konstancja30 06.12.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 jeden worek to 1,5 m2 ... mam ich 10 ... czyli jest na czym eksperymentować ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no to jak powiedziało się a ...wklejaj zdjęcia worków ...jutowych...bo pękam z ciekawości... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kicikici 07.12.2010 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Oj będzie się działo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.12.2010 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 (edytowane) odsiedziałam swoje na okulistyce ... Juniorka dostała śnieżka w oko i cała rogówka poszarpana ... a teraz wkleję symulację planów kanapowych ... ubrałam ten nieszczęsny naroznik w owe worki na próbę i sama nie wiem co o tym myśleć ... wydaje mi się że jest lepiej ale jak widać gorzej byc nie może bo w tej kwestii możliwości wyczerpał producent ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=33286&d=1291738917 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=33285&d=1291738913 na brązowe boki brakło mi worków ale w planach są też jasne ... za kanapą aranż i tu też się biję 2 lub 3 z posta 741 ... jeżeli chodzi o 3 to zamiast okienu mnie byłyby lustra ... za 2 przemawia fakt że gdziś książki trzeba mieć ... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=33284&d=1291738902 http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=33288&d=1291738925 a to aktualna stała aranżacja http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=33287&d=1291738919 Edytowane 7 Grudnia 2010 przez konstancja30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rokoko 07.12.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Konstancjo, bardzo ładnie sofie w takim obiciu! Zastanawiam się tylko, czy nie będzie ono zbyt szorstkie? Ja przepraszam, ale znowu wtrącę swoje trzy grosze ;)Zauważyłam, że nóżki sofy masz do przemalowania Na czarno najlepiej, żeby się tak w oczy nie rzucały. Zrobiłam małą wizu z poduszkami podkreślającymi kolor obicia i nowym dywanem (nawiązującym kolorystycznie do drzwi za biurkiem) <a href=http://farm6.static.flickr.com/5129/5242227046_7499e5055c.jpg' alt='5242227046_7499e5055c.jpg'> Mam nadzieję, że z córką wszystko ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.12.2010 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Rokoko ... wiesz że uwielbiam twoje 3 grosze ... a tu wpisały się idealnie ... ... pocharatane oko Wiktorii wytrąciło mnie z równowagi ... aktualnie kropimy ... aplikujemy maść i ma się wygoić ... skutki braku wyobraźni ... dziś śnieżki troche przyciężkie ale odpuscił mróz to panowie nastoletni odzyskali formę i mamy skutki ... mniej boli a to wazne ... wytrącona nie dopisałam o: dywaniku ... jasne że te brązowe płytki będę chciała zakryć ... to jest chciałam zakryć ale przypomniałam sobie, że od soboty mam psa ... sukę ... i zaczęłam się żegnać z praktycznego punktu widzenia z tym gadżetem a tu masz ... ten z wizualizacji ma szansę ... nóżki ... przemalować mówisz ... no pozostawiając te brązowe części ... wystarczy przemalować ... ale interesuje mnie efekt całej kanapy w jutowym looku ... i dlatego mam upatrzone nóżki do wymiany ... zastanawiałam się też nad usunięciem ich bo kanapa dość wysoka jest ale to wyjdzie w praniu ... obciachac kwadratowe poduchy na prostokąty ... ... a teraz o materiale ... miałam upatrzony ... średnia półka cenowa ... efekt ten sam co z rzeczonego worka i ... zrezygnowałam bo wiem już na pewno że ten narożnik mnie wkurza ... nie lubie go ... potrzebuje dwóch małych kanap albo jednej i kilku foteli ... dlatego koszty jego rewitalizacji do czasu uzyskania środków na wymarzony wypoczynek postanowiłam ograniczyć do minimum ... i te worki mi to minimum zapewniły i to w stopniu większym niż marzyłam ... ... juta to grubsze płótno ... sama jestem zdziwiona ale dosć miłe w dotyku ... chodzimy w takich spodniach i dajemy radę ... muszę je przedtem uprać i podkleić materiałową fizeliną ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2010 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 Ha i żeby nie było, że tylko ja się o swój zadek martwiłam ... dla mnie worki jutowe bomba (czy ja się mogę grzecznie spytać o namiary na nie jako, że czeka mnie obicie 2 foteli i sofki) ... tylko błagam nie pisz, że od cioci ze strychu bo się zamknę w sobie...i ja bym poszła w jasności - jutowości wszędzie na bokach i na dole kanapy ... jak na załączonych przez ciebie inspiracjach...aaaaaa aranżacja boska po prostu ...jak nic dizajn z wyższej półki o pardon...krzesła ...i zdrówka życzę oczętom twego dziecięcia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 07.12.2010 21:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 i taki mam plan ... jasnosci na całości ... a worki na całe szczęście z allegro ... wpisałam jutowe worki i wyszło samo ... jeden chyba za całe 3 zł ... lepsiejsze tzw super sort po 5 ... o a teraz widzę 10 sztuk za 20 zł ... w moich 10ciu jeden gorszy wykorzystam na poduszki ... tak że smiało można obijać choćby na rok ... ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.12.2010 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2010 no cena niesamowita wielkie dzięki ... i zbieram się na zakupy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 08.12.2010 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Pomysł z poduchami - REWELACJA !!! Świetnie to wygląda Widzę - Felicja nadal naga ... A psinka i tak urocza i boska - co tam kozak ... A jak Juniorka ? co z okiem ??? Kurcze - nie przypuszczałam, że zabawa śnieżkami może nieść za sobą takie konsekwencje Pozdrawiam Cię gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 08.12.2010 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 ...już nie mogę się doczekać tuningu sofy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 08.12.2010 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 JUniorka wygląda jak po starciu z mocną pięścią ... dwa duże wylewy na górnej powiece ... reszta sino fioletowa ... nawet oko zielonkaw mówię o białkówce albo tak się odbija ... kropimy ... nacieramy maścią i czekamy na zagojenie i oby nie wystąpił ten 1% o którym nawet nie napiszę bo wole nie wypowiadać ... Mycha bo snieżka nie jest niebezpieczna ... ale od śniezki do amunicji bo tak trzeba nazwać kule zrobioną w czasie odwilży z mokrego ciężkiego śniegu daleko ... poza tym my walcząc na śnieżki byłyśmy zainteresowane tym aby była zabawa ... teraz patologia głęboko tkwiąca w podobno dzieciach ma ideał "zbijaj mocno tak żeby sie wściekły z bólu " ... niech mi ktos powie że to normalne ... i śnieżka nikt nie celował w twarz używając całej siły jaką ma osiłek trzecioroczny juz chyba bo rozumku to nie ma za grosz ... brak wyobraźni i brak wychowania ... bo ... "wie pani a tam w tym zakładzie co z dziewczyna zrobili ... e to jak śniezką dostała to chyba nie ma z czego problemu robić " ... bez komentarza bo mnie roznosi ... Felicja naga ... miałam wczoraj cos na nią wrzucić ale nie wyszło ... nie wiem co ja robie z czasem bo w zasadzie na nic go nie mam ... to gdzie ja go mam ... to przeszło na mnie od Tequilli ... biegam chyba za swoim ogonem pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Trompe loeil 09.12.2010 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ...To se klapnij droga Konstancjo i dziabnij miarkę Tequili...od razu wszystko nabiera właściwych proporcji... mi to zawsze dobrze robi...A co do modocianych przestępców...to oni jeszcze żyją???? Bydło jedne!...No teraz to i ja muszę się napić...Auć !cholerka 11.30 i w pracy jestem...nic to, wieczór należy do mnie i do...Tequili. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.12.2010 11:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 no to wieczorem ... jestesmy umówione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ash5 09.12.2010 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 JUniorka wygląda jak po starciu z mocną pięścią ... Biedactwo ta Twoja córeńka... Życzę jej z całego serca szybkiego powrotu do zdrowia no i żeby to oczko nie bolało... (...) e to jak śniezką dostała to chyba nie ma z czego problemu robić " ... bez komentarza bo mnie roznosi ... No to ja gratuluję tej pani pedagożce. Dno kompletne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lutajka 09.12.2010 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 Konstancjo - ty to chyba umiesz czytać wmej duszy, ja o tych jutowych worach tez mysle od jakigoś czasu bo brazowa kanapa ..............no nie gra mi po prostu, i buszowałam po allegro szukając, porownujac alepomysl zawiesiłąm chwilowo...................a tu co wchodze do Ciebie i co widze.............no moje jutowe jak NIC. dobrze wiedzieć, ze jest druga taka szurnieta jak Ja ( bez urazy oczywiscie)!!!! Teqilla - boska!!!!! Dla Juniorki -szybkiego pozbycia sie fioletów zycze i jeszcze szybszego gojenia. usciski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.12.2010 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 ... Juniorka ma chyba siły cyborga albo to młodości prawo bo ma się świetnie i ucisza me paranje ... jak mówi ... kolorystyka lepsza ... ... zapomniałam dodać ... cytacik jednej z mamuś ... ciało pedagogiczne zwróciło uwagę ... ogólnie bo tego co rzucał nie ma z nieba spadły ... bohater naturalnie się nie przyzna i tu widze dno totalne ... Lutka widziałam twoją brązową kanapę i też sobie pomyślałam, że gdzieś tam pewnie myślisz o koloryzacji ale, że o takiej pociapanej jak moja to nawet w najśmielszych oczekiwaniach nie brałam pod uwagę ... trzymałam te worki w prowizorycznym aranżu dwa dni ... odbyłam wizytę w hurtowni tkanin obiciowych i po zestawieniu efektu i cen jestem zdecydowana obić tymi workami ... podkleje je flizeliną co trochę zabezpieczy przed wyciąganiem i nie wiem na jak długo to wystarczy ale myślę że na jakiś czas bedzie ... w końcu dziadowie nasi w tych jutach przez wiki szli i to z orężem ... dobrze że jest jeszcze ktos o tym myślał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2010 14:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 a może dałoby radę obić, bez zdejmowania starego poszycia? to usztywniłoby jutę...tylko ciekawe, czy tak można? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
konstancja30 09.12.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 aricia ... oczywiście że nie mam zamiaru zdejmować miłościwie szpecącej szenili ... co pozwoli w razie czego powrócic do punktu wyjścia (czego nie zamierzam ) ... ta prowizorka ma zaspokoić moje oko na jakiś czas ... a że prowizorki są najtrwalsze to obym wnuków na niej nie przewijała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aricia 09.12.2010 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2010 może nasze wnuki będą nosiły samoprzewijalne pampersy ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts