914 leaat zachowania wyczekujące bliźniaczo podobne ...listonosz cały w stresie jak mnie widzi ... dziś daję głowę zwyczajnie zwiał przede mną ... nie goniłam bo buraczki i owoce balastem mi były ...że o nowych szpilkach nie wspomnę ... pewnie chłopak wniesie o wcześniejszą emeryturę albo zmianę tzw rewiru bo w zeszłym tygodniu czekałam na papier do decou i klej i lakier bo u mnie Fluggera nie ma ... równie niecierpliwie ... miło mi że się zdemaskowałaś i z podglądacza zaistniałaś jako bywalec Monia wiem że czekasz ale ja czekałam na lakier ... jak bedzie czas molestowania twego gołębia pocztowego dam znać kicikici aranże z boską Gretą mi nie grają ... trudna kobieta muszę o niej poczytać bo tak bez historii to nie mam pomysła (piwa jak Kiepski szczęśliwie do inspiracji nie potrzebuje ) ... Edytowane 27 Października 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 27.10.2010 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Gałki są bombastyczne Lasche a wysyłają do nas ? A wysyłają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts